yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Kalori sayma işi ciddi irade sahibi değilseniz cidden çok zor. Eğer kalori hedefimi tutturamıyorsam belli bir sınıra ulaştığında 1 günlüğüne çok düşük kalori alıyorum. Şu an fena gitmiyor. 5 gün 2500 kcal, 2 gün 800 kcal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ad3m said: 2500 gereken yerde 1200 kalori alınca havayı mı çeviriyor? Sağlıklı de okay ama veremezsiniz biraz saçma olmuş ayrıca 1200 değilmiş akşamı eklememişiz. bunla ilgili çok güzel bir yazı vardı. bir saniye https://seyler.eksisozluk.com/spor-yapip-beslenmesine-dikkat-ettigi-halde-kilo-veremeyenlerin-yaptigi-yanlislar bilgilenelim hojam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Abi kendimde uyguladığım ve sonucu gördüğüm şeylerden bahs ediyorum ben diyet dediğin 1 aylık bişi değil zaten tıpkı spor yapmak gibi amaç vücudu aşırı stresse sokmadan adapte etmek/eğitmek. Konumuz sağlık zaten ben adama söylerken dikkat edersen hep yürümeyi bırakma dedim hiç bir bok yapmadan kilo almak ya da vermek fark etmez sağlıksız bir durum. Dünyanın en iyi beslenme tipini uygula o bilgisayarın başından kalkıp 2 tur vücudunu hareket ettirmezsen bokum gibi bir postürün ve bununla gelen yığınla eklem ağrın / dengesizlik olur.Bak kalbe falan girmiyorum sadece estetikten girdim olaya. Amma velakin sonuca gelirsek her halukarda kilo verirsin alman gerekenin altında kalori alıyorsan.Bu sonucu değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 hayatım hep düzenli sporla geçti düzgün postürüm ve fit vücudum var eklem ağrımda var osdfkg ağırlık kaldırıcaksınız eklem sağlığı takviyesi kesinlikle öneririm onun dışında sen de oldu diye herkeste olucak diye birşey yok. herkesin bünyesi farklı. herkese farklı diyet türü uyuyor olabilir. önemli olan sağlıklı olanları denemek ki bıngıldıkta zorlanıyor/kilo veremiyor ki yazmış buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 64ten 60a düştüm gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Shean said: hayatım hep düzenli sporla geçti düzgün postürüm ve fit vücudum var eklem ağrımda var osdfkg ağırlık kaldırıcaksınız eklem sağlığı takviyesi kesinlikle öneririm onun dışında sen de oldu diye herkeste olucak diye birşey yok. herkesin bünyesi farklı. herkese farklı diyet türü uyuyor olabilir. önemli olan sağlıklı olanları denemek ki bıngıldıkta zorlanıyor/kilo veremiyor ki yazmış buraya. Şunu söyleyip 3. sınıf yazı paylaşman nasıl ironik olmuş. Ya neyse ben sevmiyorum böyle şeylerde tartışmayı sadece bildiğim kadarıyla yol göstermeye çalıştım benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Günlük ihtiyacının (maintenance) altında kalori alıcaksın. Kilo vermek herkes için böyle, seni beni yok. Kimisi intermittent fasting yapar kimisi keto. Gün sonunda olay gene günlük kalori alımına bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Hepiniz myfitnesspal kullanır mısınız artık lütfen. Bakın rica ediyorum. 5 meyve yedim bişi yok falan diyorken o yediğiniz meyveleri 30 liralık bi tartıyla tartıp ne kadar fruktoz=şeker=karb=terrrrrrtemiz fat storage olduğuna bi bakar mısınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 peki abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 KillJoy said: abi aletlerle rotasyonla başla ilk 2-3 hafta sonraki 1 ay programı 2 ye böl, sonra bu elemanın süpersetli programına geçersin. hareketleri önce doğru yapmaya kas. şu yaptığım gibi: yüzmeyi çıkarabilirsin tabi. http://s18.postimg.org/z91kzx7y1/sporxxd.jpg aletle rotasyon dedigin nedir? rotasyonun bir programi var mi kac set/rep olmali, hangi aletler olmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 rotasyon dediğim aletlere sırayla girip çıkmak yahu. resimdeki program yaklaşık bütün vucudu çalıştırıyor. DB: dumbell BB: barbell ama bu hareketlerin makinaları varsa o şekilde başlaman daha sağlıklı. spor yapacağın yer de önemli? spor salonuna mı gideceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 spor salonu aynen. verdiğim linkteki programı uygulamaya çalışacam bakalım bu haftadan itibaren 6 hafta boyunca, gelişmeleri sorularımı yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ilk 2-3 hafta makinada çalış. sonra serbest ağırlığa geçersin. hareketleri doğru yapmaya çalış. kilo isterse çok düşük olsun. kaç kilo kaldırdığından çok, kaslarının nasıl şekillendiği daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 gg https://www.strengthandconditioningresearch.com/hypertrophy/regional-hypertrophy/ Regional hypertrophy is a change in the shape of a muscle as it increases in size, because of non-uniform gains in cross-sectional area long its length. Resistance-training does lead to regional hypertrophy, and therefore an altered shape of a muscle, as well as a change in its size, in both trained and untrained populations. Regional hypertrophy does not seem to be affected by relative load, volume or muscle action but may be modulated by range of motion and external resistance type. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 artık hiç makale okumuyorum ya her yerime kramp girene kadar basıyorum hareketleri karıştırıyorum 1rep maxa kadar düşüyorum ayı gibi yiyorum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 benim kollarım tutmuyo sdf ki dün deadlift yapamadım adam öyle bi ağırlık takmışki kaldıramadım yerinden, ağırlıkları da değiştiremedim sdfsdf spor yapmaktan çok şu macro takibi çok zor ya myfitnesspal bayağı yardımcı oluyor ama, food db'si zengin aramadığım çoğu şeyi buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 aramadıklarını niye buluyorsun ki :D o iş çok zor ya hanıma tutturucam ben onları da arada atıştırdığım yediğim şeyleri eklemek ölüm gibi. o değilde göğüs nasıl çalışmak lazım ya. Göğüs çalıştığım günlerde sadece göğüsün omuza yaklaştığı yerler ağrıyor. memesiz kadın gibi oldu ütü tahtası anlıcanız. şınav ve barfiks de düzeleceğine daha kötü oldu :( spor yaparak gerileyen tek ben varım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Vücuda yeterli enerjiyi sağlayamıyorsundur ya da uyku düzenin gg belki her ikisi birden. Göğüs için bench yapıyorsan formunu kontrol et muhtemelen omuza bindiriyorsun yükü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ahah typo olmuş olmayınları da ben ekliyorum, ama zahmetli iş hakikaten. bi de bu işin micro ayarı var ki onu nasıl yapıcam hiçbi fkrim yok (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 @adem incline ve decline bench yapıyorum. sırtımı düz tutuyorum ama arkadaş olmadığı için çok yüksek ağırlık girmiyorum. Chinup 20-30 tane yapan adamdım üni de şimdi desteksiz 1 çıkmıyor. desteklide 10 yapıyorum ama baya zorluyor. pushup antrenmanın başlarında ise 10-15 nizami zorluyorum ama daha önceleri 30 tane yapıyordum. Uyku arada geçe kalsamda 7 saat uyumaya özen gösteriyorum. Genelde deliksiz uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Sırtımı düz tutuyorum derken? Belin çukur olacak aradan bir el geçecek kadar kıçın ve kürek kemiklerin sehpaya uhulanmış gibi tutturacaksın.Ayaklarından destek alarak omuzunu ileri itmeden yapacan hatta böyle yazarak bi bok anlaşılmaz bir kaç tane video izlemen lazım basit gibi görünüyor ama birçok insan yanlış yapıyor bench pressi. Bu flat bench için geçerli bu arada çünkü incline'a göre hata yapma oranın çok daha fazla. chin/pull bunlar yaptıkça gelişen hareketler normal yani yapamaman bayağı ara verip bir de kilo aldıysan.Zamanla yükselir onlar.Hatta en güzel yükseltme yöntemi eve bar al her altından geçtiğinde yapabildiğin kadar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Dragonfire said: aramadıklarını niye buluyorsun ki :D o iş çok zor ya hanıma tutturucam ben onları da arada atıştırdığım yediğim şeyleri eklemek ölüm gibi. o değilde göğüs nasıl çalışmak lazım ya. Göğüs çalıştığım günlerde sadece göğüsün omuza yaklaştığı yerler ağrıyor. memesiz kadın gibi oldu ütü tahtası anlıcanız. şınav ve barfiks de düzeleceğine daha kötü oldu :( spor yaparak gerileyen tek ben varım sanırım. çok geniş tutuyosan ondan ağrıyodur omuza yakın kısımla daha dar tut dumbell press ve cable fly yap göüğüsün içinme odaklan hareketleri yaparken dar şınav çek idman sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Jaegerjaquez said: artık hiç makale okumuyorum ya her yerime kramp girene kadar basıyorum hareketleri karıştırıyorum 1rep maxa kadar düşüyorum ayı gibi yiyorum gg zamanında badicilerin kullandığı, hissederek yaptığı ne varsa doğru çıkıyo zaten. bi tek kol günü omuz günü olayı doğru çıkmadı. o da beginnerlarda fark etmiyo. ben de facebookta gözüme sokulanlar dışında okumuyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 3-4 bölge çalşıyom ya her gün haftada aynı kası 2-3 ker eçalışıyom her gün barfix fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 okumakla olcak gibi değil zaten çok fazla kirli bilgi var ben okuyuıp duruyorum da biri bişi diyorsa 2 sayfa sonra kesin aksini söyleyen de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar