Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 o bu filme özel değil ya her filmde var o kural. arada mont koyma koltuğu almış olma diye :) ben kaptım 21.30'a ya güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ben yeni fark ettim demek ki.. Daha once basima gelmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 tek boşluk bıraktırmazlar ya, tek başına sinemaya giden pek olmuyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 CthuLhu said: çıktığı güne biletler satılmaya başlamış az daha kaçırıyordum ha. salon full gibi bir şey akasya imax'te elim ayağım dolaştı link yetiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Koca IMAX salonun tam ortasina sik gibi oturmus iki tane dallama, siranin geri kalani bombos kalmis. Elemanlarin bi tarafina 4 diger tarafina 4 olmak uzere toplam 8 tane bilet aldim. Herkesi orgutleyip patlamis misir falan attiricam o ikisinin kafasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 marsgate ama ilk güne bilet bulmak zordur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 di said: sik ADMİN ANAMIZ BACIMIZ OKUYOR BURAYI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Annen naapsin olm hobbit'i. brenses ve 7 cuceler der kapatir direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 di said: Koca IMAX salonun tam ortasina sik gibi oturmus iki tane dallama, siranin geri kalani bombos kalmis. Elemanlarin bi tarafina 4 diger tarafina 4 olmak uzere toplam 8 tane bilet aldim. Herkesi orgutleyip patlamis misir falan attiricam o ikisinin kafasina. Mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 CthuLhu said: di said: sik ADMİN ANAMIZ BACIMIZ OKUYOR BURAYI!! beyler ana bacı denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bu hobit şeysinden izmire de isterik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gelsin giderim, öncekileri de kaçırmamıştım. Azda kaldı hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 marmarapark imaxe cuma akşamına eşim bilet almış bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 o zaman perşembe izleyip sana spoiler atayım meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://www.cinemaximum.com.tr/filmler/Hobbit-Bes-Ordunun-Savasi-Dolby-Atmos-3D/HO00000670.aspx?cinema=0000000064 Meraklısına Zorlu Center'da Dolby Atmos sistemi varmış. Sağ kulak zarım yırtılmamış olsa giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jaRoqslM4W0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bilemi aldım. Bekliyorum. Ama 3d zorunlu olması çok kötü oldu yine ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 inyormaynd said: http://www.cinemaximum.com.tr/filmler/Hobbit-Bes-Ordunun-Savasi-Dolby-Atmos-3D/HO00000670.aspx?cinema=0000000064 Meraklısına Zorlu Center'da Dolby Atmos sistemi varmış. Sağ kulak zarım yırtılmamış olsa giderdim. cumartesi için bilet alamıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Dün galadaydım beyler, hava atmaya geldim ekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 o kadar kötü ki gerçekten verdiğiniz paraya üzüleceksiniz hemen belirteyim. 7/10 alır o da sırf orta dünya hatrına alır. legolas'ın bir taşlarda sekme sahnesi var ki, görünce gözlerinizden kanlar akacak, utancınızdan perdeye bakamayacaksınız. sanki beşinci sınıf aksiyon filminde paraları yokmuş da efekt yapmaya çalışmışlar gibi. yemin ediyorum şu anda burada birileri vardır bundan daha iyisini yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 asdasfa bana mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 imax galasına beleş bilet vardıda gitmedim. nedne? çünkü 2. filmde tecrübe ettim bu film imaxte izlenmez. hatta imkan varsa 3d bile izlenmez, öyle bi film deil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar