Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 olm çok acaip lan bu topiği açtığım saatler falan çok flu bende tam hatırlamıyom asdnjgdfhgfj hani çok içersin gecenin bazı yerleri ara ara gider ya hafızadan aynı öyle topiği açtığım saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Kaputu bi actirdin mi geri donusu yok haci. 50ye kadar actirmayacan Cikar da cikar simdi amk, yok gastrit yok ulser yok tumor blabla Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ahahahah. geçmiş olsun abi bir hafifleme var mı böbrek yerinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sağol abi de dayanamıyodum yaw her gün yemek borumdan alev geçiyordu. ilaç milaç içicem galba düzenli. genetik zaten babamdan biliom 10 yıldır her gün ilaç içiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 öpmüş bile olabilirler o ara haberim bile olmaz dfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bende unutkanlık falan hiç olmadı ama abi sana dandik bişiler vermişler galiba fdsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bana burun ameliyatına girerken bi narkoz vermişlerdi uçmuştum çok iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Sadece unutkanlık mı yapıyo yoksa saçma sapan hareketler de yaptırıyo mu sarhoşluk gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben 2snde bayıldım, uyandığımda da tuvalete gitmişim sadece onu hatırlamadım.ne renkli adamlarmışınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben sertleşmişim bi doz da ordan vurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben endoskopiyi sadece agza fis fis ile oldum lan. Ne iyiymiş genel anestezi ile oluyormussunuz. Madem herkes ameliyat anısını anlatıyor, ben de safra kesesi ameliyatini anlatayim :P Anesteziden önce verdikleri neyse 2sn de maymun oluyosun. Güle oynaya ameliyathaneye gidiyosun. anestezi de damarlarini yakiyor falan. 1 sn sonra uyandiriyorlar sanki. o arası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yav benim boğazıma sprey sıkıp daldılardı yatıştırıcı falan vermeden. bişeycik de olmadı yani temiz temiz yaptı endoskopiyi aldı biyopsisini anlata anlata. çok mu sert erkeğim ki hiç korkmadım sdf edit: lol kaderdaş varmış üst katta. bende de apandisit ameliyatı var bayıltmalı. hemşireye babamız bizi sevmedi'yi söylemiştim, seninki seni sevdi mi ablaaa dediydim sonrası yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Masakari said: Makattan mi soktular? makattan girselerdi colonoskopi oluyor o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 iğfal oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 lavman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 asdasdasd geçmiş olsun. ilaçlıyken silikonlu meme de gördün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 endoskopi/kolonoskopiye benim de gitmem lazım tırsıyorum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Black-ice said: öpmüş bile olabilirler o ara haberim bile olmaz dfasdf öpmüş olmaları ihtimali içini hafif titretiyor di mi köfteeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 paspatur said: endoskopi/kolonoskopiye benim de gitmem lazım tırsıyorum ya :S ikisini aynı anda yapsalar ortada buluşup konsültasyona giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aynı anda yapıyorlar zaten uyutmuşken ikisini de yapıyorlar. Tabi aynı anda derken birini bitirip birini yapıyorlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 öne kolonozkopi yapıp ondan çıkardıklarıyla endoskopi yapıyorlar, nasılsa midede karışıyor deyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 dolantin vermis olabilme ihtimali var haci sana istesen vermezler zaten :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 paspatur said: aynı anda yapıyorlar zaten uyutmuşken ikisini de yapıyorlar. Tabi aynı anda derken birini bitirip birini yapıyorlar da.. tmm işte aynı anda değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar