Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jaeger'ın bulk günlüğü sdf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Defensive said:

Geçmişte 1 - 1.5 sene acemi olarak yaptım bu sporu. Şimdi ilmiyle yapmak istiyorum. 2 ay önce başladım şu an bu haldeyim. Beslenmem nasıl olmalı, programım nasıl olmalı bilemiyorum. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ek besin olarak protein ağırlıklı beslenip doğal yoldan mı karbonhidrat alıcam yoksa karbonhidrat ağırlık bir ek besin mi alıcam. Salonumun hocası çok hafif programlar veriyor kafeama göre bir program yapabilir miyim ? Programımda bench press, squat ve deadlift, omuz press yok. Ben zayıfken bunlar olmadan nasıl toparlıcam anlamadım. Okuyacağım bir kaynak önersenizde yeter. Teşekkürler.

oha öyle saçma şey mi olur sen git hocana "hocam bu body zaten bench squat deadlift üstüne kurulmus ben bunların ağırlıklı olduğu bi program istiyorum" de beslenmeyide sanki hiç takviyesi besin almıcakmışın gibi her şeyiyile tam yapıcaksın benim beslenme biçimini örnek alabilirsin rakamları kendine göre ayarlayıp
Mesaj tarihi:
deadlifti pek yazmıyorlar tecrübeli olmayanlara kendilerini sakatlamasınlar diye de bench press, shoulder press olmadan nasıl program yazıyor onu anlamadım
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

@defensive
bicimsiz duruyor su an vucudun belin kalin biraz sırt omuz ve gogus calisip beli de az inceltirsen bayagi bi duzeltirsin durumu hani ucgen olmasa da su anki halinden daha iyi gorunecegin asikar altyapın var ama cok zamanını almaz bu soylediklerim

beli kalın değil ya gerisi ince
Mesaj tarihi:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Belim çok ince aslında resim yanıltıcı olabilir. Spor akademisinden mezun olduğu için ilim sahibidir tabi olayım dedim ama köprüleri yakıyorum. Jaeger senin beslenmeni kendime uyarlamaya çalışıcam. Teşekkürler.
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
15 tam yumurtla ne lan ossuruğun leş gibi kokuyodur yemin ediyorum burnuma geldi iğrenç.
O kadar şeye harcayacak param olsa estetik yaptırırım kas eklettiririm lan.
Biz de fakirlikten yulafla fındık fıstığı karıştırıp bulka girdik diyoz. 400-500 gram eti rüyamda göremem lan ben. Bana sponsor olda ben de bir şeyler yapayım.
Mesaj tarihi:
Abi ne kadar zor anlamaniz

Max %20 fat ratio
Gereken kalori +500
Kilo x 1,5 Protein

+ kan dolasimini yavaslatan yemekler az kullanilmali

Bu bulk

-500 kalori gerekenden
Kilo x 2 protein

Bu def

Ortalama boyle

Litre sut + 4 tam yumurta fix

Kisaca ne bulursaniz yiyin(fast food olmadikca ama gunde 1 cheeseburger sorun degil)

Alkol her 15 gunde bir kullanin
Mesaj tarihi:
@inci

bu mr.olympia recipesi, brad pitt kadarı yeter bence.

fight club filmindeki hali güzel mesela.

bilmeyenler için filmden bir kare

http://popworkouts.com/wp-content/uploads/2012/07/brad-pitt-workout-fightclub.jpg

• Yeni Oluştur...