goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 rottweiler var çok şeker bi adam tanısan çok seversin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bir ara borclandirip maastan kesip oduyorlardi..sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 o sistem değişti şimdi parayı bandırman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yok ya thy de aynı sistem devam bildiğim kadarıyla, maaştan kesiliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/thy-pilot-egitiminde-sistemi-degistiriyor.html iş garantisi veriyorlar ama eğitimini kendin karşılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etranger Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 dasaaa said: etranger said: THY de pilot ya da kabinde olan var mı forumda ? Belki denk geliriz, gelmişizdir ya da baskan nasilsin yeaaa.. sen thy'de miydin? senden arada urun talep edelim kanka ya. anlamadım pek ama. THY de değilim de, ER uçuşlarında(8 saatten fazla ucuslar) uçakta şef olarak çalışıyorum. THY bünyesinde değiliz ama beraber uçuyoruz kabin ekipleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Ucakta yemekleri biri mi hazirlio? Boyle mikrodalga gibi duruo yemekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 mikrodalgada ısıttıkları icindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 flying chef diye bi olay var. host ve hostes gibi. yemekler (thy için konuşuyorum) do&co'dan geliyo, flying chef onları sunuma hazırlıyo ve uçakta servis ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Hmm yemeklerin oyle sunumlu olduguna dikkat etmediydim hic Mealbox gibi geliyor diye dusunuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sanırım business class için sadece flying chef. diğerleri mealbox şeklinde sandviç falan geliyo çünkü. business class'a uygun hmm dedirtecek bi sunum yapmakta görevli ama o uçan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Hee ucmadim ki hic buznista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 senko said: Tozla mi yaptin diye sormuslar sfg asasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Catze said: yok ya thy de aynı sistem devam bildiğim kadarıyla, maaştan kesiliyor sonra. yeni girenlere 140.000 dolar çakıyorlarmış abi tip dahil sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Ohaa iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 140k euro hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 hayatımın uğrasını buldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 140k euro da iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 200k euro da olsa karlı bir anlaşma o yüzden paraya takılmaya gerek yok. Cebinizde trink para yoksa o parayla oynayamazsınız zaten kimse vermez o borcu size, ticaretten anlamıyorsanızda açarım bi internet kafe diye hayal kurmanında alemi yok parayı batırırsınız. Bu meslekte her türlü geri dönüşü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Bu arada THY akademideyim sorularınızı cevaplaybilirim olursa, ben 100k ile girenlerdenim bide :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Yeni toefl da aldım basvursam mi sdg 9 numara gozle ne pilot olur benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Akhlaur said: Bu arada THY akademideyim sorularınızı cevaplaybilirim olursa, ben 100k ile girenlerdenim bide :p. heh catze'ye hep diyordum patide biriyle daha ile konuşmuştum akademi de ama kimdi o hatırlamıyorum diye asdfsda iyi oldu yazdığın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 DarKRideR said: Yani bir de AFA'nın öğrenci kitlesi de bayağı embesil aslında. https://www.instagram.com/simaserafetdinova/ şu benim arkadaşım sayılır, o bile AFA da ilerledi yani zor değil işte olay. Kızın IQ'su 180'miş kapı gibi sertifikası var ZEKA TESTİ merkezinden, sen gelmiş bok atıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 sipeyskeyk said: DarKRideR said: Yani bir de AFA'nın öğrenci kitlesi de bayağı embesil aslında. https://www.instagram.com/simaserafetdinova/ şu benim arkadaşım sayılır, o bile AFA da ilerledi yani zor değil işte olay. Kızın IQ'su 180'miş kapı gibi sertifikası var ZEKA TESTİ merkezinden, sen gelmiş bok atıyorsun... asdfasdfa abi bu kız 6 ayda mı ne PPL aldı. Lisans vermemişler, checkleri bir türlü geçememiş vs. En son nasıl becerdiyse almış. Ekstradan saatlerce uçmuş ki bizim kursta mesela ekstra uçuş 200 dolar saati. 50-60 saat uçmuş sanırım bu. Uçmaya tepki olarak doğmuş diyordu filosundaki bi arkadaş asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Abi zaten korkuyorun uçmaktan, şu yazdıklarınızı okuyunca vs. daha da çekinir oldum.. Siz hemen pilot olun da sizinle uçalım bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar