Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Irççilik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Şişman erkekler ne kadar neşeli, uyumlu, sıkıntısız oluyorsa şişman kadınlar da tam tersi mutsuz, uyumsuz, kompleksli oluyor. Şişmanlık başka başka etkiliyor cinsiyetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 "Bağsetmek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tamam şişmanlığı kabul ederim ama tayt ve dekolte yapmasalar . Geyikli tayt modası vardı bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 _Rave said: cirkin kız değil, kıllı kız değil, aptal kız değil, kokoş kız değil, küfür eden kız değil, kaşar kız değil, ama şişman-kilo problemi olan kızlar bende ciddi tiksinti yapmaya başladı.hani bu bağsettiğim sıradan arkadaşlık seviyesi sadece.ilişki durumu değil.bulunduğum ortamda,muhabbet içinde olmasına dahi tahamülüm yok. hiç bir dayanağı olmayan saçma sapan bi özgüven, üstüne depresif ve etrafına negatif noyan deyimiyle aura saçan kendi tulumba tatlısına dönmüş götünü görmeyip milleti evire çevire eleştirmektede bi sakınca görmüyolar bide. hepmi bana denk geldi yoksa bu genel bi durummu merak ettim. bu bağsettiğim sadece arkadaş olarak buarada.hani zaten öyle bir tiksinti varki bende handırıt pörsent hetero olmama rağmen hiç düşünmeden gey olurum şişman kıza arasında seçenek sunulsa. Abi kadının özgüvenini kırmıyorsan yine hatalısın. Hele şişmansa böyle konuşabilmesi neredeyse imkansızken bunu başarmışsın tebrik ediyorum. Onu yağlarından vur. Sonra kusurlarını yüzüne çarp. Bir daha yapamayacaktır ve senden onaylanma isteyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bence de büyük maraza çıkar, gerek var mı bu aksiyona bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 topic adı şunu hatırlatıp duruyor ya çok alakası da yok ama ne bilim geceden gündüze değil de... bugünden yarına değil de... çok acil olarak değil ama çabuk çabuk http://www.haberpi.com/images_up/polat_alemdar1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 reampage said: Bu kadar çok şişman kız tanımanda ki sebep ne acaba. abi çok yaygın çünkü bizim millette kilo problemli kız?Obezden bağsetmiyorum.direk balık etliden başlatıyorum genellemeyi.Spo mpor yapan bi millet olmadığımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yok biz bayılıyoruz şişman kıza ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://i.imgur.com/EaHQ0pM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 AHAHHAHAHA BU NE LAN bodylisi minilisi falan oluyor da böylesini ilk kez gördüm süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 evden oyle cikmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 şişmanlardan nefret etmek psikolojik bir sendromdu yanlış hatırlamıyorsam, ismi falan konmuş bişeydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 revendor sen de şişkosun di mi bırak piskolojiyi sendromu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 şişmanları sevmiyorum. ve bu konuda da acımasızım yani. şişman kız erkek farketmez direkt kilodan ezerim. sen gelme ulan ayı derim. tabi bu lanet olası şişman kız özgüveni yüzünden kıza kilosuyla ilgili taşak yapınca seni daha çok seviyor lsfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 olm üzerinde sumo uygulattırma bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 şişman mişmam yemiyen pişman mıydı , neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Şişman insanda şikayet etiğim tek konu ter kokusu. Ha herkes ter kokabilir ama şişman insanın ki bir başka. Bi arkadaş vardı çürük yumurta gibi kokuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sosyete kız özgüveni ve atarları ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-mcFb6PVGwTg/UNlI7cADtpI/AAAAAAAAACw/hFWDbeUX7P8/s1600/Umut-Sarikaya-0003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://cdn.themetapicture.com/pic/images/2014/07/03/funny-girl-cosplay-Fiona-Shrek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 BalisticGel said: Şişman insanda şikayet etiğim tek konu ter kokusu. Ha herkes ter kokabilir ama şişman insanın ki bir başka. Bi arkadaş vardı çürük yumurta gibi kokuyordu. emin misin peki şişmanlıktan olduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bu nefret patolojik boyutlara ulaştırsa bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. bildiğim kadarıyla literatürde senin durumunun adı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Tori said: revendor sen de şişkosun di mi bırak piskolojiyi sendromu :p Yok, artık değilim :D Askerliğin tek faydası, bildiğin 20 kilo verdim 5.5 ayda, artık ufak bir göbek var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar