Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cirkin kız değil,kıllı kız değil,aptal kız değil,kokoş kız değil ama...

_Rave

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

cirkin kız değil,
kıllı kız değil,
aptal kız değil,
kokoş kız değil,
küfür eden kız değil,
kaşar kız değil,
ama şişman-kilo problemi olan kızlar bende ciddi tiksinti yapmaya başladı.hani bu bağsettiğim sıradan arkadaşlık seviyesi sadece.ilişki durumu değil.bulunduğum ortamda,muhabbet içinde olmasına dahi tahamülüm yok.

hiç bir dayanağı olmayan saçma sapan bi özgüven, üstüne depresif ve etrafına negatif noyan deyimiyle aura saçan kendi tulumba tatlısına dönmüş götünü görmeyip milleti evire çevire eleştirmektede bi sakınca görmüyolar bide.

hepmi bana denk geldi yoksa bu genel bi durummu merak ettim.

bu bağsettiğim sadece arkadaş olarak buarada.hani zaten öyle bir tiksinti varki bende handırıt pörsent hetero olmama rağmen hiç düşünmeden gey olurum şişman kıza arasında seçenek sunulsa.

Abi kadının özgüvenini kırmıyorsan yine hatalısın. Hele şişmansa böyle konuşabilmesi neredeyse imkansızken bunu başarmışsın tebrik ediyorum.

Onu yağlarından vur. Sonra kusurlarını yüzüne çarp. Bir daha yapamayacaktır ve senden onaylanma isteyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

şişmanları sevmiyorum. ve bu konuda da acımasızım yani. şişman kız erkek farketmez direkt kilodan ezerim. sen gelme ulan ayı derim. tabi bu lanet olası şişman kız özgüveni yüzünden kıza kilosuyla ilgili taşak yapınca seni daha çok seviyor lsfjds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...