Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty ile sıkı kalçalar (jpeg + gif)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi jagerin kas kütlesi benim 3-4 katım falan. bu yağ oranına düşse yanıma gelse, hem benden daha estetik hem de yine iki katım falan durur. dr.manhattan oldugu zamanları hatırlayın asdf.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

abi jagerin kas kütlesi benim 3-4 katım falan. bu yağ oranına düşse yanıma gelse, hem benden daha estetik hem de yine iki katım falan durur. dr.manhattan oldugu zamanları hatırlayın asdf.

lafım yok zaten ona ilk hali daha güzeldi muhabetti cekmiştim. Kolu bacağımdan daha kalın. Prof. yapıyordur,yarışmaya girecektir vs... bilmem

Döt benim dötüm ben sana veririm daha sexy
Mesaj tarihi:
masti çarpışalım abi ben de seni istiyoruım

tiLi said:

side deltler nası patladı anlat

barbell walk x4
dumbell press x2
sonra triset x4
side
front
back

ama cok şınavdan dolayı da olabilir omuzlarım hep iyiydi gögüs sıkıntı
Mesaj tarihi:
aytunc çok iyi büyüdü ya adam clean büyüdü bi de ben yaratık oldum amkdkjgfhkfld ha seviyorum büyük olmayı gerçi bide hardwork beats talent everytime abi ama when hardwork meets talent o zaman işler değişiyor bi de calflerimi büyütemedim hala S A D B O Y S :/
Mesaj tarihi:
Ben of calfların AMG ergen gibi calflarım var beraber çalıştığım arkadaşın (calf çalışmıyor bile) baldırım kadar nerdeyse amk.Her türlü tekniği uyguladım amk yok milimetrik büyüyor. Ayrıca geçmişi hardcore bisikletçi olan bi adamım ben. FAKIN GENETICS!!!
Mesaj tarihi:
5 rep press yapıyorum barbella böyle, sonra yürümeye başlıyorum ileri geri bi 10-15 saniye falan. bu 1 set. sonra 3 set daha böyle.

https://www.youtube.com/watch?v=8Wu6rNlmSoU
Mesaj tarihi:
ağır prehab lan. ama güzel işte shoulder girdle, core falan fistan
ben push gününün sonunda 5-10 kilo dambıllarla böyle yürüyemiyodum geçen
Mesaj tarihi:
Valthon said:

moriarty said:
şu an bendeki göt kralında yok. avuç avuç anadolu diye geziyo kızlar.

moriarty ile sıkı kalçalar (jpeg + gif + pics or it didnt happen)

al sana tilinin poposunu veriyim.

https://forum.paticik.com/read.php?32,8369067,8369067
  • Yeni Oluştur...