knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bu accuracy hikayesi bi yerde falan mı doğrulandı awp alamayan scout alıyor ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi hikaye değil çok net bir şey. awp, sg553, aug vs iyi kullananların ne kadar hızlı rütbe atladığına bakın. ben 5-6 maçta eagle master oluyorum adamlar 3 maçta oluyor. puan /mvp filanda alakası var ama onları eşit sayalım. yani maçlar birbirini dengelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 headshot percentage da önemli ama onda da yüksek accuracy sağladığın için önemli olan direk isabet. oyunun accuracy ölçtüğünün kanıtı bazen round sonunda verdiği information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 karşıda premade 5 türk hacker team var mandzukic akcan simione winto saminho bir de profilleri private yapmıslar 1i dışında o da furkan ülke zimbabwe wh acan da bilerek az kill alıyor falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 geforce 780 gtx i7 4770 3.5 ghz 1920 x 1080 çözünürlükte arkadaş nuke de d2 de filan 130-150 fps alıyormuş? sebep ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 fazla iyi kartla oynadığından, oyun diğer oyuncuların ortalama fps sine düşürüyor onunkini de haksız rekabete yer verdirmemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://i.imgur.com/KjEn8jH.jpg Kondu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Emre333 said: geforce 780 gtx i7 4770 3.5 ghz 1920 x 1080 çözünürlükte arkadaş nuke de d2 de filan 130-150 fps alıyormuş? sebep ne olabilir Eğer öyleyse kartı değiştirmiyeyim boşuna, eski kartla idare ediyordum sdfds. i7 4790k radeon hd 4770 1920 1080pde 130-180 arası alıyorum, 1320 768 de 200-300. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Emre333 said: geforce 780 gtx i7 4770 3.5 ghz 1920 x 1080 çözünürlükte arkadaş nuke de d2 de filan 130-150 fps alıyormuş? sebep ne olabilir Eğer öyleyse kartı değiştirmiyeyim boşuna, eski kartla idare ediyordum sdfds. i7 4790k radeon hd 4770 1920 1080pde 130-180 arası alıyorum, 1320 768 de 200-300. Sparkcaster said: http://i.imgur.com/KjEn8jH.jpg Kondu mu Renkler de tutmuş yanlız onu nasıl yaptılar acaba, lobby sırası herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 lobbyde ayarlayabiliyorsun renkleri. fpsye çok aldanmayın bu arada, en karmaşa anda bile çok düşmüyorsa 60 fps bile ideal. ben de bütün her şey en yüksek ayarda açık sabit 60 fps alıyorum, hiç bir fps düşmesi donma vs. olmuyor. anti alisingi biraz kısıyorum sabit 130-150 arası gayet iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Aiko said: bişe sorucam bende bu silah skini var: http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A1-S%20%7C%20Cyrex%20%28Well-Worn%29?filter=%22Cyrex%22 bu bıçak ile takas teklifi geldi üzerine 1 2 item daha koymam şartıyla http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Flip%20Knife%20%7C%20Safari%20Mesh%20%28Field-Tested%29?filter=%22Safari%20Mesh%22 colt skinini kullanıyorum da bıçakta istiyorum şimdi arada kaldım. fikir verin bana http://csgolounge.com/trade?t=19500991 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Anelor said: Lectre said: mailde attım küfür etmeden, hoş sinirle mal gibi yazmışım ama olsun ahah said: Hello dear steam support team, At last week i got banned for doing so much damage on my team mates who were shooting me but not killing at the beginning of the round for 7 days. I can understand this, that was my mistake to kill them because yeah it was a bit rage and u can't tolarate it no matter what, and can't inspect all games cos it'll take ages etc. But today my ban limitation gone and i decided to not rage and play good for better ranks, unfortunately because of my "bad" isp i have lost connection to game and internet. There was an issue about dsl signal and they sent a team now its fixed. Just to be clear when i dced we were a decent team and we were winning the match 8-2 if i remember right, or something like that, when i entered the game back after 1 hour, i saw a devestating warning that i got banned for 7 days agen. And as u guess, i won't be able to play anymore in my life if this issue won't get fixed. The cooldown penalty doesnt reset anytime? lol if u are able to fix this, i demand justice and my cd to be removed. if not, i srsly won't play cs:go agen and for sure u'll lose some money from micro-transactions. I'm not threatening u, im just expressing my feelings. Have a nice day King regards. agen ne abi dfg abi ahahahah bunu 3-4 sayfada bir uplayın ruslar ağladı yanımda bir de kalkıp bizim ingilizcemize bok atıyonuz diye king regards beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 .... neyse abim git bi bak neymiş ne değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 o değil de benim de sinyal düştü bugün oyun oynayamıyorum paso gidiyor. arıyorum gelip kutuyu düzeltiyorlar max 30-35 gün ilk yağmurda tekrar düşüyor sinyal. en sonunda gidip muşamba geçircem telefon kutusuna. bu düşenlerin ban yemesi pek mantıklı değil. zamanında 1.6 steam gatherda bile düşen adamın yerine eşit güçte başka bir adam girebiliyordu. hiç 5v4 oynadığımı hatırlamıyorum. yıllar önce 300 saat oynamışım en az 250 maç atmışımdır orda. benzer bir sistem getirip hem oynayanların hem düşenlerin mağduriyeti engellenebilir ama volvo işte ne beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ya ne taktınız milletin ingilizcesine, ieltse soksak max 5 alırsınız. bu kadar kompleksli bir millet daha yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 hakket sanki ingiltere kraliçesine mail atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tori hakkaten bsg adam ne güzel anlatmış derdini işte sanki essay yazıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Aynısını elin polonyalısı başka biryerde yazınca 30 tane screenshot alıyonuz güzide ingilizcenizle hatalarla dalga geçiyonuz lan. Açın topic #4te kaç tane var. Üslüp, tavır falan direk random 15 yaşında ukraynalı, ama bizden biri yapınca gericiyseg gericiyig dimi ssdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 VOLVO BANIMI AÇMAZSAN PARA KAYBEDERSİN BAK ALOOO BAK TEHDİT ETMİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bu arada reset cd reset şeyi şöyle çalışıyormuş: http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=34026797&postcount=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tori said: Aynısını elin polonyalısı başka biryerde yazınca 30 tane screenshot alıyonuz güzide ingilizcenizle hatalarla dalga geçiyonuz lan. Açın topic #4te kaç tane var. Üslüp, tavır falan direk random 15 yaşında ukraynalı, ama bizden biri yapınca gericiyseg gericiyig dimi ssdfsd. abi onu yazarken 1 sinirliydim 2 alkollüydüm, olmayan bir şeyi kanıtlamaya itiyorsun beni, hayır gerçekten tıbbi vs olmasada para kazanmak için adam gibi bir çok çeviri yaptım bugüne kadar ve ingilizcem kötü değil. bak devastatei yanlış yazdım sanırım orada tamda bakmadımda buna bişi söylesen eyv. ama cidden hani kime agen dersen again anlar tamam bilmiyor olabilirsinde nedir bu çaba, farkettiysen attığım cevap bir kere editlenmiş hali mesajın, o yüzden lütfen :) eyvallah bak bunu git motiv. pic yap meme yap bişi yap bende gülerim, ama birşeyleri kanıtlama çabasıyla gelirsen inan hoş olmuyor, hani ingilizceyle döverim senin ama ben dahi ingilizcemin iyi olduğunu söyleyemiyorum. i can be ur fucking nightmare if u go on doing this. k nigga? dont do it agen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tori said: VOLVO BANIMI AÇMAZSAN PARA KAYBEDERSİN BAK ALOOO BAK TEHDİT ETMİYORUM AMA banımı açmazsanız benden müşteri bazında para kaybedeceksiniz, ve bunu tehdit etme amaçlı değil sadece kendimi daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. if u dont unban me, u'll lose money for me not making further purchases and im saying this all because of that ur relationships with ur customers matters by not meaning any thread, cos im not a retard like tori. bunu böylede yazabilirdim, ya da biraz daha düşünsem belki daha iyi, ya da ne bileyim biri bunu daha da iyi yazabilirdi, ama bu senin sorunun değil ahah. of ekledim onada rage'e gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Bu ingilizceyle lise odevlerinden falan para kazandin heralde. 10 yasindaki sokak bebeleri gibi davraniyorsunuz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi neyse işte tamam önemli değil bayram günü gereksiz uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 konuyu bayram gününe nasıl bagladin :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar