GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bu mal bu kadar fame olduysa yeni nesilin ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 300 minyon ne la asdnzxncozxczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ne gaming i ya gidin spor salonuna iki dumbbell kaldırın diyecegim ama böyleleri gitmesin aslında; kalabalık yaratıp insanları da engellemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 oyunu kariyer edinen spor da yapıyordur, alakasız senin söylediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ikiside pro gamer sdf http://24.media.tumblr.com/75f950104deee3c9a5c97135fd466533/tumblr_mkofpv173Y1rn56dto1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_acU05e2yos koyuldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Certhas said: oxi denen tip bu kavgaları her hafta yapıyor prim sağlamak için. işe yaramış görünüyor buralara kadar geldiğine göre ve 6k viewerı oluyor. streamini izlerseniz oyuna dair bir tane bilgilendirici yayın izleyemezsiniz. hep kavga, küfür. yani boş işler. o kadar streamer var hepsi şampiyonların ince detaylarını tek tek anlatır ve oynanan oyuna büyük katkısı olur. onlar 1-2k viewer alır bu adam 6k alıyor. Ülkeyi soyan adam 12 senedir başta, Recep İvedik izlenme rekorları kırıyor, dejenerasyon had safhada olan bir ülkede bu adam da çözmüş işte, heroları tanıtıp ipucu vereceğine basıyor küfür herkes mutlu. Ondan sonra oyun sektörü neden gelişmiyor. Gelişen insan yok ki sektör gelişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kuzenimin 11 yaşındaki oğlu, geçen onlara iftara gittiğimde "bak sana bi şey izletcem" diye açıp oxi'nin "penta attığı" videoları izletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 biz senin zamanında unreal tournament oynardık, yuri'yle ameriga'nın anasını bellerdik diyecektim de yeni neslin eğlencesi de bu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 lolun kitlesi knighttan daha kötü lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 türkiyede gaming https://www.youtube.com/watch?v=1newEJb8wWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Biyik said: biz senin zamanında unreal tournament oynardık, yuri'yle ameriga'nın anasını bellerdik diyecektim de yeni neslin eğlencesi de bu lol. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120124172519/cnc/images/d/dc/CNCRA2_Kirovs_Attack.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 küba akar. bindirecen halk otobüsüne bindirilen akpliler gibi salacan milletin içine onları patpatpatpatpat. flak cannon taşıyan soldierlar op bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 olm bu e sports kavramını çıkaran ilk loserı çok merak ediyorum. streamerlığı kendine meslek olarak düşünen kafalar var lan ülkede, dejenerasyona bak. eskiden en azından insanların formula pilotu olacam gibi hayalleri olurdu. benim evimde kazık kadar adam oturacak pixel savaştırırken eşek gibi anıracak sonra da gelip bana kes kes diyecek, düşünemiyorum lan. babaya acıdım açıkçası. babanın yerinde olsam ilk iş tanıdıklardan evlenmek isteyen kız sorup soruştururum bunu evden kovalamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://media.moddb.com/images/groups/1/1/897/Desolator.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8ILDDgMFJ2Q http://www.youtube.com/watch?v=lVmy4q5yRQw baba sabırlıymış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 o değil de, tr'de 3 sayfa konuşulacak bi kariyer yoktu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 birincisi bu oxişampiyon mudur nedir neden izliyo abi millet o kadar mı kötü lolün durumu yok mu düzgün streamer iki baba haklı evlat olsa sevmezsin harbiden üç ne komikmiş lan bu oyunun türkçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 geçen ofise patronun bi akrabası geldi çocuğuyla. ilkokullu. ben de yemek yerken ti4 özetleri izliyorum. AHA DOTA MI BU diye koştu. şaşırdım. dedim oynuon mu hayır dedi "ben LOL oynuyom. lolun şampiyonları daha güzel." bunun gibi o kadar çok olayla karşılaştım lol oynayan ilkokullu. ne güzel işte dota oynamıyorlar seviniyorum. siz hiç dota 2 oynayan ilkokullu gördünüz mü fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 lolün şu kitleyi görünce rusları daha bi çok seviyorum allah razı olsun ruslardan. hem adamların mikrofon rageleri falan da komik oluyor baya derdini tasanı unutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 lolla dotanın farkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Cs ile cod un farki neyse o iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 of çok güzel açıkladın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 şu videoda oxinin babasına hak veren ve '' aa oxi babasına saygısızlık yapmış'' diyen herkesi s..... geliyor. Herif, koskoca adama okadar kişinin önünde ana avrat küfür ediyor. kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi ki zaten oxi başka bi konu yüzünden sinirliydi onun üstüne babasının öyle çıkışı dahada delirtti bence tamamen haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tamam oxi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar