Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

http://www.impawards.com/intl/misc/2015/posters/youth.jpg
3/10
filmekimi kapsamında sinemada izledim, eğer kenarlarda bi yerde oturmuş olsaydım ve hatun çok ölümcül sıkılmış gibi görünmüyo olmasaydı çıkar giderdim filmden. yönetmen kötü, oyunculuk kötü, senaryo kötü, müzikler kötü, diyaloglar kötü, kötü oğlu kötü. hiç hoşuma gitmedi. arada bi çift meme var diye 3 verdim, çünkü 3 sayısı memeye benziyo biraz

Oyunculuk kötü derken ? Kimin oyunculuğu kötü ?
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

eğlenceli film.
7,5/10
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTQ5MTgzNDg4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjAyODEzOQ@@._V1_SX214_AL_.jpg

filmini sonunda filmi zaten izlediğimi hatırladım. film boyunca tek bir kalem bir şey hatırlamadım filmin sonuna gelince dank etti fasdad

senior einstein kısmı yardı gene

@kinjo, denzel cı gördüm seni
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Drall said:

http://www.impawards.com/intl/misc/2015/posters/youth.jpg
3/10
filmekimi kapsamında sinemada izledim, eğer kenarlarda bi yerde oturmuş olsaydım ve hatun çok ölümcül sıkılmış gibi görünmüyo olmasaydı çıkar giderdim filmden. yönetmen kötü, oyunculuk kötü, senaryo kötü, müzikler kötü, diyaloglar kötü, kötü oğlu kötü. hiç hoşuma gitmedi. arada bi çift meme var diye 3 verdim, çünkü 3 sayısı memeye benziyo biraz

Oyunculuk kötü derken ? Kimin oyunculuğu kötü ?

başlıyorum

Lena, Brenda, yönetmen, dağcı, İndie yönetmenler diye uzayıp gider. bi tek maradona, melanie (felçli zaten sdf) ve fred iyiydi oyunculuk olarak. Ki fred'de bile gözüme batan sahneler oldu, ama lena falan o kadar kötüydü ki odaklanamadım. Lena'nın ağlayarak babasına sen ibnesin minvalinde sövdüğü sahnede hele kamera açısı da diyalog da oyunculuk da o kadar leşti ki çıkacaktım, onun yerine gözlerimi kapatıp başka bi dünyaya transfer oldum. Hele mick'le brenda'nın konuştuğu sahne bence sinema okullarında kötü sahne örnekleri olarak gösterilmeli. Popstar zaten iğrençti ama dedim en azından kötü olsun diye konmuş herhalde diyip sakin tuttum kendimi (gerçi sonradan o kadının hakikaten popstar olduğunu öğrendim o ayrı mesele, bağcılar apaçisi o bildiğin). filmin sonundaki şarkı o kadar kötüydü ki abv ya o şarkının da o uzakdoğulu sopranonun da

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Filmin atmosferi falan guzel baya. Sacma sapan kliseler yok. Sahneler dunyadan cok mars sahneleri.

Bi tek sonlarda bi yerde yok artik diyosun ama mumkun olmayan bisey olmadigindan susup kabulleniyosun olur mu olur diye. sdf

film için sinemaya gitmeyi önermem.

film fazla pozitif, herşey fazla yolunda gidiyor. uzaya poşetle açılmak, bilemedim. aslında ağır ağır ilerlemesi güzel, acelesi olmaması. bir ayarını tutturamadı ridley scott, prometheus da gayet sakin normal olması gerektiği gibi bir ilk yarı, sonra haldır huldur ikinci yarı. bunun temposunu bile anlamadım. var mı yok mu belli değil. film boyunca adamın katır kutur birşeyler yemesi çok önemli olmuş olacak ki 5-6 sahneyle gözümüze sokuldu. yemek yerken konuşmayın AMK.

son mars gelişmelerine denk getirilmesi de, reklam filmi havası vermedi değil. mars pr çalışmaları gibi. https://medium.com/turkce/marsl%C4%B1-filmi-neden-nasa-yi-cok-heyecanland%C4%B1r%C4%B1yor-154a00b7b78b

Sosyal ağlarda paylaş

Dunyadan cikmiyon ki arkadas, atmosferi nerdeyse yok olan bi yerden cikiyosun. Basinc farkin yok biseyin yok.

Ki olsa da posetin engelledigi sey cikarken o ince atmosferin hizla birlesince getirecegi ruzgar etkisi zira pencereler de yok farkettiysen.

Ha bi de poset degil parasut lutfen.

Sosyal ağlarda paylaş

yahu onu biliyorum, yapılan herşeyin bilimsel açıklaması mevcut filmde ve gerçekte. ama HİÇ Mİ SORUN ÇIKMAZ arkadaş. dünyayı dön, yörüngeden geri marsa uç, havada kap erzağı. bu kadar mı naif bir yer uzay ulan derler adama. bak yer çekimsiz ortamda ironman geyiğiyle adam yakalamaya daha birşey demedim bile.

yani özeti gerçekçi olmamış. mars pr çalışması bildiğin. alıştırıyorlar heralde ufaktan.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

abi madem yazmaya üşenmiyorsunuz filmin threadine alalım sizi. bu thread puan verip kaçanlara dev hizmet olsun, kıçı kırık modlar tekrar seçilsin diye açılmadı mı.

Abi pardon ya. Ben filmin threadinde yaziyorum diye yazdim cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

@grego

nasil izledin filmi ben onu anlayamadim. Nasil "hic mi problem cikmaz" ?
Olabilecek HERSEY ters gidiyor, kitabin da filmin de olayi o zaten.

Tek problem olmayan yer zaten o -leap of faith- kismi ironman esprisi ile yaptigi, o da plot armor artik o kadar olacak.

edit: filmin kendi topigine gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

Vazgeçtim diğer topiği canlanıma sevdasından
An (Umudun Tarifi) 7/10
Japon yapımı çok tatlı bir pazar öğleden sonrası filmi. Telefondan yazdığım için bişeyler yazmak işkence, konusuna filmekiminin sitesinden bakabilirsiniz. Über muhteşem bir film değil, ama göze batan hiçbir şey olmadı filmde youth'un aksine. Yer yer tebessüm, yer yer hüzünlü bakışlarla izletti kendisini
Annemle geçen yaz 7/10
Bu da aynı şekilde brezilya yapımı eğlenceli bi film. Bi evin hizmetçisinin kızının gelişiyle birlikte hayatında yaşadığı değişim üzerine. Brezilya yapımı diye g.t ve meme göreceğinizi sanmayın, sinemadan lan o kadar sıra bekledik iki meme göremedik diye çıkmayın sonra sdf
İki filmi de sinemada izlemek elzem değil, bi Leviathan ya da Mommy değiller. Ama yie filmekiminin para kazanması için sinemada izlemenizi dilerim
Ex Machina 7.8/10 (Bilimkurgu alanında 8.3/10)
Baya güzel bir filmdi. Yine de 8 vermem, zayıf yanları var.

Nathan'ın oyunculuğu filmin ilk etkisi geçtikten sonra üzerine düşününce biraz zayıf geldi bana. Alkole dayayıp sızması falan komikti yani, o kadar zeki adam yapmaz bunları. Ama tabi mükemmel demek için kötü, yoksa fena değil yani sdf

Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

bi bourne değil tabi ama yine de gayet güzel ve sürükleyici.
7,5/10
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI5ODkyMjA2Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTcyNTgzNw@@._V1_SX214_AL_.jpg

Eyvallah, şimdi bitirdim hoşuma gitti.

bourne serisinide hiç izlemedim izleyeyim bari :P

hoş star warsuda izlemedim ben, değişik bir insanım

7/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...