JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben 2 defa aldım CE, ikisindede D&R'a isim yazdırıp çıktığı sabah 8.30 da gidip aldıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Turkiye'de yasayip kutulu oyun sevmek ladar buyuk bir dram yok. Ben vaz grctim o askimdan, sadece konsol oyunlarini kutulu siparis ediyorum artik. Onlar da zaten kafa kafaya oluyorlar ciktiklarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 konu subs ile alakalıyken sorayım; mop alayım diyorum şimdi hazır fiyatı 10 euroya düşmüşken. oyunu aldım diye bana bi ay vermiyolar dimi? sanki ilk oyunu alınca bu tarz bişey vardı yada başka bi oyunda duydum ettim, bilemedim. var mıdır bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 exp paketlerde de 1 ay beleş geliyodu sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 wildstarda vardı galiba benzer bişey oyunu alınca ilk ay beleşti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 o ilk ay bedava şeysi ana oyunla gelir hep veya eğer acc ise. expansion alınca olduğunu hiç duymadım ne wow yada başka bir oyunda, featurelarda da yazmıyor öyle bişe, forumlardada hayır yok öle bişi demişler zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 kopernik said: konu subs ile alakalıyken sorayım; mop alayım diyorum şimdi hazır fiyatı 10 euroya düşmüşken. oyunu aldım diye bana bi ay vermiyolar dimi? sanki ilk oyunu alınca bu tarz bişey vardı yada başka bi oyunda duydum ettim, bilemedim. var mıdır bilen eden? Oyunu komple yeni aldıysan gelir de, sadece mevcut hesaba expansion eklersen gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 aylık subs da almak farz oldu o zaman. teşekkür ettim cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 direynor alinca pandalar gelmiyo di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 paket çıkarırlar onun için bundle gibi ama gelmiyor sorunun yanıtı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Alıp wod dan önce biraz oynayayım diyen olursa mop u 9.99 a satıyorlar şuan. Mop almayayım diye bir şansınız yok tabi, wod istiyorsanız 'mop un yüklü olması şart' yazıyor. http://eu.battle.net/wow/en/blog/15235386/world-of-warcraft-mists-of-pandaria-now-only-%E2%82%AC999-15-08-2014 Gerçi sırf mop, diğer paketler 14.99 diyor, bir ara onuda çok ucuza veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 MoP+WoD 50Euro aldım. Bakalım 3 sene sonra nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 aquila said: direynor alinca pandalar gelmiyo di mi. Bundle i var battle net te 49EURO Pre order da yapmış oluosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 tek wod ne kadar? 45 avroymus pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar