aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bundan haberi yok mu kimsenin, konusu cikmadi aramada. bugun basliyo. liv tyler varmis ufff. Revolves around mysterious disappearances, world-wide, and specifically follows a group of people who are left behind in the suburban community of Mapleton. They must begin to rebuild their lives after the loss of more than 100 people. http://www.imdb.com/title/tt2699128/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ilk bolumu begenirsem hemen kitabini okicam, akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 aşırı sıkıcı bi şeye benziyo trailerdan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 nerden haberimiz olacak haber mi veriyorsun. yirmi senedir oradasın ilk kez thread açıyorsun o da HBO şakşakçılığına sdfsd. her threadi senin açman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 gercekten ilk kez aquilanin actigi bir konuya denk geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 A-aa tarihi bir an yaşıyoruz. Aqua başlık açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 omfg buna içilir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ıyyy Damon Lindelof muş yazarı serinin. Hayatta seyretmem sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Şükrü biz HBO sahibi insanlar olarak başka bir platformda tartışmalıyız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Biz de HBB sahipleri olarak burdan devam edelim bari http://1.bp.blogspot.com/-Ndx9zh7B-uU/Ttb_CIcP6WI/AAAAAAAAA24/swLvmVbnPiU/s320/hbb-logo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 biraz halka inelim dedim, malum onumuz secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 torrent ortamında ismini görünce yemek programıdır diye bakmadım bile lan ahaha. HBO dizisiymiş. Pis fakirlere zenginlerin lüks lokantalarda yedikleri yemeklerin artıklarını toplayıp veriyorlar, sosyal sorumluluk pr'ı falan zannettim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 İlk bölümünü seyrettim, başka bir bölümünü de seyretmem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 aynen, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hbo bu tarz senaryoları çok zor onaylar aslında. ileride çok iyi bir şeye dönüşebilir ya da ilk sezonun sonunda iptal edilir zaten. ama liv tyler için sonsuza kadar izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ilk bölüm; yaz dizisi için çok iyi. salak amerigan espirileri yok nihayet melankoli zirve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 radikal felan da yazmış bunu izleyin biraz. sezon ortasında not verin de ona göre başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 güzeldi ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Kopege karsi savas , sessiz sigara mezhebi. Berbatti ilk bolum, ilerde ne olur bakarim arada. Liv de burusmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bakayım ben buna, sırf Liv'ciğim için bile izlenir. Kendisi uzuunca bir süre Facebook'ta religion hanemde bulunuyordu. Liv Tyler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 azgin giren pilotlara alistim herhalde, yoksa merak uyandiracak cok sey var ama 1. bolum fazla sonuktu.. geride kalanlarin drami ise olay cekemem sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ne olsun isterdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Herbisey, hayatin anlami, olumden sonra yasam varminin cevaplari vb.. Hbo beklentim yuksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 E güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 7.7 imdb izlenirmi? :S liv nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar