Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cirkin kız değil,kıllı kız değil,aptal kız değil,kokoş kız değil ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şişman erkekler ne kadar neşeli, uyumlu, sıkıntısız oluyorsa şişman kadınlar da tam tersi mutsuz, uyumsuz, kompleksli oluyor.

Şişmanlık başka başka etkiliyor cinsiyetleri.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

cirkin kız değil,
kıllı kız değil,
aptal kız değil,
kokoş kız değil,
küfür eden kız değil,
kaşar kız değil,
ama şişman-kilo problemi olan kızlar bende ciddi tiksinti yapmaya başladı.hani bu bağsettiğim sıradan arkadaşlık seviyesi sadece.ilişki durumu değil.bulunduğum ortamda,muhabbet içinde olmasına dahi tahamülüm yok.

hiç bir dayanağı olmayan saçma sapan bi özgüven, üstüne depresif ve etrafına negatif noyan deyimiyle aura saçan kendi tulumba tatlısına dönmüş götünü görmeyip milleti evire çevire eleştirmektede bi sakınca görmüyolar bide.

hepmi bana denk geldi yoksa bu genel bi durummu merak ettim.

bu bağsettiğim sadece arkadaş olarak buarada.hani zaten öyle bir tiksinti varki bende handırıt pörsent hetero olmama rağmen hiç düşünmeden gey olurum şişman kıza arasında seçenek sunulsa.

Abi kadının özgüvenini kırmıyorsan yine hatalısın. Hele şişmansa böyle konuşabilmesi neredeyse imkansızken bunu başarmışsın tebrik ediyorum.

Onu yağlarından vur. Sonra kusurlarını yüzüne çarp. Bir daha yapamayacaktır ve senden onaylanma isteyecektir.
Mesaj tarihi:
topic adı şunu hatırlatıp duruyor ya çok alakası da yok ama ne bilim

geceden gündüze değil de... bugünden yarına değil de... çok acil olarak değil ama çabuk çabuk

http://www.haberpi.com/images_up/polat_alemdar1.jpg
Mesaj tarihi:
reampage said:

Bu kadar çok şişman kız tanımanda ki sebep ne acaba.

abi çok yaygın çünkü bizim millette kilo problemli kız?Obezden bağsetmiyorum.direk balık etliden başlatıyorum genellemeyi.Spo mpor yapan bi millet olmadığımız için.
Mesaj tarihi:
şişmanları sevmiyorum. ve bu konuda da acımasızım yani. şişman kız erkek farketmez direkt kilodan ezerim. sen gelme ulan ayı derim. tabi bu lanet olası şişman kız özgüveni yüzünden kıza kilosuyla ilgili taşak yapınca seni daha çok seviyor lsfjds
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Şişman insanda şikayet etiğim tek konu ter kokusu. Ha herkes ter kokabilir ama şişman insanın ki bir başka. Bi arkadaş vardı çürük yumurta gibi kokuyordu.

emin misin peki şişmanlıktan olduğuna?
Mesaj tarihi:
Tori said:

revendor sen de şişkosun di mi bırak piskolojiyi sendromu :p

Yok, artık değilim :D

Askerliğin tek faydası, bildiğin 20 kilo verdim 5.5 ayda, artık ufak bir göbek var sadece.
  • Yeni Oluştur...