DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 lan 16 incten 27 ince gecince oyunu aslinda gormeden oynuyormusum dedim yalniz awp ile daha az yardiriyorum henuz alismadigimdan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 27 çok büyük yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Imax perdesine yansit oldu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ee 27 de en sağa bakarken solu nasıl göreceksin sdsfds 23 en ideali bence bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ben hep 27 yle oynuyorum bir sorun da yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben 32" ile oynuyorum lan, ne çok ağladınız bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sinema salonu kiraladım ben. oturuorum H sırasına. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben oculus rift ile oynuyorum, evde duvarlara vurmaktan ellerim nasır bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bir sistem yapmışlardı şimdi websense var youtube dan bakamıyorum. Biri bulup koysa ya. BF için sanırsam. Böyle ortada bir alanda elinde silah görei gören bir pointerla oynuyor adam. ÜZerinde durduğu alan yuvarlak ve adımını nereye atarsan ona göre kaydığı için sürekli ortada duruosun. 360 derece ekran koymuşlar her tarafa işte, bir de hatta teniz topu atan makinelerden mi ne vardı 4 veya 8 tane. adam vuruldukça hissetsin diye. Sanırsam böyle bişeydi evet. derken evet buldum, bf3 müş, tenis topu değil paintball muş. videosu da var şurada galiba; http://www.tomsguide.com/us/FPS-Simulator-BF3-Battlefield-Paintballs,news-12925.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 abi roket kimyasi degil azicik uzaga koyuyorsun hemen hemen ayni sey, sadece daha buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 21 neyinize yetmiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 büyük ekrancıların hepsi leş, ekran da etkiliyo dmeek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 taktik bilmiyorum oğlum, bilsem iyiyim sfsda ben pc'yi alırken monitöre ekstra para vermek istemedim, masamda ps3'ü taktığım tv vardı direkt hdmi'dan ona bağladım lel alıştım sonra, şimdi 1080p oynuyorum bir de ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Sistem toplarken şundan alıcam işalla. Tek duam, dükkanda %30 indirimi olması klasdjaskldj http://www.vatanbilgisayar.com/24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor.html Daha önceden webde de indirime giriodu "alırız lan dur" dedik web indirimi patladı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 newegg den %10 indirimle şunu alasım var. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824014375 kargosu sanırım 100$ tutar, 120 TL gümrük masrafı %20 de gümrük vergisi olsa 500 $ ürün vergisiyle birlikte 100$ kargo 120 de gümrük müşavirine desek 1450 tl , her haliyle ucuz lan tr den fsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Geldigi ulkeye gore degisiyor, ornegin cin in lcd monitor icin gumruk vergisi yüzde 14. amerıka kac bılmıyorum ama 14 mus gıbı hesaplayalım. otv eskiden monitorde 6.5 mus. kdv 18. kargo 100 dolar varsayalım (sigorta vs hepsi icinde) toplu mal alımı olmadıgı icin navlun ve akreditif faizi yok. tahmini bedel= 450+100 = 550 USD Gümrük vergisi: 77 USD Toplam: 627 USD OTV li toplam: 668 USD KDV li toplam (OTV den de KDV alır bizim devlet baba): 788 USD ongorulemeyen hesap hatası ve ekstra seyler icin de bir 12 USD ayır. 800 USD. 800 USD = 1824 TL. burada da zaten kargo dahil bu civara satılmıyor muydu bu meret? iyimser tahmin 750 dolara maledebilsek, memlekette de fiyatı cok yukselmıs olsa, en fazla 100-150 TL kar edilecek. günlerce de beklenecek ve kargoda kırıldı korkusu olacak. garantisi de turkiye de gecerli olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Emre333 said: newegg den %10 indirimle şunu alasım var. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824014375 kargosu sanırım 100$ tutar, 120 TL gümrük masrafı %20 de gümrük vergisi olsa 500 $ ürün vergisiyle birlikte 100$ kargo 120 de gümrük müşavirine desek 1450 tl , her haliyle ucuz lan tr den fsg hepsi burada'da 1500 tl idi şu an en ucuz sanalmarketimde http://www.sanalmarketim.com/benq-xl2720z-27-1ms-dvi-2x-hdmi-dp-full-hd-usb-pivot-siyah-ama-led-monitor/p_56180/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Namessar said: Geldigi ulkeye gore degisiyor, ornegin cin in lcd monitor icin gumruk vergisi yüzde 14. amerıka kac bılmıyorum ama 14 mus gıbı hesaplayalım. otv eskiden monitorde 6.5 mus. kdv 18. kargo 100 dolar varsayalım (sigorta vs hepsi icinde) toplu mal alımı olmadıgı icin navlun ve akreditif faizi yok. tahmini bedel= 450+100 = 550 USD Gümrük vergisi: 77 USD Toplam: 627 USD OTV li toplam: 668 USD KDV li toplam (OTV den de KDV alır bizim devlet baba): 788 USD ongorulemeyen hesap hatası ve ekstra seyler icin de bir 12 USD ayır. 800 USD. 800 USD = 1824 TL. burada da zaten kargo dahil bu civara satılmıyor muydu bu meret? iyimser tahmin 750 dolara maledebilsek, memlekette de fiyatı cok yukselmıs olsa, en fazla 100-150 TL kar edilecek. günlerce de beklenecek ve kargoda kırıldı korkusu olacak. garantisi de turkiye de gecerli olmayacak. bu amazondan direk getirtirkenki fiyatı, newegg da 400-410 a yakalamak mümkün bunu. %20 gümrük vergisi, 100$ kargo, 175 TL müşavirin total masrafı. şu an tüm görünen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 oha dur şimdi farkettim. otv + gümrük + kdv üçünü birden mi ödeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 beyler 4 tl key / %80 market fiyatına da silah/bıçak satabilirim her istediğinizi bulabilirim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Emre333 said: oha dur şimdi farkettim. otv + gümrük + kdv üçünü birden mi ödeyecem yes. yoksa herkes kendi getirirdi zaten. distributorun olayı ana fiyatta iyi indirim aldıgı icin toplamın daha ucuza gelmesi senin getirmene kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sDlEmyVk6Wk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 asfsfa abi o skine o kadar sevinmiş,fade falan cıksa camdan atlardı demek sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Dworgian said: Sistem toplarken şundan alıcam işalla. Tek duam, dükkanda %30 indirimi olması klasdjaskldj http://www.vatanbilgisayar.com/24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor.html Daha önceden webde de indirime giriodu "alırız lan dur" dedik web indirimi patladı =/ Aynısını daha yeni aldım. Pek meh değil ya. Ama farkettiriyor tabi oyunu. Yani monitöre lafım yok, hz olayına gözün alışınca artık farketmiyor pek. Ama ilk başta "oha nasıl ya" falan diyosun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 o paraya full sistem yapılır ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar