Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar benden başka film izleyen yok kaliba. Neyse devam.

75/100
Genel olarak iyiydi. Beklentimden yüksek çıktı.

60/100
Tam teenager işi. Karakterler eğlenceli idi, onun dışında klişe ve side effectlerle dolu zaman yolculuk filmi.

55/100

İlk filmde sorun çıkaran maymunun, ikinci filmde gerçek kötü olması konu bulamadıklarının göstergesi. Şunu hala adam gibi rebootlayamadılar. 1968 yapımı ilk filmin yanına yaklaşamıyor hiçbirisi. Tim Burton'un ki dahil..Meh yani.

Sosyal ağlarda paylaş

nays
7,5/10
edit: gerçi vazgeçtim ya 6,5 veriyorum

edit

o kadar teknolojiye rağmen biraz dar düşünmüşler. robotlara remote control ile hükmedilebilinmesi falan lazımdı biraz amatör olmuş.

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUxNzc0OTIxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI3NzU2NDE@._V1_SX214_AL_.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

EX Machina - 7,2

hiç sıkmadan izlettirdi. Sürekli bi merak içerisinde bırakıyor izleyeni. Hafiften de bi karanlık ortamı var, hoşuma gitti. Bilim Kurgu adına güzel bir örnek, yapay zekaya bakış açısına bir ek daha (zararı yok, yapay zeka olsun, bilim kurgu olsun yeter ki ). Bilim Kurgu severler kaçırmasın dicem zaten hastası çoktan izlemiştir :D
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yildirimokur said:

Kingsman = Baya kötü bence. Hiç bi şey bulamadım filmde ilgi çekici. Austin Powers serisi çok daha iyi.

5 puan benden.

şikayete basmakla kalmadım, çarmıh gerdim asın şunu

Troll değil gerçek söylüyorum. Ben çok sıkıldım izlerken, zaten 2 postada izleyebildim. Neden çekmişler bu filmi onu da anlamadım, hiç bi orjinallik yok filmde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...