Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dengelemek lazım her seferinde ıslama olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 hesabı odemek sorun değil oderde zaten erkek adam hele janjanlı yemekse kesin oderde kız da her seferinde bi odeme cabasına giricek onemi olan o cuzdanını bile acmıyosa dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tiLi said: eli cebine gitmiyosa orospumdur o noktadan sonra ahahahahah çok güzek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Esh said: Kadinlara yedirdigim parayla mercedes alirsim. Ama mutluyum, yesinler aquila said: kadinlar sana verdikleriyle ferrariye biner. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 seks konusuluyor zannedip gelmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 nasıl yapılıyor öğrenmek için mi? ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 BonePART said: hesabı odemek sorun değil oderde zaten erkek adam hele janjanlı yemekse kesin oderde kız da her seferinde bi odeme cabasına giricek onemi olan o cuzdanını bile acmıyosa dayaklık cüzdanını bile çıkarmıyorsa zaten sal gitsin o karıyı. ayrıca 3-4 kere 1 falan da karşı taraf ödemeli bana kalırsa. ha bok gibi param vardır hergün hergün düzgün yerlerde yemek ısmarlamak hiç koymayacaktır. o zaman sıkıntı yok. ama koymayacaksa bile arada sırada karşı tarafın "bu benden" demesi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ama o da sana sex veriyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dışarda sexlesen dünyanın parası hiç onu düşünmüyonuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Zikko said: ama o da sana sex veriyo ? obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 mascio said: doğru mu ne demek ya nasıl bir soru bu? evli olmadığınız bir kadın bilerek ve isteyerek elini cebine atmayacak kadar haysiyetsizse dünyanın en güzel kadını olsa bile kaçın oradan. çünkü akılsız ve boş bir insandır. ayıp denilen bi şey var. tarihin gördüğü en zengin kişi siz bile olsanız insan "bu nası olsa zengin" diye düşünmediği sürece elini cebine atmaz mı ya. işte orda güzellik ve harcanan parayı hesaplıyıp aynısını dışarda yesek daha mı ucuz daha mı pahalı olur hesaplıyıp yola devam etmek gereir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Zamanında (bkz: üniversite zamanı) bir kız 1 haftada tüm birikimimi eritip "param bitti" dediğimde ayrılmıştı. Sonradan anladım ki, üniversite kampüsüne arkadaşları görmeye bir gün annemin bir gün babamın arabasıyla gidince 2 arabam var sanmış saf. Gerçi parası biten ben olunca saf olan da ben oluyorum galiba. Eeee bir musibet, bin nasihat :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ben işe girene kadar ortaklaşa ödüyorduk her şeyi. Ona da ödeteyimden ziyade her şeyi ben ısmarlayınca rahatsız oluyordu. İşe girdikten sonra da bir süre öyle devam etti ama artık genelde ben yapıyorum harcamaları. Gerçi beraber yaşadığımızdan evin alışverişlerini falan yapıyor bazı bazı, ufak tefek ihtiyacım olduğunu bile bilmediğim ihtiyaçlarımı alıyor. Öyle yani. Mutual yaşam formu gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tiLi said: eli cebine gitmiyosa orospumdur o noktadan sonraçok iyi mantık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yemeğe gidersek tamam da cafede mafede elini cüzdanına atmayan hatundan tiksinti gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Almanlar gercekten böyle mi, yoksa sehir efsanesi mi ? Gercekten soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 onun doğrusu hollanda usulüydü galiba, burda konuşulmuştu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Utk said: yemeğe gidersek tamam da cafede mafede elini cüzdanına atmayan hatundan tiksinti gelio bana böyle hanım kızlarımız kalmamıştır ya yapmayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 valla düşündüm en son 2009'da var öyle bi anım hakikaten. Düzenli ilişki olacaksa sırayla ödenmesi mantıklı bence dengeyi koruyabiliyorsun az çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 benzin parasını ödettiren kız var lan sen neden bahsedion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 benzin parasını ödeyen de saftır arkadaş kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Kermit haklı geri kalanlar haksız. Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu. Ben bitmişim de haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Theridone said: Benim para birimim RUS RUS'tan pahaliya gelmemeli bir kadin. Abi benimki de bu.Ondan dolayı her defasında rus daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Aceace said: Kermit haklı geri kalanlar haksız. Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu. Ben bitmişim de haberim yok. bu ne lan! kazanıyorsan harcicaksın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Aceace said: Kermit haklı geri kalanlar haksız. Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu. Ben bitmişim de haberim yok. abi sen iç işlerinde bağımsız, dış işlerinde osmanlıya bağlı minik bir devlet olmussun haberin yok ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar