Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede gaming kariyeri

Akito

Öne çıkan mesajlar

Certhas said:

oxi denen tip bu kavgaları her hafta yapıyor prim sağlamak için. işe yaramış görünüyor buralara kadar geldiğine göre ve 6k viewerı oluyor.

streamini izlerseniz oyuna dair bir tane bilgilendirici yayın izleyemezsiniz. hep kavga, küfür. yani boş işler.

o kadar streamer var hepsi şampiyonların ince detaylarını tek tek anlatır ve oynanan oyuna büyük katkısı olur. onlar 1-2k viewer alır bu adam 6k alıyor.

Ülkeyi soyan adam 12 senedir başta, Recep İvedik izlenme rekorları kırıyor, dejenerasyon had safhada olan bir ülkede bu adam da çözmüş işte, heroları tanıtıp ipucu vereceğine basıyor küfür herkes mutlu. Ondan sonra oyun sektörü neden gelişmiyor. Gelişen insan yok ki sektör gelişsin...
Sosyal ağlarda paylaş

olm bu e sports kavramını çıkaran ilk loserı çok merak ediyorum. streamerlığı kendine meslek olarak düşünen kafalar var lan ülkede, dejenerasyona bak. eskiden en azından insanların formula pilotu olacam gibi hayalleri olurdu. benim evimde kazık kadar adam oturacak pixel savaştırırken eşek gibi anıracak sonra da gelip bana kes kes diyecek, düşünemiyorum lan. babaya acıdım açıkçası. babanın yerinde olsam ilk iş tanıdıklardan evlenmek isteyen kız sorup soruştururum bunu evden kovalamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ofise patronun bi akrabası geldi çocuğuyla. ilkokullu. ben de yemek yerken ti4 özetleri izliyorum. AHA DOTA MI BU diye koştu. şaşırdım. dedim oynuon mu hayır dedi "ben LOL oynuyom. lolun şampiyonları daha güzel."

bunun gibi o kadar çok olayla karşılaştım lol oynayan ilkokullu. ne güzel işte dota oynamıyorlar seviniyorum. siz hiç dota 2 oynayan ilkokullu gördünüz mü fasd
Sosyal ağlarda paylaş

şu videoda oxinin babasına hak veren ve '' aa oxi babasına saygısızlık yapmış'' diyen herkesi s..... geliyor. Herif, koskoca adama okadar kişinin önünde ana avrat küfür ediyor. kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi ki zaten oxi başka bi konu yüzünden sinirliydi onun üstüne babasının öyle çıkışı dahada delirtti bence tamamen haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...