applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 cz'nin p250 yerine kullanılmasının değişmesi olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yes olabilir. oyunu acmadigimdan haberim yoktu eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben de 4 gündür girmiyorum bugun öğrendim CZ'nin değiştiğini. p250 supernova well-worn var, satsam mı napsam bilemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://awesomescreenshot.com/0483fbowe4 loungda bunlar var benimde. 2 ye katlamis fiyatlar. cekmeye calistim botlar oflayn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bende 1 tane mehndi vardı bi tanede dün bi kekodan takas ettim 1 key + deagle heirloom :D 3 dolar falandı skin şu anda 4.5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu akşam oyun atalım büyüklerim beni boostlasın plz ya :| çok sıkıldım low iq adamlar yüzünden aynı gece içinde nova 2 - silver elite - nova 1 gidip gelmekten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Büyükler şu boost işini haftasonu yapında arada bende kaynayayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 aynen lan beni de boostlayın çok yakındır tek keleşe düşücem sdsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 lan oyunu aldığımdan beri silver 1dim, patidekilerle girdik rusha soktu cengis hepsi ağladı yok bu ne biçim map vs, sonra bi baktım 1 oyun kazandım s2 olmuşum sonunda, çıktım oyundan yukarı baktım çok fazla takım arkadaşı attınız diye 7 gün ban, hani resetleniyordu bu 3 haftadır oynamıyordum ben :D 3v5 oyun alıyorum mistte hala bana ban veriyor meh oç gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Liebe said: aynen lan beni de boostlayın çok yakındır tek keleşe düşücem sdsfsds bingildak gibi seni de teke tek dövüşe davet ediyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Liebe said: aynen lan beni de boostlayın çok yakındır tek keleşe düşücem sdsfsds Gercek rankin novaya giderek yaklasiyosun gj volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 beyler ilbeye yaptığımız lobi işe yaramış ;) sürekli libeyle girip maçları throwlamaya devam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ulan zaten üst üste kaybettiğim 15 maçın 10u senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Liebe said: aynen lan beni de boostlayın çok yakındır tek keleşe düşücem sdsfsds ağlama melis gel boostlim gdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 CS GO case simulator varmis yeni kesfettim. 200 tane kutu actim kirmizi bile dusmedi. Gercegi de boyle kotu mu lol http://case.convars.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Hahahah süpermiş ya. Oyunda birkaç tane açabilmiştim, içimde kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 2 kere bıçak 4-5 kerede cyrex kaçırdı bi farkla asfasf normalde olsa kafayı yersin fgjhgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 2. de mor awp cikti 4 kutu fln actim, 2 gri 2 mavi buldum realde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Rastgele oranı oyunla örtüşüyor mudur bilmiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Evet kötü klasjdklasdjas Bana p90 asiimov düşene kadar 36 kutu açtım, 26 mil-spec 9 restricted düştü 36. da covert düştü işte asiimov asdjkkasljdas market fiyatı ne ki acep edit: bu arada pıçak sadece 1 kere roll da döndü onu da alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 csgo'ya yaklaşık 100 dolar mı harcadın yani satın aldıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi =) simülatör yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 50 tane actım hepsi çöp 125 dolar cebimde kaldı :) edit: 100 oldu covert bile cıkmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bende şaşırdım asdasd sektörü destekleyelim de 100 dolar csgo'ya biraz fazla diyecektim asdasd ipneler cs2'i getirtmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar