dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 olm kaldirmaya calisirken cesitli kavitelerinizden kan bosanmasin ha. dikkatli olun. degmez bilader. https://www.youtube.com/watch?v=O82GETwPstU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Cok sukur kaldirma problemimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 anime bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 sardalya said: Cok sukur kaldirma problemimiz yok hap, toz derken iste.... hoooop kaldirirken kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 eregorn said: Sabahları yulaf, muz ve yumurta tüketmekteyim. Yulaf ve muz için tarif önerebilir misiniz? Yulafı blender'da irmik kıvamına gelene kadar çek; sonra ocakta sütle beraber karıştırarak pişir. Muhallebi kıvamına geliyor. Bardaklara yarım bardak olacak şekilde pay et muhallebinin yarısını. Sonra arasına püre haline getirdiğin elma, muz ya da çilek vs. gibi meyveleri koy ve üzerine kalan muhallebileri dökerek kapat. Eğer muhallebinin tadı yavan gelir dersen tatlandırıcı ya da şeker falan koyabilirsin muhallebi kıvam almaya yakınken. Eğer arasına koymak falan uzun iş dersen yine muhallebi kıvam almaya yakınken meyve püresini muhallebiye boca edebilirsin. Öyle de güzel oluyor. Benim en sevdiğim yulaf tüketme yöntemi bu, hatta en sevdiğim tatlı oldu son dönemde. Yarım litre süt 3-4 tepeleme kaşık buğdaydan 4 su bardağı oluyor. Hem kolay yeniyor, hem hafif hem de bayağı doyurucu. Şeker eklemiyorum ben, meyve şekeri yetiyor. He bir de omlet falan yaparken koyduğun beyaz un yerine o blenderda çektiğin yulafı koyabilirsin, onu da yapıyorum arada güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Findukezmesi Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Saw palmetto kullanan oldu mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 dasaaa said: şu halterci vardı, kaldırırken boşaltım sisteminin bir kısmı salyangoz gözü gibi dübürden çıkmıştı neydi o ya. 4chande redditte vardır ama aramayın : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 deadwoll said: eregorn said: Sabahları yulaf, muz ve yumurta tüketmekteyim. Yulaf ve muz için tarif önerebilir misiniz? Yulafı blender'da irmik kıvamına gelene kadar çek; sonra ocakta sütle beraber karıştırarak pişir. Muhallebi kıvamına geliyor. Bardaklara yarım bardak olacak şekilde pay et muhallebinin yarısını. Sonra arasına püre haline getirdiğin elma, muz ya da çilek vs. gibi meyveleri koy ve üzerine kalan muhallebileri dökerek kapat. Eğer muhallebinin tadı yavan gelir dersen tatlandırıcı ya da şeker falan koyabilirsin muhallebi kıvam almaya yakınken. Eğer arasına koymak falan uzun iş dersen yine muhallebi kıvam almaya yakınken meyve püresini muhallebiye boca edebilirsin. Öyle de güzel oluyor. Benim en sevdiğim yulaf tüketme yöntemi bu, hatta en sevdiğim tatlı oldu son dönemde. Yarım litre süt 3-4 tepeleme kaşık buğdaydan 4 su bardağı oluyor. Hem kolay yeniyor, hem hafif hem de bayağı doyurucu. Şeker eklemiyorum ben, meyve şekeri yetiyor. He bir de omlet falan yaparken koyduğun beyaz un yerine o blenderda çektiğin yulafı koyabilirsin, onu da yapıyorum arada güzel oluyor. Deneme amaçlı bir adet yapmak istesem, 2 kaşık yulaf, bir bardak süt ve muz uygun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 2 kaşık yulaf ne abi? İstiyorsan toz haline getir tarçın gibi serpersin sdfşlks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 deneme amaçlı, bir porsiyon çıksın fazlası çıkmasın diye 2 kaşık yulaf. Zaten ne kadar koyacağımı biliyorsam sormam, direk açarım beraber toştoşunu yapardık. Bilmiyor olmamdandır soruşum. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 O zaman şöyle söyliyeyim neyden yaparsan yap porsiyonun büyük kısmını yulaf oluşturacak koyduğun ekstralar yenilebilir hale getirmesinde rol alacak diyetine uygun şeyler olacak. Bu yüzden granola yapın dedim en başta. Hem tadı enfes hem de içeriğini kendi isteğine göre oluşturuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 canim cekti ulen https://www.youtube.com/watch?v=wfLP2eK4FPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 dasaaa said: olm kaldirmaya calisirken cesitli kavitelerinizden kan bosanmasin ha. dikkatli olun. degmez bilader. https://www.youtube.com/watch?v=O82GETwPstU WHEN U NUT BUT SHE STILL SUCKING SKLDHGŞGKLFDŞGFDGFDGFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Kilo alamayanlarada oneriyomusunuz bunu? Yada iceriginde ne degisiklikler yapmak lazim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Şu üstteki videodaki ablanın yaptığı kalori bombası görünüyor. En son tam yağlı sütle de gömersen tek öğünden iyi kalori çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ad3m said: O zaman şöyle söyliyeyim neyden yaparsan yap porsiyonun büyük kısmını yulaf oluşturacak koyduğun ekstralar yenilebilir hale getirmesinde rol alacak diyetine uygun şeyler olacak. Bu yüzden granola yapın dedim en başta. Hem tadı enfes hem de içeriğini kendi isteğine göre oluşturuyorsun. Şimdi ağzını öperim :D Bu arada imgur projeni yeni yükledim, adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 o karisimi bir kavanoz fistik ezmesi ile karistirip tepsiye yayıyorsun ve donduruyorsun. sonra bar olarak kesip yiyorsun sonra efsane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 eregorn said: ad3m said: O zaman şöyle söyliyeyim neyden yaparsan yap porsiyonun büyük kısmını yulaf oluşturacak koyduğun ekstralar yenilebilir hale getirmesinde rol alacak diyetine uygun şeyler olacak. Bu yüzden granola yapın dedim en başta. Hem tadı enfes hem de içeriğini kendi isteğine göre oluşturuyorsun. Şimdi ağzını öperim :D Bu arada imgur projeni yeni yükledim, adamsın Abi aman diyeyim 1 su bardağı yulaf unu falan kullanma sldfjk. Ben göz kararı yapıyorum hep, o yüzden tam emin değilim ama 2 "tepeleme" yemek kaşığına bir bardak süt iyidir, hatta fazla koyu bile olabilir. Burada mevzu yulaf yemek değil, sütü yulaf unu yardımıyla muhallebi kıvamına getirmek. Yulaf lapası vs. gibi enerji bombası değil ve gün boyu tutmaz ama bayağı ideal bir atıştırmalık. https://www.youtube.com/watch?v=GmDHDeb45AM&t=560s Şurada Refika'nın yaptığı versiyonu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Bu arada ben şu aşağıdakileri de yapıyorum sıkça. https://www.youtube.com/watch?v=kNP6QCXlk0M Yulafı seviyorum bayağı, at olabilirim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=BjVOOHI6zI0 işi ustasından öğrenmek lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 nasıl badici abi bu göbek var kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 strongman olm adam, artiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 göbek niye var ama o kadar spor yapiyordur, ağırlık kaldırıyordur, erimesi gerekmez mi göbeğin de o kadar spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 gerekmez. senin bir gunluk ihtiyacin olan kaloriyi adam 6 kere yedi bir gunde adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 yaktigindan cok yiyor. daha fazla yakmasi ya da daha az yemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar