xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 s5 yerine s4 al bence fiyat hala çok fark ediyorsa. yada note4 bekle, o tip bir şeye ihtiyacın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Samsung mu iyy,az gorsel zevki olan almaz,adamlar 2k lik telefonun arka kaplamasini ortapedik terlikten yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 haterlıkla ne alakası var çıktığı gibi note 3 aldım yurtdışından. 1400 liraya falan geldi. hala kullanıyorum ama hayatımda kendi müşterilerine bu kadar kötü davranan, güzelim hardwarei bok gibi gibi software ile iç eden başka firma görmedim her güncellemede en az bir kere fabrika ayarlarına dönüyorum abv samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Samsung urunlerinde tasarim, yazilim ve malzeme kalitesi her zaman yerlerde. Sadece donanimi iyi yapiyorlar, o da yazilim ve malzeme kalitesizligi nedeniyle heba oluyor. Gunumuzde de sirf donanim icin para veren buyuk yanlis yapiyordur bence. Vaktinde sunu demistim, Android konusunda hala gecerli bence: HTC farkli ama, hic bir seyin en iyisini yapmiyor bence ama tum klasmanlarda ikinci olabilir. Farkli bir felsefe o da: "Herseyi biraz kotu yaparak en iyi telefonu yap cunku her sey ortalamanin cok ustunde olsun". Kimine gore bu onu en iyi marka yapar. Sony belli zaten. Ekran (renkler ve akicilik daha iyi gorunuyordu bana; cozunurluk, parlaklik filan degil) ve yazilim olarak en iyi Android oldugunu dusunuyorum. Saglamlik olarak da gecen senenin en saglam flagship'u Xperia Z idi IP57 ile, bu sene bilmiyorum ama. Yazilim olarak da Sony en iyi, ama HTC yine ikinci sirada bence iste. Sirf tasarim degil, performans, enerji tuketimi, ozellestirme, widgetler, rehber, muzik calar... Ayni donanima sahip iki telefon Cyanogen ile ayni benchmark degerlerini veriyorsa Sony UI'si ile Sense'den daha iyi deger katiyor, pili daha fazla gidiyor. Sirf launcher degil bu tabii, sms'den dialer'a kadar her sey. Eger yazilimi degistirip Cyanogen filan yukleyecekseniz ama HTC en iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 GERGE ben de tamamen aynı fikirdeydim. G3 aldım sony'ye koymuşlar bence customization, kolaylık, akıcılık ui her açıdan daha iyi. ama sony'nin de o kendine has ui'sine hastayım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Note 4 değişik bir cihaz olacak, çok iddialı geliyor Samsung o tarafta. Note serisi her zaman Samsung'da telefon tarafının amiral gemisi oldu. Telefonun metal yapılmamasının Samsung içerisinde bir nedeni var, mutlaka maliyet avantajı vardır ama Samsung çevreci olmasını istediğinden 100% dönüştürülebilir özel bir plastik alaşım kullanıyor telefonlarında. Telefonlarında "kimine göre" ucuz görünmesinin nedeni bu. Benim için öncelik her zaman donanımdır. Yazılım tarafını ROMlarla vs. Android'de istediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz nasıl olsa. Bu arada 1.400 TL gerçekten iyi fiyat ama Samsung Türkiye garantili olmasına dikkat etmeni öneririm. Paralel ithalat olmasın zira Samsung servisleri destek vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 plastiğin neresi çevreci? Metal daha çevreci bence. Kişileştirmek =! stabilite Yazılım yoksa donanimin hiçbir önemi yok. Custom ROM/Custom Kernel bi yere kadar stabil. FC veren camera, random reboot, random wake-up, delayed wake-up dolaşıyorsun etrafta. (Ki şu sadıklarım samsung stock fw'de de var. Custom rom seviyesinde romlar publish ediyolar.) Bi de en kötüsü android= yukarıdaki saydıklarım zannediliyor. ha bide, note 2 cidden süper cihaz. saati geriden geliyordu en son. Lockscreen widget'i güncelleyemiyor mu neydi. Güzel heyecanlar katıyor hayatına insanın :) http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-3/363533-lock-screen-clock-not-updating.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 note tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Note 4 metal gövde olacak, Samsung Alpha diye bir modelde lanse edilecek çok yakında, o da metal gövde + daha hesaplı bir fiyattan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 her türlü kilif takiliyor, plastik olsa nolur demirdöküm olsa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bilgisayar istiyorsanız bilgisayar, telefon istiyorsanız telefon alın. ikisini bir araya sokuşturdukça saçmasapan özellikli para tuzakları ortaya çıkıyor. Bakınız bütün amiral gemileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 5.7 inç olmayacak mı note 4? 5 inç üzeri telefon almayın tek elle kullanmak istiyorsanız. kılıfsız bile parmaklar uzanmıyor ekranın köşelerine. bunu da yapabilmek için telefonu tuttuğunuz orta parmakları biraz geriye çekmeniz lazım ki o zaman da elinden kayacakmış gibi hissediyorsun. işi sürekli telefonla görüşmek olup email, text, rapor-veri okumak olmayan adam için note 4 gereksiz. s5 al. note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum. bu arada s5'in ekranı çok iyi. geniş ekran + yüksek ppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 note 4 über alet olacak onu da söyliyim. samsung'un diğer rakiplerine göre yaptığı tek en iyi şey zaten phabletler. ama yine de 5 inç üzeri hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 note 3 kullanıyorum. zamanla insana ufak bile geliyor sfds ama çok büyütmesinler tabi bokunu çıkarmaya gerek oyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 liberal said: 5.7 inç olmayacak mı note 4? 5 inç üzeri telefon almayın tek elle kullanmak istiyorsanız. kılıfsız bile parmaklar uzanmıyor ekranın köşelerine. bunu da yapabilmek için telefonu tuttuğunuz orta parmakları biraz geriye çekmeniz lazım ki o zaman da elinden kayacakmış gibi hissediyorsun. işi sürekli telefonla görüşmek olup email, text, rapor-veri okumak olmayan adam için note 4 gereksiz. s5 al. note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum. bu arada s5'in ekranı çok iyi. geniş ekran + yüksek ppi 5.5" telefon kullanıyorum tek elle gayet rahat. küçük elli lesser racelerdenseniz sorun olabilir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 gayet rahat falan baya büyük yalan eğer orangutan eli yoksa her şekilde problem yaratır. artistliğine yazmayın şöle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 G2 telefon boyutu olarak ideal bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 sabonis said: gayet rahat falan baya büyük yalan eğer orangutan eli yoksa her şekilde problem yaratır. artistliğine yazmayın şöle lan orangutan eli falan yok lan normal tutuşta sağ üstteki saat hariç her yere erişiyorum işte sıkıntı olmuyor rahat. yalan mı söyleyeceğim neyin artistliği sldkmvslkmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 liberal said: 5.7 inç olmayacak mı note 4? 5 inç üzeri telefon almayın tek elle kullanmak istiyorsanız. kılıfsız bile parmaklar uzanmıyor ekranın köşelerine. bunu da yapabilmek için telefonu tuttuğunuz orta parmakları biraz geriye çekmeniz lazım ki o zaman da elinden kayacakmış gibi hissediyorsun. işi sürekli telefonla görüşmek olup email, text, rapor-veri okumak olmayan adam için note 4 gereksiz. s5 al. note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum. bu arada s5'in ekranı çok iyi. geniş ekran + yüksek ppi dostum tek el modu var androidde büyük ekranlar için,onu açıyorsunuz bitiyor olay,klavyeler küçülüp sağ veya sol ele göre köşelere konumlandırılıyor böylece tek elle rahatça kullanıyorsunuz...ben mesela note 3 kullanıyorum tek elle çok rahat bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar