Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce bu normal mi?

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

Kız kardeşim liseyi bitirdi sanırsam 2005 gibiydi,neyse Ank. Üni. ingilizce öğretmenliğini kazandı 2 senesini okuduktan sonra tekrar sınava girip aynı üniversitenin ingiliz dil ve edebiyatını kazandı. 4 sene başarıyla bitirdi,6 ay oxford'a gitti,geldikten sonra başkent üni.den formasyon aldı 1 sene, bu sene kpss'ye hazırlandı ve ne olacaksın diyorum 'öğretmen felan olurum galiba diyor' şimdi tutmuş boğaziçine başvuru yapmış doktora gibi birşey diyor. benim 2. senem üni.de bu kadar para harcayan olamaz diyorum, o kadar şey yaptıktan sonra öğretmen olması doğal mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Doğal değil. Öğretmen olması için meb de diploma ve kpss puanı yetiyor. Özele gidecekse orası ayrı.

Meb için sağlık raporu falan alıyorsun ama ondan dolayı öğretmen olamayan göremedim. Birde 40 yaşını geçmemiş olacak. +0 yaşını geçti diye öğretmen olamayan duydum
Sosyal ağlarda paylaş

8 9 sene okuyup doğuya atamaması daha saçma. sen üni 2 de olduğun için hayata daha umutlu bakıyosun ablan senden daha yaşlı olduğu için daha realist davranmaya başlamış. insanları hayallerini gerçekleştirmekten vazgeçtikleri için yargılamayın, muhtemelen siz de yapacaksınız aynısını çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...