applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bugün bebenin biri infernoda T side 5-1 ondeyken i have to eat dedi gitti. botla iyi dayandik kaybettik 16-14 rank düştüm :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 silph nası pinti fakir ya dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bende syncmaster px2370 var. baya yillar oldu alali. bu yeni monitorlerin cok bir artisi var mi buna? bir de 144hz oyun icinde mi veriyor bu? ornegin eskiden 100hz ve ya 120hz cogu monitor blueray player ve benzerinde 100-120hz calisirken kasaya bagladiginda oyunlar 60hz idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 60hz 5ms yeter http://www.cnet.com/products/acer-x203hbd-lcd-monitor-20/specs/ 144hz 2ms'e falan geçsem şimdi online oyunlarda karşı tarafa fazla handikap olacak gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 144hz baya güzel bişi, tavsiye ederim. bi de onun 120hz strobed calıştırma modu var, baya fantastik o da ama ben kasmadım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bende şuan benq xl2420z var. 60 hz den 144 e geçince baya farketti. adamları önce görüyosun böyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 20" nedir abi 2014 yılında çok ufak değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 önemli olan işlevi, bi de düşük native res'ini seviyorum 1600x900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Aiko said: bende şuan benq xl2420z var. 60 hz den 144 e geçince baya farketti. adamları önce görüyosun böyle ;) Ben su benq in videosunu, karsilastirmalarini izledim. Sonra oyunda boyle kare atlayip onumde birden belirenlere az da olsa aciklama getirebildim. Yani demek istedigim su, sesi duyuyorsun adam tam cikacak onune, ama sesle senkronize olarak gelmiyor herifin goruntu 1 saniyeligine. Lag/goz lag/ fps filan da etkisi var ama mantikli geldi. Bu arada bu 27 benq in ekranini 24 e de ayarluyabiliyorsunuz 21 e de dusuyor Eren bu duvara asilabiliyor mu? Arkasina bir bakar misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 applev0dka said: Bugün bebenin biri infernoda T side 5-1 ondeyken i have to eat dedi gitti. botla iyi dayandik kaybettik 16-14 rank düştüm :(( MY MOMY COOKS KAVURMA I HAVE TO GO. FUCK MM. Ulan boylelerini direk 1 ay banlayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bunu almayı planlıyordum. http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU#genel-bakis bir arakdaş diyorki onu alacağına bunu al http://www.vatanbilgisayar.com/gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 100 liralık gts250yle 1920*1080 oynuyordum ben eski pcde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 source sadece cpuya baktığı için anormal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Silphatos said: source sadece cpuya baktığı için anormal değil yani bunu alsak da iş görür mü her türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 AtlaraFisildayan said: Aiko said: bende şuan benq xl2420z var. 60 hz den 144 e geçince baya farketti. adamları önce görüyosun böyle ;) Ben su benq in videosunu, karsilastirmalarini izledim. Sonra oyunda boyle kare atlayip onumde birden belirenlere az da olsa aciklama getirebildim. Yani demek istedigim su, sesi duyuyorsun adam tam cikacak onune, ama sesle senkronize olarak gelmiyor herifin goruntu 1 saniyeligine. Lag/goz lag/ fps filan da etkisi var ama mantikli geldi. Bu arada bu 27 benq in ekranini 24 e de ayarluyabiliyorsunuz 21 e de dusuyor Eren bu duvara asilabiliyor mu? Arkasina bir bakar misin 144 hz'de ayarlayamayabilirsin 24"'e. ben boyutlarını değiştiremiyorum yani 144 hz iken. Duvara asamıyosun chanle geçen baya kurcaladık.oda düşünüyordu asılıyosa 27" alıyım fln diye. ekstra bi aparat yaptırman gerek galiba oda pahalıya patlayabilir veya yaptıramayabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Emre333 said: bunu almayı planlıyordum. http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU#genel-bakis bir arakdaş diyorki onu alacağına bunu al http://www.vatanbilgisayar.com/gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html bende ilk kartın benzeri var radeon 7950. hiç memnun değilim.bu farklı olabilir fiyatları kafa kafaya. benim eski kart (radeon 4870 1 gb ddr5) ile arasında 20 30 fps fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Aiko said: AtlaraFisildayan said: Aiko said: bende şuan benq xl2420z var. 60 hz den 144 e geçince baya farketti. adamları önce görüyosun böyle ;) Ben su benq in videosunu, karsilastirmalarini izledim. Sonra oyunda boyle kare atlayip onumde birden belirenlere az da olsa aciklama getirebildim. Yani demek istedigim su, sesi duyuyorsun adam tam cikacak onune, ama sesle senkronize olarak gelmiyor herifin goruntu 1 saniyeligine. Lag/goz lag/ fps filan da etkisi var ama mantikli geldi. Bu arada bu 27 benq in ekranini 24 e de ayarluyabiliyorsunuz 21 e de dusuyor Eren bu duvara asilabiliyor mu? Arkasina bir bakar misin 144 hz'de ayarlayamayabilirsin 24"'e. ben boyutlarını değiştiremiyorum yani 144 hz iken. Duvara asamıyosun chanle geçen baya kurcaladık.oda düşünüyordu asılıyosa 27" alıyım fln diye. ekstra bi aparat yaptırman gerek galiba oda pahalıya patlayabilir veya yaptıramayabilirsin :P asılıyo abi ben de aleti var hazırda, zaten maximum 80 tl ye alınıyor o. şu an ki ekranınki de olur sanırım. bu arada çöp diyorsun r9 a ? almıyım o zamna onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yok çöp demiyorum. benim aldığım çöp çıktı. gerçi bi cs oynadım başka oyun denemedim test fln yapmadım. bu benim kart http://www.vatanbilgisayar.com/hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ya kaç haftadır kasıcam ellerim üşüyo diye giremiyorum. nası halledicez bu işi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Update falanmı geldi oyuna? Yeni mapler gitti bende. Competitive de falan gözükmüyor break out mapleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Evet o mapler gitti. Mission falan da yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 mm sistemini kaldırdılar. Eski still pub takılacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Neyse isabet olmuş. O zaman hadi maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 o zaman sunucu alayım dfgdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Aiko said: 144 hz'de ayarlayamayabilirsin 24"'e. ben boyutlarını değiştiremiyorum yani 144 hz iken. nvidia veya ati panelinden ölçeklendirme olayı var. Onunla yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar