Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 onetimebaby said: . kilo kaç oldu, kol çevresi falan? aynı hızla kilo alıyor musun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Yok. Is geregi Kibris'a gectim ve dietimin icine edildi. Yine gidiyorum haftada 5 ama daha cok elde ettigimi korumama yariyor. 3 gunlugune Istanbul'a geldim simdi hemen ete abanip spor+masaj spamliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 70kgyim su an. Yag durumu da soyle : Foto yemekten sonra cekildi aksam dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 çok abartma yemeği çılgınca yiyordun bi ara, şeker hastası falan olma sonra diye söylüyorum, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 http://i.imgur.com/WYeX3wQ.jpg http://i.imgur.com/NqZSp3L.jpg olmus mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 oha yağ oranı baya düşmüş tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Cheaz g.tün nereye kayboldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Yanlış anlama cima etmek için sormuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 adam öyle bir efekt basıyor ki fotolara ibrahim tatlıses i koysa anlamıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 axedice said: Yanlış anlama cima etmek için sormuyorum.. abi aaswdfghjklaşsaasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kutluyor basarilarinizin devamini diliyorum sahsen.. keske ben de bu kadar sabirli iradeli ve caliskan olabilseydim o konuda..ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 dafuq http://en.wikipedia.org/wiki/Vaginal_weightlifting Guinness World Record in the category vaginal weightlifting is held by Tatyana Kozhevnikova who deadlifted a 14 kg kettlebell.[9] Kozhevnikova herself is an exercise instructor who has introduced the programme 'intimate gymnastics' (Интимная гимнастика), a physical exercise regimen designed for female sexual health. AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 nerden baksan 140 kilo hidrolik basınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bu ne abi kopartır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Bangkok'ta ping pong show vardı, ablalar pinpon topuyla balon patlatıyodu nasıl pelvic kas geliştirmişlerse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Sen vercen 100$ yoksa ben yok birakmak. Ben ezmek cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 elma said: Bangkok'ta ping pong show vardı, ablalar pinpon topuyla balon patlatıyodu nasıl pelvic kas geliştirmişlerse =) ping pong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Sharpshooter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ben başlayalı 1 ay oldu. Dün 1. ay ölçümü aldılar, bel 3 cm gitmiş, göğüs 1 cm genişlemiş, omuz ve kolda hiç gelişme yok -_- Evde öncesi, sonrası fotoğrafı çektim kendim, bana sorarsanız gelişme var, ölçümde neden böyle çıktı? Normal mi bu durum? Yılmadan devam di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Normal, vücudun şekil alıyor işte. Beslenmeni ayarlarsan ölçüler de büyür zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 zipzip said: Ben başlayalı 1 ay oldu. Dün 1. ay ölçümü aldılar, bel 3 cm gitmiş, göğüs 1 cm genişlemiş, omuz ve kolda hiç gelişme yok -_- Evde öncesi, sonrası fotoğrafı çektim kendim, bana sorarsanız gelişme var, ölçümde neden böyle çıktı? Normal mi bu durum? Yılmadan devam di mi? :D Bir yandan büyürken bir yandan ufalıyorsun da. Yani kas alıyorsun, yağ yakıyorsun. Ölçüye çok takılma uzunca bir süre. Ayna en iyi dostun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ben takmıyorum aslında da wastryx zorluyo beni. yok kollar 40 cm oldu mu, yok göğüs büyüdü mü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kolda çok yağ olmaz ama 40 olması lazımdı hakkaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Rencide etmek istemediğim için bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar