Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 dreagloth said: Star Wars Episode IV: A New Hope pardon yaş kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ankara da arı sinemasında star wars izlemiştim ama hangisiydi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Spyro said: ilk uc film sirasiyla Alaaddin, Ozgur Willy, Aslan Kral.. ya şu özgür willy'yi sinemada izleyememiştim ben, başka bir film vardı da onun yerine buna mı götürdüler, öyle bişiy olmuştu, afişini falan hatırlıyorum ama filmine gitmemiştim, Free Willy 2 de olabilir benim afişini hatırladığım, halen yanarım o zaman izlemediğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mc_Lovin said: dreagloth said: Star Wars Episode IV: A New Hope pardon yaş kaç acaba 43 falandı biz 6 7 sene önce kutladığımızda bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Emin degilim pokemon diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 episode 4'e ben de gittigimi hatirliyorum.. gelmisti sinemalara bir remastered edition'i.. 14-15 yaslarindaydim sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kartlaştı muhauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kral, notre dame, mulan karneden karneye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ya benim sinema değildi o onu sinemadan saymıyorum aslan kral pkahantas falan izletmişlerdi kolejin sinema salonunda bi kaç film daha izlemiştim hatta ama ilk para verip gittiğim kendi başıma sinema diyebileceğim yer antalyada gittiğim soldier diye film vardı. blade matrix ve soldier vardı aynı anda sanırım beraber gittiğim arkadaş ikisinide izlediği için mecburen solidera'a girmiştik 98miş zaten http://www.imdb.com/title/tt0120157/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kermit said: Mc_Lovin said: dreagloth said: Star Wars Episode IV: A New Hope pardon yaş kaç acaba 43 falandı biz 6 7 sene önce kutladığımızda bi ara yok ya, dreagloth max 27-28 falandır, hadi 30 olsun, max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Spyro said: episode 4'e ben de gittigimi hatirliyorum.. gelmisti sinemalara bir remastered edition'i.. 14-15 yaslarindaydim sanirim.. uff pis bir plebian gibi trt'de izlemiştim ben onu, "kudret seninle olsun" falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20100427114920/starwars/images/5/54/Anewhope.jpg 12 yasindaymisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ya Aslan Kral Ya Bebek Firarda Ya da Empire Strikes Back re-release hangisi önce geliyor emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 28 Mart '97'ymiş Star Wars türkiye vizyon tarihi ilk vizyon: 16 Şubat '80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bone lazım bu topiğe /summon Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 E said: Fistan said: jurassic park benimde. birde annem beni sinemaya bırakmıştı kendi alışverişe gitmişti bitince gelirim diye. yanımdakilerin koluna bacağına sarılacak duruma gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Şu an birlikte çalıştığım ilkokul arkadaşımla gitmiştim :) http://vol14.music-bazaar.com/album-images/vol14/655/655380/2504301-big/Who-Framed-Roger-Rabbit-Original-Soundtrack-cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 jurassic parkta yaş sınırı vardı ya.hatırlıyorum baya katakulliyle girmiştik. yada beni sokmamak için annem,babam iş mi çevirdi bilmiyorum sdfs. şişkonun ölümü hariç korkutucu değildi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ben Hur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mal said: E said: Fistan said: jurassic park benimde. birde annem beni sinemaya bırakmıştı kendi alışverişe gitmişti bitince gelirim diye. yanımdakilerin koluna bacağına sarılacak duruma gelmiştim. abi auaahahahahahajwdanlasf yaş kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 jurassic park sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 90'ların başında doğup sinemada izlediği ilk film Aslan Kral olmayan ılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 jurassic park daha önceydi sanırsam. Hoş aslan krala gitmediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://www.movieposterdb.com/posters/13_04/1977/75989/l_75989_c4d0971d.jpg dev karıncalar imparatorluğu (1977) ya 79 ya da 80 yazıydı. 12 eylül darbesinden önceydi o kesin. yer bahçelievler ünverdi sineması. hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar