Katibim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Selam malumunuz adliyede memurum ve karar yazmadır şudur budur klavyede epey vakit harcıyorum Sizden öğrenmek istediğim benim laptop ın mikrafonuna karar metnini okusam o da benim yerime kağıda dökse ?? Bildiğiniz bu tarz ücretsiz bir yazılım varmıdır yada ufak bir ücret karşılığı alabilirim neticede ciddi hayat kurtaracak Yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 var ama istediğin işi tam olarak yapamaz çok fazla hata çıkar ortaya onları okuyup düzeltmeye daha çok efor harcarsın varsayım noktası : htc one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 google sesli aramayı denedin mi? Sesi tanıma ve aktarmada çok başarılı sonuçlar veriyor. Tabi uzun metinler konusunda yardımı dokunur mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ya aslında makinenin yazdıklarını ben tekrar baştan okuyup aralardaki kelimeleri düzeltmeye razıyım aslında o noktada sıkıntı yok Sadece 2 şer sayfa yada 3 er sayfa olacak kararlarda ben mikrafondan okuyayım o yazsın tek istediğim odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şurdan başla o zaman denemeye http://www.konusarakyaz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Yazman daha kısa sürer Katiplik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hukuk terimlerini falan tanıyan öyle bir program bulman imkansız. kendin yazsan daha hızlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mikrofon. GN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 UK'de hastanelerde falan sununla yaziyo doktorlar mektuplari. Ustune bi hastaliktan dolayi elini kolunu kullanamayan bi developer bununla konusarak kod neyim yazdiydi epeyce bi ama TR destegi var midir bilmem. http://www.nuance.co.uk/dragon/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yapacağın tek iş katiplik ve onu da bilgisayara mı yaptıracan abi sdfds bi de mesai saatinde giriyon nete çokayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Nick/başlık uyumsuzluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ahaha öyle bir yazılımın yaygınlasması sonucu işsiz kalabilirsin bence cok kurcalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 :) arkadaşlar hoş ve güzel esprileriniz için teşekkür ederim Ancak ben duruşmalarda karar tebliğlerinde ara kararlarda ve dava açılış tensip işlemlerinde ve diğer kalem işlerinde yeteri kadar yazı yazıyorum zaten Birde bununla uğraşmak istemiyorum Bir deneyelim bakalım akşama ama elinizde başka alternatifler varsa da iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 said: Mikrafona sesle okunan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 :) ne deseydim üflenenmi diyeydim tamam sesle fazla olmuş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Baggio said: Mikrofon. GN Şunu demeye geldiydim gidiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Belki Bütün MIKROfon, yerine bole ufak cıtı pıtı bir mikrafon istiyo neden costunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 başına iş alırsın dostum bu programlarla :) ankara diyosun o g.tüm kara anlıyor çok denedim ben bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Selam, Adam bildiğin tembel :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Türkçeyi doğru düzgün algılayıp da söylediklerini yazıya geçirecek program yok piyasada. Maksimum google translate'e konuşursun ve oraya yazılanları word'e vs. kopyalayıp yapıştırırsın. Onda da hataları düzeltmen, sıfırdan yazmaktan daha uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mikrofon? :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 paramecium said: Selam, Adam bildiğin tembel :P Saygılar. abi kabus gibisin burada da beni buldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Adam tam bir memur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 o kadar yazı yazıyorsan konuşma hızına epey yakın yazıyor olmalısın bence yaz gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Selam, PrudenT +1 ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar