pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 diyelim elinizde böyle bir para var. ne yapardınız? cafe işi; öğrenci yoğun bir meskende güzel, ferah bir mekan. bol çeşit, mümkünse kutu oyunlar oynatılan bir mekan olabilir. tekstil işi; aile işi. üret & sat. fason yap. tırıvırı. mobil oyun sektörü; sermaye bu iş için az gibi ama yetenekli ve idealleri olan bir takım yaratabilirsen neden olmasın? çok çılgın paralar dönüyor ve muhtemelen yukarıdaki iki işe göre geleceği daha açık gibi görünüyor. troll serbest. fikirleriniz nelerdir. ps: börekci açamam. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 İDDAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ibani veriyorum direkt yolla.. ugrastirma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 150k ya güzel bir oto al bin gez. kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tekstil baba tekstil de tekstil degil ki overloktan yorgana gidiyor bin tane sey var.. yiyecek dersen waffle cigkofte taze meyvesuyu ucgeni cokca var bi de sen gir ama isin basinda durman lazim o parayla git 1 donum yer al 3-4 seneye en az 1 daire 1 dukkanin olur sonra onlari, satar parayi cevirirsin..turkiye gercekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mobil oyun şirketi bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 türkiyede batmayacağın iki sektör var 1. gıda 2. sağlık 150k'nın 20'sini gidip köfteci gezip yemeye harca. 130'un 90-100k'sı ile mekan aç 30k da senin 5*6 aylık masrafını karşılar en az, sonra da kaliteyi çok bozmazsan paraya para demezsin. sağlık olayında da git eczacı diploması kirala, ya da medikal işine falan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 150 bin anca banka hesabına yatırılır, o prayla hiçbişi yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 internet cafe aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 pavyonda da yiyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bi üniversitenin dibine fotokopici açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 benim aklımda bi fikir var, yeni nesil klozetet işi; sıçarken klozete oturduğunuzda tam önünüze yere bi ekran sıçtığının ağırlığı ve işediğinin ağırlığını göstericek,ayriyetten internete girip takılıp bi yandan müzikte dinliyebilceksin falan,bunu yap asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 düzgün değerlendirebilirim o parayı aylık ne kadar kazanc istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Seçeneklerden en mantıklı olanı yiyecek sektörü. Oyun sektöründen biri olarak, mobil için oldukça yolun başındayız, oturtmak güç diye düşünüyorum. 150K'ya de ki 10 oyun yaptın, tutması mucize. Gidip Flappy Bird gibi bir yapım bomba gibi patlarken, 300mblık oyunlar tepki göremeyebiliyor. Sektörün büyümesi lazım bence. IOS'a mı yapacaksın Android'e mi, çok iyi bir araştırma yapmak lazım, kaç kişide Android var, kaçı senin oyununu oynayabilir durumda, kaçı windows phone şu bu fenalara gelir insan. Tekstil'in durumu da dolara endeksli genelde. Kumaşı kendin üreteceksen yünü nereden bulacaksın, diyelim kumaşı aldın, dikişi şusu busu, Zara Mango görüp tekstilde akarım kanka diyen adamın elini öperim, dolar dediğin meret 2 bomba patladığında artan, 1 depremde daha da artan bişey. Kontrolü sende değil. Yiyecek desen, günde 3 öğün yemek zorunda olan varlıklarız, diğerlerindeki riskin çok olmayacağını düşünüyorum ama gidip levente balıkçı açacaksan yarım ekmek satarak ayakta duramazsın onu da bilerek bu işe girmek lazım :). lan bi 150K'm olsa anasını ağlatıcam da neyse.. :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ha, bu arada 150 bin ₺ başlangıçta gömeceğim çıta. 50 bin ₺ de kenarı koyup ilk 3-5 ay dönmeye bırakma fikrindeyiz hangi iş olursa olsun. O şekilde bakın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 oyun sektorune para atacagina piyango oyna, sansin daha yuksek. aslinda evet iki onceki posttaki gibi, so shitty its fine kalibresini tutturabielcegin ucuzlukta seyleri seri uretime sok tutarsa senindir, iki pikselle parayi kirdi diye konusuruz ardindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Saeros said: bi üniversitenin dibine fotokopici açardım Şunu yapabiliyorsan harbiden başka birşey dusunme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hele Türkiye'de :). Eleştirmeyen adam yok oyun sektörünü :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Nekro said: Saeros said: bi üniversitenin dibine fotokopici açardım Şunu yapabiliyorsan harbiden başka birşey dusunme. o iş 150k ile olmaz sadfasd basit gözüküyor ama feci paralar yatırılıyor. Ayrıca e-ticaret ile ilgilenirsen 3 farklı koldan bile giriş yapabilirsin. 50k mesela e-ticarette başlangıc için çok harika bir rakam. Giderlerin minimumda olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tekstile gir derim amacına ulaşmak için. 3 maximum 4 ayda batarsın. ciddi anlamda sıkıntılı bir sektör hele ki piyasayı bilmiyorsan. he o dönerci-köfteci işide kolay değil sanıldığı kadar. İlk ayın sonunda martı, kedi eti pişirmeye başlarsın. iyice araştırman lazım, kafandaki meslekleride bu işi yapan insanlara sorup fikir almalısın öyle hadi bakalım hoop diye işe girilmez. en iyisi biz seni şu siteye yönlendirelim http://www.sahibinden.com/otomobil?price_min=120000&price_max=150000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tekstil sektörünü biliyorum. İçinde de bulundum. Sektörün ne halde olduğunu bildiğimden soğuk bakıyorum zaten. Dediğiniz gibi usd'ye endekslisin. Başbakan 2 bağırsa ekmeğinden oluyorsun. Artı olarak çok büyük oyuncular var. 25 yıl önceki gibi değil. Her yerde mantar gibi atölyeler var. Kar payı yerlerde. Düz iş çünkü, katma değer katmıyorsan var olma şansın yok. Ödemeler desen cılkı çıkık. Anadolu'dan 14 aylık çek geldiği oluyor. Ödemeyi aldığın gün çocuk yapsan, çocuk anne-baba dediğinde geçecek parası eline. O da dönmezse. Malum hapis cezası kalktı çakala çukala gün doğdu. 2 yere takılsan geçmiş olsun. O yüzden, aile işi olsa da ben hiç sıcak değilim tekstil işine. 150k₺ + 50k₺ ile mobil oyun için bir fizibilete çıkaracağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 para batirilicaksa ne farkeder, ilk geleni yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mobil oyun diyecektim de 15 milyonuncu flappy bird ya da plants vs zombies klonu yaparsınız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bankaya yatır Ev al Arsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o para ile 750 kere rusa gidersin. haftada 5 gun olsa bi de devamli abone fiyati alsan nerden baksan 4 sene iliski yasamak zorunda kalmadan duzenli bir seks hayatin olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar