Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyle alman usulü yapmak dogru mu?

desertt

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

hesabı odemek sorun değil
oderde zaten erkek adam
hele janjanlı yemekse kesin oderde
kız da her seferinde bi odeme cabasına giricek onemi olan o
cuzdanını bile acmıyosa dayaklık

cüzdanını bile çıkarmıyorsa zaten sal gitsin o karıyı.
ayrıca 3-4 kere 1 falan da karşı taraf ödemeli bana kalırsa.

ha bok gibi param vardır hergün hergün düzgün yerlerde yemek ısmarlamak hiç koymayacaktır. o zaman sıkıntı yok. ama koymayacaksa bile arada sırada karşı tarafın "bu benden" demesi önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

doğru mu ne demek ya nasıl bir soru bu?

evli olmadığınız bir kadın bilerek ve isteyerek elini cebine atmayacak kadar haysiyetsizse dünyanın en güzel kadını olsa bile kaçın oradan. çünkü akılsız ve boş bir insandır.

ayıp denilen bi şey var. tarihin gördüğü en zengin kişi siz bile olsanız insan "bu nası olsa zengin" diye düşünmediği sürece elini cebine atmaz mı ya.

işte orda güzellik ve harcanan parayı hesaplıyıp aynısını dışarda yesek daha mı ucuz daha mı pahalı olur hesaplıyıp yola devam etmek gereir
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında (bkz: üniversite zamanı) bir kız 1 haftada tüm birikimimi eritip "param bitti" dediğimde ayrılmıştı. Sonradan anladım ki, üniversite kampüsüne arkadaşları görmeye bir gün annemin bir gün babamın arabasıyla gidince 2 arabam var sanmış saf.

Gerçi parası biten ben olunca saf olan da ben oluyorum galiba.

Eeee bir musibet, bin nasihat :|
Sosyal ağlarda paylaş

Ben işe girene kadar ortaklaşa ödüyorduk her şeyi. Ona da ödeteyimden ziyade her şeyi ben ısmarlayınca rahatsız oluyordu.

İşe girdikten sonra da bir süre öyle devam etti ama artık genelde ben yapıyorum harcamaları. Gerçi beraber yaşadığımızdan evin alışverişlerini falan yapıyor bazı bazı, ufak tefek ihtiyacım olduğunu bile bilmediğim ihtiyaçlarımı alıyor.

Öyle yani. Mutual yaşam formu gibiyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit haklı geri kalanlar haksız.

Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu.

Ben bitmişim de haberim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Ha bi de şöyle bişe var son 1 yıldır hiç bir yemeği ısmarlamadım heralde. Hatta bütün yemekleri kızarkadaşım bana ısmarladı. Çünkü paramın tamamına "ben çok harcıyorum" diye el koyduğundan cebimde bıraktığı para ile yemek ısmarlama şansım yok :( Bir tek kendisinin doğum günü olduğu ay maaşıma dokunmuyor hediye alabileyim diye. Hepsi bu.

bu ne lan!
kazanıyorsan harcicaksın olm
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

abi sen iç işlerinde bağımsız, dış işlerinde osmanlıya bağlı minik bir devlet olmussun haberin yok ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...