yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 oo top 200 kilo squat basmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dana22 said: oo top 200 kilo squat basmis.. dsafdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 NTVSpor da Dünya'nın En Güçlü Adamları var. Şöyle 5 Öküz gücünde adamlar. Onlar gerçek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 strongman yarışmalarını diosan evet gerçek 185kg olanları flaan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Jaegerjaquez said: strongman yarışmalarını diosan evet gerçek 185kg olanları flaan var Bir tanesinin iki adet doktorası var deyince bir anda şaşırdım. Hem doktora vs hem 5 Öküz gücünde bir bünye. Değişik bir hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 zor değil hatta daha kolay, sağlam kafa sağlam vucutta bulunur :D okuldur iştir falan o stressi çok güzel atıyo vucut idman yaparken competitive olmak biraz fazla emek istiyo ama hepsi hayatı olumlu yönde etkileyen şeyler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Birinci olan litvanyali troll 330kg X 15 squat yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Jaegerjaquez said: zor değil hatta daha kolay, sağlam kafa sağlam vucutta bulunur :D okuldur iştir falan o stressi çok güzel atıyo vucut idman yaparken competitive olmak biraz fazla emek istiyo ama hepsi hayatı olumlu yönde etkileyen şeyler bence Önemli kısmı unutmayalım. Bunların kuş ötmüyor. Yaaa.. (Araştırmalara göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ikinirken beyne basincli kan gidiyor ondandir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Protein kalbi büyütüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 niye herkes bizim çükümüzün peşinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Evet evet vücutçuların kuşu ötmüyor arkadaşlar. O yüzden plajda kaslı erkekleri kesen sevgililerinize boşuna kızmayın gönderin gitsinler, ancak kardeş kardeş oturur sonra geri yollarlar kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 protein ilacı içmeyin zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Kızlarla squat ve hip thrust yapıp geri gönderiyoruz biz. Kesinlikle başka bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sürtüyoruz dedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 beyler yemek programı yapmaya bulmaya çalışıyorum var mı kullandığınız fikir verecek bişeyler. şu ara cut durumundayım low calorie yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 olm kaslı adamları takım tutar gibi niye savunuyosunuz bırakın onlar kendilerini savunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Güçlünün yanındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Şu an ki programım Sabah : 4 Yumurta, 50gr Yulaf, 50gr Beyaz Peynir, 5 ad. zeytin, salata malata Öğle: 350 gr Tavuk Göğsü, 50gr Bulgur (esmer pirinç)+50gr mercimek(fasülye/nohut), salalata malata Akşam: 350gr Antrikot/Uskumru/Tvk Göğüsü + Salata malata+ Meyve (bzn şarap)+ 1ymk kş Zeytinyağı (tvk göğsü yersem +2) Atıştırmalık: fındık fıstık tarzı 30-40 gr 2000 kcal civarı ediyor olması lazım bu şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 sabah : sebzeli omlet. karışık tost. börek sepeti. paçanga falan var için omg. öğlen : çekirdek. ikindi : şeftali, muz. akşam : karışık ızgara et. dondurma. kekli ama. yatsı : çekirdek. bu da kilonu koruma diyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 her sabah dört kilo sebzeli omlet yesem de koruyor muyum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 köfte ve salata diyetine giricem :D salataya yeşilliği abarttım ıspanak roka falan cok daha keyifli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 beslenmeye ayıracak ne vaktim ne de bütçem var ben de takviye alıyorum büyük bir kısmını. arnold iron mass aldım 100 gramında 40 gram protein, 30 gram karbonhidrat, creatin vs 500 kalori var. Bir de bunu sütle içtiğim zaman 9 gram daha protein ekleniyor. Sabah akşam içtiğim zaman almam gereken protein ve kalorinin çoğunu alıyorum zaten bana büyük kolaylık sağlıyor. Onun dışında da istediğimi yiyip içiyorum 3 kg aldım ama hiç yağlanma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar