moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 abi jagerin kas kütlesi benim 3-4 katım falan. bu yağ oranına düşse yanıma gelse, hem benden daha estetik hem de yine iki katım falan durur. dr.manhattan oldugu zamanları hatırlayın asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 side deltler nası patladı anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 moriarty said: abi jagerin kas kütlesi benim 3-4 katım falan. bu yağ oranına düşse yanıma gelse, hem benden daha estetik hem de yine iki katım falan durur. dr.manhattan oldugu zamanları hatırlayın asdf. lafım yok zaten ona ilk hali daha güzeldi muhabetti cekmiştim. Kolu bacağımdan daha kalın. Prof. yapıyordur,yarışmaya girecektir vs... bilmem Döt benim dötüm ben sana veririm daha sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 masti çarpışalım abi ben de seni istiyoruım tiLi said: side deltler nası patladı anlat barbell walk x4 dumbell press x2 sonra triset x4 side front back ama cok şınavdan dolayı da olabilir omuzlarım hep iyiydi gögüs sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Abi kollar omuzlar sparta göğüs niye vitaminsiz gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 hemnüz dogru cevabı bulamadım ona ama son fotoda baya farketti mesela. yavaş yavaş olcak o da umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Vitaminsiz dediğim de yine bana 10 basıyormuş amk önceki sayfadaki resimlere baktım, mastinin resimde ekstra zayıf çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Damarlara bak tövbe tövbe gece gece iş çıkardın başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Esh said: gotundeki yag depolari goldbarense demek tabi canım benimki hep genetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 aytunc çok iyi büyüdü ya adam clean büyüdü bi de ben yaratık oldum amkdkjgfhkfld ha seviyorum büyük olmayı gerçi bide hardwork beats talent everytime abi ama when hardwork meets talent o zaman işler değişiyor bi de calflerimi büyütemedim hala S A D B O Y S :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Ben of calfların AMG ergen gibi calflarım var beraber çalıştığım arkadaşın (calf çalışmıyor bile) baldırım kadar nerdeyse amk.Her türlü tekniği uyguladım amk yok milimetrik büyüyor. Ayrıca geçmişi hardcore bisikletçi olan bi adamım ben. FAKIN GENETICS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 moriarty said: şu an bendeki göt kralında yok. avuç avuç anadolu diye geziyo kızlar. moriarty ile sıkı kalçalar (jpeg + gif + pics or it didnt happen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 forumdaki göte odak beni düşündürüyor ya. biri bozdurmaya çalışır, diğeri başkasınınkine göz atmak ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Abi ne yapacan erkek götüne ya tövbe tövbe!!!!!!!!1111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 "Hayır iddia ettiği gibi geliştiriyorsa ben de başlayacağım programa" ehe ehe heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Spor Genel forumu dışardan görüntülenmeye kapatılsın aynı Güncel gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ad3m said: Abi ne yapacan erkek götüne ya tövbe tövbe!!!!!!!!1111111111 snn b slk >,< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Ben kızım dedi o zaman sana serbest pm atsın sana mori sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 barbell walk ne la bi de omuz hareketi olarak. overhead pozisyonda mı yürüyosun nedir. typo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 5 rep press yapıyorum barbella böyle, sonra yürümeye başlıyorum ileri geri bi 10-15 saniye falan. bu 1 set. sonra 3 set daha böyle. https://www.youtube.com/watch?v=8Wu6rNlmSoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ağır prehab lan. ama güzel işte shoulder girdle, core falan fistan ben push gününün sonunda 5-10 kilo dambıllarla böyle yürüyemiyodum geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 v taper için bundan güzel hareket yok abi. yapanı direk anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Y taperdan X tapera terfi etmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Valthon said: moriarty said: şu an bendeki göt kralında yok. avuç avuç anadolu diye geziyo kızlar. moriarty ile sıkı kalçalar (jpeg + gif + pics or it didnt happen) al sana tilinin poposunu veriyim. https://forum.paticik.com/read.php?32,8369067,8369067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar