Nekro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 JrStorMesT said: takımdakilerden biri streamer olabilir twitch de falan, o yüzden izliyolardır olabilir abi onu dusunmedim hic. top fragger dim dedim beni mi izliyo millet sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Aiko said: http://www.youtube.com/watch?v=euDUrZNHsZk denemek için random girdiğimiz maçı kaydettim.dmg'lere karşı güzel cumbag yaptık. karşı takımın 1.si galiba aimhack idi emin değiliz ama. yalnız video çok küfürlü ve uzun libe saolsun ! izlicekseniz ilk yarının ve oyunun sonunu izlemeniz yeterli :D mic'i burnuma sokup götümden solur gibi ses çıkardığım için kusura bakmayın :p Kufursuz cs olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 o değil de iyi sövüyormuşuz lan oyunlarda biz asdafdsa. içerde misafir komşu falan oluyor naklen hepsini duyuyodur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Liebe said: benim şov yaptığım 4. eli çekmemiş sonra libe şöyle libe böyle... yukarıdaki videoda 11:32'i ve maçın sonunu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 izledim lan tamamını, gayet beleş adamları toplamışsın işte. adamlar 1 el bile b rushlamamış biz hepsini vuralım yaralayalım, tertemiz info verelim, adamları gel vur sonra video yap. oooohh ne ala memleket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ulan geçen gün denk geldiğim derankerlar "road to silver" diye youtube da videoları fln olan tiplermiş. hay kafalarını sevdiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Abi onlardan onbinlerce var. Ben de nickimi road to silver yapıp kendi oyunumu oynicam mesela bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kürekle vururum ama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 abi sen hala silver misin adamın elinden niye kimse tutmuyor lan bunlar kendi aralarında oynayıp videoları koyup seni davet etmiyorlar senin silver olmandan zevk alıyorlar bence asdad ben oyuna girmeyeli 3 hafta fln oldu ya oynamıyorken rank düşüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 liberal said: abi bu kadar sıkıntı yaşanıyorsa 10 kişi 4 tl verelim 12 kişilik bir server alıp 2 aylığına istediğimiz gibi kullanalım. atarız official config'i içine misler gibi oynarız düşük ping'de. hem gırla eğlence olur hem de kendinizi geliştirirsiniz. dengeli takımlar kurarız falan. 4 tl atmaya hazırım ben. bir çoğunuz kabul eder heralde? benim gameservers.com dan bir serverim var, oyle bos bos duruyor ama turkiye ici olmadıgı ıcın iyi ping alamazsınız malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yok nova 1 dim, dün namessar ve ortayaş ekibiylen nova 2 oldum. nova 4 e kadar taşırız dediler sağolsunlar skldjaslkdj tabi aralarında çift keleş olunca karşıya da keleşler fln gelio öyle nova oyunlarındaki gibi top puanla bitiremiorum olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yalnız karsıya serif, cift tüfek ve sırmalı tüfek surekli gelmesine ragmen üc tane nova 4 olarak bizim kendi çift tüfeklimize arada toz yutturmamız senin de dikkatini cekti değil mi :P nova 3 ile master guardian II arasındaki kısımda aslında gercekten pek bir skill farkı yok. sabır ve taktik farkı var. bir de takım olarak girmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 iş yine tamamen tecrübeye dönüyor, aiko nun videoyu seyrettim, onun yaptıklarını ben de yapıyorum, ama ben 100 atışta 5 yaparken, adam 100 80 falan yapıyor, direk el-göz koordinasyon, zorla öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 şans tamamen şansı kendin yaratmak için aim falan çalışmak gerekiyor tabii ki ama bazen ne kadar pro oynarsan oyna, aim alırsan al o adam ölmüyor. ben mesela birebir de kapışıyorum, ölüyorum. 10 mermi sıkmışım 4 tanesi isabet etmiş, normalde 4 mermi isabeti öldürür ulan değil mi neyle vurursan vur? Ben de 95 canla falan sağ kalıyor. Adam tek sıkıyor zıplayarak benden kaçarken SSG ile 171 dmg HS bile değil... Hayır her şeyi geçtim zıplayarak SSG ile ateş edip havada isabet ettirmek nedir ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Namessar said: yalnız karsıya serif, cift tüfek ve sırmalı tüfek surekli gelmesine ragmen üc tane nova 4 olarak bizim kendi çift tüfeklimize arada toz yutturmamız senin de dikkatini cekti değil mi :P nova 3 ile master guardian II arasındaki kısımda aslında gercekten pek bir skill farkı yok. sabır ve taktik farkı var. bir de takım olarak girmek şart. laci adam vur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bu arada bi tuto versenize. hani practice aim spray hede mapleri nasıl indirilir oynanır? akşam bakayım dağa taşa ne kadar sıkıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 steama giriş yapıp şu 2 sine "abone" olacaksın. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=241148414 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871 Hesabına bunlar eklenmiş olacak. Botlarla çevrim dışı seçeneğini seçip, sağ üst taraftaki "Atölye" ye tıklayıp oradan istediğin haritayı seçip başlatacaksın. Ayarlara gelince örneğin: Fast Aim Delay 0.5 Duration 0.5 sayıyıda 100 yaparsın. gibi... ayrıca spray brust vs. için konsola şunları yaz. Oradaki vücut şekillerinden spraylerini çalışabilirsin (istediğin uzaklıktan) sv_cheats 1 sv_showimpacts 1 sv_showimpacts_time 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 128 tick server deneyen var mi hic ? su esea serverlarini merak ettim cok ovuyor millet. Valve in serverlarda duvarin arkasina gectikten sonra olmek/oldurmek yada 2 tane mermi attigimdan emin oldugum halde 0 hit vermesi falan uzuyor bazen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 tenks akşam deneyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Liebe said: izledim lan tamamını, gayet beleş adamları toplamışsın işte. adamlar 1 el bile b rushlamamış biz hepsini vuralım yaralayalım, tertemiz info verelim, adamları gel vur sonra video yap. oooohh ne ala memleket... applevodkayı alıntılıcaktım seni değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 benim ses bonecin aynısı lan yoksa ben bonec miyim yok lan deilimdir. neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Keşke bi loca tutsan da oyunda adam yerine.. Ehm neyse Milyon dolar fln diyince tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Silphatos said: benim ses bonecin aynısı lan yoksa ben bonec miyim yok lan deilimdir. neyse bu hafta 10 tır, 5 marine konteyner, 3 tane de gemiye malzeme çıkarttım, milyor dolar madırfakırz. kendimi csde nabları tokatlayarak ödüllendireceğim ve haftanın yorgunluğunu atacağım şimdi. bana katılan min. şerif var mıdır 1 saate ordayım nabz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Dworgian said: Keşke bi loca tutsan da oyunda adam yerine.. Ehm neyse Milyon dolar fln diyince tabii milyon dolar bana gelse paticikle csyle işim olur mu, satıp fatura eidyoz işte anca asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Benim de elimden yüz binlik faturalar çekler geçip duruyor da bakıyoruz işte sadece başkaları yiyor sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar