kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 evde her daim 1 kangal sucuk bulundurun arkadaşlar, burger kingden daha güvenilir. siparişin içine mayonez attıran adamlar var bu ülkede. yemeden önce bir daha düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 valla bu yorum olayını bi ara bende çok okuyodum,değişik yerlerden söylüyodum falan da asdasd,siktiredin alın tavuğunuzu etinizi max 15 dk da evde harikalar yaratın kendi kendinize.Sadece tantuni söyleyin gerisi yalan AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kavurma said: evde her daim 1 kangal sucuk bulundurun arkadaşlar, burger kingden daha güvenilir. siparişin içine mayonez attıran adamlar var bu ülkede. yemeden önce bir daha düşünün. öyle yapsalar yine iyi önce gargara yaptırıyorlar sonra onu koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 lokal bi yerden kaşarlı köfte + pilav söyledim, mayonez gargarası yaptıysak da yaptık artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Fin said: Iyi. Hizli. Sicak. Damarli. Hmmsf gönderen a...m SGDFSDFSHDFDGDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Kisin yemek pisirmek rahat da yazin fenalik gecirtiyor ocagin basinda. Ben sahsen olumlu yorumlardan ote olumsuzlari okuyup siparis veriyorum yeni bir restoransa. Olumsuzlari kolay kolay kaldirtamiyorlar cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 tavuk şiş pide adana bayıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Bizim burdaki cefakar burger king'in çektiğini kimse çekmiyor o yemeksepetinden. 7.5 lira taban fiyatla tüm şehre servis yapıyor; müşterilerinin %90'ı öğrenciler. Her sınav dönemi adamların ratingleri 5/5/5 falan oluyor. Neymiş sipariş 45 dk'de geliyormuş. Ulan adamlar 75000 öğrencili şehirde final dönemi tüm evlere 3 kuruşa hamburger taşıyor; hangi birine yetişsinler. Diyete başlamadan önce işten gelip sipariş vereyim dedim, kuryeyi de biliyorum; 50dk'de getirdi. Yüzü gözü solmuş artık adamın. Ona rağmen her şey derli topluydu, her şey sıcaktı vs. ASLANIM BURGER KING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 çok hoşuma gitti. mini taşra öyküsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 scorch said: http://i.imgur.com/RL9zExl.png soyadın ne güzel senin bebeğim ya https://www.youtube.com/watch?v=9U7d5xuUc7s&t=105s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 goldbären said: lokal bi yerden kaşarlı köfte + pilav söyledim, mayonez gargarası yaptıysak da yaptık artık sdfs adamların zevki de o abi yemeksepeti komisyon alıyor onlar stresini atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Jeeztro said: abi burger king e yorum yapsan nolacak, kim yorumlara göre böyle bir markadan ürün alır. ha ne bileyim bizim burda uğur pide diye bir yer var, git ona yorum yap. millet bilsin. Ben alıyorum valla. Marka önemli değil, şubede çalışanlar önemli sonuçta. Normalde 8-8-8 altında puanı olan yerden sipariş vermiyorum, demek ki artık girip yorum da okuyacağız mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 BonePART said: scorch said: http://i.imgur.com/RL9zExl.png soyadın ne güzel senin bebeğim ya https://www.youtube.com/watch?v=9U7d5xuUc7s&t=105s Ahehah napak dedelerimiz pek severmiş tatlısını. Bu filmi de hiç sevmem 1 kere izlememişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 abi ben gecen saglam giydirdim bi mekana hemen mail geldi yemeksepetinden bize neden bildirmediniz diye sonra yorumumun altina mekanin yetkilisi yazmis efenim aradik ulasamadik cok ozur dileriz vsvs diye yani dikkate aliyorlar sallamayin hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Küçük mekanları bilemem ben bk ile problem yaşarken resmen aradan "kaçtılar" o sebeple benim gözümde işe yaramaz bir kurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 B.king den eve sipariş vermek bile bile lades zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 burger 17-18 liraya adam gibi menü yiyosun sözüm ona ama,o bile eksik eksik ufak ufak geliyo.En temizi küçük esnaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Burger King ne yahu. Insan gibi yemek yapan bir suru yer varken. Oturur kendim hazirlarim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 GONDARCENGIZ said: burger 17-18 liraya adam gibi menü yiyosun sözüm ona ama,o bile eksik eksik ufak ufak geliyo.En temizi küçük esnaf burger king mc donalds gibi yerler bi yere yabancıysan yencek en guzel yerler biz yurtdısında ozellikle çok açsak ve güvenilir yer bulamassak dalıyoruz içeri az çok hepsinde lezzet aynı normalde ama pek yencek yerler değil burger kingde eti adıgı yeri değiştirdi sanırım mc donaldsın o tatsız tutsuz eti gibi su anda tadı carls jr. en yenilebilir fast food su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Arby's de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 burger gördügüm en kötü işletme yakınından gecerken bile midem bulanıyor ha yemedim mi hamburgerinden yedim ama bi özelligini de göremedim.1 seneyi gecmiştir burgerdan yemeyeli heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pişirme şartları temiz olsa bile çok sağlıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: burger king mc donalds gibi yerler bi yere yabancıysan yencek en guzel yerler biz yurtdısında ozellikle çok açsak ve güvenilir yer bulamassak dalıyoruz içeri Agalit bi yere yabancıysan git bilmediğin güvenmediğin bi yemekten ye öğrenmiş olursun işte. Esnaf lokantası kafası iyidir yurtdışında, standart avrupa ülkesinde ucuza öğün geçiştirmek harici bi avantajı yok ki fastfoodun. Onu da öğrenciyken yapıyorduk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 burger king ve benzeri alt sınıf amerikan fastfood restoranlarından kalite beklemek nasıl bir mantık zaten hiç anlayamıyorum. adam çöp yaptığını açık açık söylüyor, berbat her manada, düzeltmeye de niyetleri yok, zira o paraya o kadar. yemeyin abi şuralardan. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: burger king mc donalds gibi yerler bi yere yabancıysan yencek en guzel yerler biz yurtdısında ozellikle çok açsak ve güvenilir yer bulamassak dalıyoruz içeri aynen haci kievde az big mac yemedim sonra ingilizce konusan birini buldum da spar dan duzgun yemek aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar