BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 aga yıldız parkına bırakılır mı lan erenköyün arkasında merdivenköyde bile 50 tane varoş ev var bahçesinde horoz olan üsküdarda oturuyosan 2 dakka arkalara gideydin horozu olan birine bırakaydın parka cinciv mi bırakılır kedi yavrusu mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ahaha riza baba adam katil cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ulan ben okurken kötü oldum. bi tane çiftlik miftlik bulamadın mı yahu. kümesli restorant falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 lütfen canlı hayvanlardan uzak durun ya. parka civciv mi bırakılır, şaka mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Apartman görevlisine veya imama ver onlar ne yaparsa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 avm otoparkına bıraksaydın aynı olurdu park ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ver bana büyüyünce yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 cami avlusu denmemiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Adam bırakmış olm neyin mesajı hala? Geçmiş olsun diyelim civcive ama şöyle de bir durum var sokak kedileri/köpekleri de bizim canımız ciğerimiz ziyan olmamıştır bence sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 DaidaFlu said: abi 2 hafta önce hatun bi anlık mallıkla civciv almış bana. ele mehe diye aldım besliyorum 2 haftadır da eşşek gibi oldu kaçıp sıçıyor her yere kutusundan. aklımda yıldız parkına götürüp bırakmak var kendi rızkını kendi çıkarsın deyü. ama kuş muş kapar diye kıyamıyorum da hayvanla aramda duygusal bağ oluştu. napsam ben bunu? evde durması imkansız hem ileride tavuk olcak hem ev arkadaşım rahatsız biraz durumdan. üsküdarda bırakılcak bi yer var mıdır? Dogalgazi acip uykuya dalın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ev ortamına alışmış hayvanı parka bırakınca doğal bir seçilim olmuyor. hani kedi yiyor, köpek boğuyor ya. ehe hayvanların doğası böyle diyemezsin. ya bi çiftliğe verecektin ya da evde devam edecektin be hacı. doğaya müdahale ettikten sonra senin sorumluluğunda her şey. ayrıca ayrıl lan, sene 2014 civciv alan sevgili mi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Arkadaşa civciv düşmanı titleı verilmesi için patronla konuşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 zaten kısacık olan hayatının son dönemlerini parkta korku ve çaresizlik içerisinde geçirmiş minik civciv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Laraken said: ayrıca ayrıl lan, sene 2014 civciv alan sevgili mi kaldı. ney la ney! civk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar