Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikrafona sesle okunan metni yazıya dökme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam malumunuz adliyede memurum ve karar yazmadır şudur budur klavyede epey vakit harcıyorum

Sizden öğrenmek istediğim benim laptop ın mikrafonuna karar metnini okusam o da benim yerime kağıda dökse ??

Bildiğiniz bu tarz ücretsiz bir yazılım varmıdır yada ufak bir ücret karşılığı alabilirim neticede ciddi hayat kurtaracak

Yardımlarınızı bekliyorum
Mesaj tarihi:
ya aslında makinenin yazdıklarını ben tekrar baştan okuyup aralardaki kelimeleri düzeltmeye razıyım aslında o noktada sıkıntı yok

Sadece 2 şer sayfa yada 3 er sayfa olacak kararlarda ben mikrafondan okuyayım o yazsın tek istediğim odur
Mesaj tarihi:
UK'de hastanelerde falan sununla yaziyo doktorlar mektuplari. Ustune bi hastaliktan dolayi elini kolunu kullanamayan bi developer bununla konusarak kod neyim yazdiydi epeyce bi ama TR destegi var midir bilmem.

http://www.nuance.co.uk/dragon/index.htm
Mesaj tarihi:
:) arkadaşlar hoş ve güzel esprileriniz için teşekkür ederim

Ancak ben duruşmalarda karar tebliğlerinde ara kararlarda ve dava açılış tensip işlemlerinde ve diğer kalem işlerinde yeteri kadar yazı yazıyorum zaten

Birde bununla uğraşmak istemiyorum

Bir deneyelim bakalım akşama ama elinizde başka alternatifler varsa da iyi olur
Mesaj tarihi:
Türkçeyi doğru düzgün algılayıp da söylediklerini yazıya geçirecek program yok piyasada. Maksimum google translate'e konuşursun ve oraya yazılanları word'e vs. kopyalayıp yapıştırırsın. Onda da hataları düzeltmen, sıfırdan yazmaktan daha uzun sürer.
  • Yeni Oluştur...