Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti Restoran Yorum hilesi

goldbären

Öne çıkan mesajlar

Bizim burdaki cefakar burger king'in çektiğini kimse çekmiyor o yemeksepetinden.

7.5 lira taban fiyatla tüm şehre servis yapıyor; müşterilerinin %90'ı öğrenciler. Her sınav dönemi adamların ratingleri 5/5/5 falan oluyor. Neymiş sipariş 45 dk'de geliyormuş. Ulan adamlar 75000 öğrencili şehirde final dönemi tüm evlere 3 kuruşa hamburger taşıyor; hangi birine yetişsinler.

Diyete başlamadan önce işten gelip sipariş vereyim dedim, kuryeyi de biliyorum; 50dk'de getirdi. Yüzü gözü solmuş artık adamın. Ona rağmen her şey derli topluydu, her şey sıcaktı vs.

ASLANIM BURGER KING
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

abi burger king e yorum yapsan nolacak, kim yorumlara göre böyle bir markadan ürün alır.

ha ne bileyim bizim burda uğur pide diye bir yer var, git ona yorum yap. millet bilsin.

Ben alıyorum valla. Marka önemli değil, şubede çalışanlar önemli sonuçta. Normalde 8-8-8 altında puanı olan yerden sipariş vermiyorum, demek ki artık girip yorum da okuyacağız mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

burger 17-18 liraya adam gibi menü yiyosun sözüm ona ama,o bile eksik eksik ufak ufak geliyo.En temizi küçük esnaf

burger king mc donalds gibi yerler bi yere yabancıysan yencek en guzel yerler
biz yurtdısında ozellikle çok açsak ve güvenilir yer bulamassak dalıyoruz içeri
az çok hepsinde lezzet aynı
normalde ama pek yencek yerler değil
burger kingde eti adıgı yeri değiştirdi sanırım mc donaldsın o tatsız tutsuz eti gibi su anda tadı
carls jr. en yenilebilir fast food su anda
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
burger king mc donalds gibi yerler bi yere yabancıysan yencek en guzel yerler
biz yurtdısında ozellikle çok açsak ve güvenilir yer bulamassak dalıyoruz içeri

Agalit bi yere yabancıysan git bilmediğin güvenmediğin bi yemekten ye öğrenmiş olursun işte. Esnaf lokantası kafası iyidir yurtdışında, standart avrupa ülkesinde ucuza öğün geçiştirmek harici bi avantajı yok ki fastfoodun. Onu da öğrenciyken yapıyorduk işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...