Nekro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 şunlara sardım çok iyi videolar var sdfsdf
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Abi trafoya kar attı ya la herif sönsün diye. CO2 tüpü, tankı falan bişi yok mu kocaman santralde.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 pipet vidyosu da acayip ya adam uzun hava otturdu pipetle
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 tsısısı arada açar gülerim ben de. ilk patide görmüştüm ama. anal, anan, yasla, manidar.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 (düzenlendi) unity tutolarini takip ederken, oyunlarda muzigin onemini vurgulamak icin deney vermisler. mesela ilk videonun sesini kisip, once ikinci videonun muzigiyle bir sure dinledikten sonra, ardindan onu kapatip, ucuncu ile dinlediginde bambaska hisler yasatiyor. daha once bu sekilde bi deneme yapmamistim. dark muzikle izlerken sanki apocalypse olmusta gecmisteki goruntulere bakiyor gibi hissettim sadf Ocak 4, 2021 reyou tarafından düzenlendi
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 kadın zaten zenginmiş, hiç böyle omg hayatım değişti zengin oldum moduna girmedi
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 O moda girmemesinin nedenini yorumlarda aciklamislar; That is the energy of a woman who was absolutely slam dunked on being wrong in an argument with her nerd husband. She becomes more uncomfortable the more money she’s told the cards are worth lol.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 yorumu yapan güzel latife etmişte yani hiç sanmıyorum. yada işte anca zenginse böyle bir şeyi umursar heralde.
Öne çıkan mesajlar