benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Kız kardeşim liseyi bitirdi sanırsam 2005 gibiydi,neyse Ank. Üni. ingilizce öğretmenliğini kazandı 2 senesini okuduktan sonra tekrar sınava girip aynı üniversitenin ingiliz dil ve edebiyatını kazandı. 4 sene başarıyla bitirdi,6 ay oxford'a gitti,geldikten sonra başkent üni.den formasyon aldı 1 sene, bu sene kpss'ye hazırlandı ve ne olacaksın diyorum 'öğretmen felan olurum galiba diyor' şimdi tutmuş boğaziçine başvuru yapmış doktora gibi birşey diyor. benim 2. senem üni.de bu kadar para harcayan olamaz diyorum, o kadar şey yaptıktan sonra öğretmen olması doğal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Doğal değil. Öğretmen olması için meb de diploma ve kpss puanı yetiyor. Özele gidecekse orası ayrı. Meb için sağlık raporu falan alıyorsun ama ondan dolayı öğretmen olamayan göremedim. Birde 40 yaşını geçmemiş olacak. +0 yaşını geçti diye öğretmen olamayan duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ingiliz dili ve edebiyatı okuyup ne olcaktı ki baska ya tercuman olcak ha oretmen becersi varsa mutercum felan olur belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 götümle okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 kurşunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Erkek arkadaşı olmasın ? Beraber okurlar ya o hesap onun dışında TR'de öğretmen olmak için fazla zorlamış, bence değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bazı insanlar var , işi sadece okumak. Yani ne akademisyen olurlar ne de okuduklarına değecek bir iş bulurlar. Yüksek, doktora yapıp saçmasalak bir işte çalışırlar sonunda. Böyle insanlardan çok var yani garip değil kardeşinin yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 benim validenin bi arkadaşı var,kadın 55-60 yaş arası falan,3. ünisini bitiriyo asdasd okuyamadan yapamıyorum diploma almam lazım falan diyo fgdg o kafamı acaba diye düşünmedim dğl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 zaten boğaziçine başvuru yaptıgı zaman sinirlendim,bizim pederi iyi kandırıyor adam aferin kızım diyip ne derse yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Kiskanmissin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Sen başvurdun da sana sen bi dur mu dedi baban acaba? Bu ne lan nasıl kardeşsiniz siz, nasıl aile yapınız var baya bi merak ediyorum bazen. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bi tane de örtmen bulur çift maaş işte tercümanlık ya da unide profluk yaparsa daha çok kazanır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 abooo nsaıl kıskanmış fakir ahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 kıskanclik kotu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ya kıskanmak degil, bize bakanlık-konsolosluk olur diyordu okurken,okulu bitti öğretmen olurum diyor. 8-9 sene okuyup doğuya atanması kadar sacma birşey olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 senin derdin kardeşinle mi türkiyedeki sistemle mi ona bi karar ver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 8 9 sene okuyup doğuya atamaması daha saçma. sen üni 2 de olduğun için hayata daha umutlu bakıyosun ablan senden daha yaşlı olduğu için daha realist davranmaya başlamış. insanları hayallerini gerçekleştirmekten vazgeçtikleri için yargılamayın, muhtemelen siz de yapacaksınız aynısını çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Öğretmenlik okuyupda atanamayan simit satip taksicilik yapan insanlarin oldugu ulkede öğretmen olabiliyosa yine iyidir.bolumden dolayi cokda alternatifi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 mesela kardeşim var maden müh. okuyor. başlarken elmas madenlerine dalıcam 10-15 k ya işbaşı yaparım diye dolaşıyodu. somadan sonra kpssye bakmaya başladı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 olm beğenmediniz örtmenler tatil yapıyor 3 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 vivavale said: olm beğenmediniz örtmenler tatil yapıyor 3 haftadır. tatil bugün başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 BonePART said: ingiliz dili ve edebiyatı okuyup ne olcaktı ki baska ya tercuman olcak ha oretmen becersi varsa mutercum felan olur belkim yemin edemiyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ing. dil ve edebiyat bitirip astronot mu olacaktı sdf. edit: öğretmenlik değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 3 ay tatil, rahat kredi demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Deathblade said: ing. dil ve edebiyat bitirip astronot mu olacaktı sdf. edit: öğretmenlik değilmiş. tam olarak aynı şeyi yazmak için girmiştim ki, sen benden önce yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar