BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 facebooka yazdımda silivride zengin yazlığı mı okur amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 silivriye giderken güzelce falan var, orda güzel villalar var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Tarla zenginleri onlar Bone... silivride oluo genelde onlar istanbula taşınıyorlar yada taşınmıyorlar ikişekilde trakyaya yakın bölge ondan yani dededen kalma Yazlık onlar silivri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hatunun gideri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 XX said: GRAMMER grammar. godspeed sweet editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 everybody facebook ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 µh said: ahah http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204112/fakirler-olsun-diyen-melda-gece-alemlerinde abi 12. saniyede görünen hatuna öhöm ben geçen kasım sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 baya midesizmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aquila said: cuneydkulunk 08 Temmuz 2014 - 11:39 lan bu toplumun bu eşitlikçi tarafını çok seviyorum. zengini de fakiri de denyo. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10268534_10152360647504634_7645722039764452649_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 HAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 o fotoyu koymaya gelmiştim ya: ) olum noyan lan noyann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 olm ahahahaahahahahaahahahah lan böyle iq seviyesi -100lerde seyreden kızlarla takılıp sonra gelip bize öfff işte şöyle melek ruhlu manita yaptım, böyle spiritüel bi hatunun chakrasını açtım, şöyle mistik bi kızla auralarımızı stackladık diye mi anlatıyorsun noyannnnn ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Fin said: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10268534_10152360647504634_7645722039764452649_n.jpg noyan her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kızn boynundki noyanın ruj izi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 GEd said: Bende şunun önünde yarın bir video çekeyim mal gibi ayakta durarak. Porşeden selamlar derim.. abi allah belamı versin aynı şeyi düşünüyordum. şimdi o taraflarda olsam öyle bi video çekip ne şekil yapardım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Buse turan drgil Melda saf aynı okuldan mezun olduk kızla iki üç alt donemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kızın kaşlar fakir bikere fakirlere çamur atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 akp seçmenidir emeke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 abi valla ne diyim. çok çok önce noyan kişisi bunu beğendi falan diye benim feysbuk timeline'de çıkmıştı görmüştüm. baya kendi aralarında taşak geçmek için yapılmış bir vidyoydu altında geyik falan döndürmüşlerdi yorumlarda. hiç de bu tarz insanlar olduklarını hatırlamıyorum ben mi yanılıyorum dedim ama böyle kalmış aklımda. hani az bakmıştım vidyoya, kızın tavırlarından falan da böyle ciddi bişey olacağı geçmemişti bile. şuanda da gözlerimle gördüm ki -hani ben doğru hatırlıyosam eğer kız hakkaten böyleyse bilemem- sırf geyiğine yapılmış bişey hürriyet.com'a uzanacak bir shitstorm başlatacak hale gelmiş. millet klavye başında ahlak ve etik bekçiliği yapıp sinirlerini boşaltmak için çıldıracak hale gelmiş. ne diyim ben doğru gördüysem eğer objektif olarak bakın bi abi korkunç değil mi. sırf bi kaç arkınla geyik olsun diye bişey paylaşıosun hakkaten kötü bi amacın yok, tam vidyoyu da izlemedim çok ahlaksız bişey var mı bilmiyorum ama, yani biri alıp paylaşıo bakın kız neler diyo bütün ülkede üstüne shitstorm yapıyorlar. çok üzücü bence. kız fln açıklama yaptı mı ki bi yerde onu da göremedim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 mesele sadece cekilen video degil zaten. Acliktan agzi kokan, ay sonunu zor getiren insan sokakta porscheli birini gorunce de nefret ediyordur. Bende olsam bende ederim. Birde ustune hehe fakirler olsun diye video cekersen normal tabi shitstorm donmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sınıf nefreti deniyor ona nekro normal ayrıca noyanada aAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fb https://www.facebook.com/sprmelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 https://www.facebook.com/sprmelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar