DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 6/10 Fragmanı kadar konusu var zaten. Liam reyiz sardı bu aksiyon işine. Forest Whitaker filmin en iyisiydi. Tam popcorn-aksiyon. Ama ilk ikisinden zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 8/10 Çoh iyi. İnarritu filmlerini anımsattı. O kadar sert değil ama hikayeler gayet güzel. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 reyz izlettiriyo filmi ayrıca Harris li filmlerede gözü kapalı giderim. her ne kadar sıradan olsada gideri var 10/ 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bu aralar benden başka film izleyen yok kaliba. Neyse devam. 75/100 Genel olarak iyiydi. Beklentimden yüksek çıktı. 60/100 Tam teenager işi. Karakterler eğlenceli idi, onun dışında klişe ve side effectlerle dolu zaman yolculuk filmi. 55/100 İlk filmde sorun çıkaran maymunun, ikinci filmde gerçek kötü olması konu bulamadıklarının göstergesi. Şunu hala adam gibi rebootlayamadılar. 1968 yapımı ilk filmin yanına yaklaşamıyor hiçbirisi. Tim Burton'un ki dahil..Meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 her gun 1-2 izliyorum da yazilacak seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 biz de bu arada tekrar bi harry potter serisi yaptık. gerçekten ilk 3 filmden sonrası çok da başarılı değilmiş. o büyülü atmosferi öldürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kanuni said: her gun 1-2 izliyorum da yazilacak seyler degil. Konusuz diye mi? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 nays 7,5/10 edit: gerçi vazgeçtim ya 6,5 veriyorum edit o kadar teknolojiye rağmen biraz dar düşünmüşler. robotlara remote control ile hükmedilebilinmesi falan lazımdı biraz amatör olmuş. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUxNzc0OTIxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI3NzU2NDE@._V1_SX214_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 filmi çok başarılı buldum. çok eğlenceli ve vahşi :) http://www.impawards.com/2015/thumbs/sq_kingsman_the_secret_service_ver7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 EX Machina - 7,2 hiç sıkmadan izlettirdi. Sürekli bi merak içerisinde bırakıyor izleyeni. Hafiften de bi karanlık ortamı var, hoşuma gitti. Bilim Kurgu adına güzel bir örnek, yapay zekaya bakış açısına bir ek daha (zararı yok, yapay zeka olsun, bilim kurgu olsun yeter ki ). Bilim Kurgu severler kaçırmasın dicem zaten hastası çoktan izlemiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 metalli izlanda draması baya agır işliyor olaylar, ama son 15 dakka süperdi http://www.impawards.com/intl/iceland/2013/posters/metalhead.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Attack on Titan 8/10 cunku kahramanimiz Eren ve Mikasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 "You don't really know how much you can do until you stand up and decide to try." Dave (1993) 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sagdaki kadin hulya kocyigit degilmi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sigourney weaver abi alyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Kingsman = Baya kötü bence. Hiç bi şey bulamadım filmde ilgi çekici. Austin Powers serisi çok daha iyi. 5 puan benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Transformers - Age of extinction Abi bu ne ya heuae Film sonunda Optimus roket gibi uçup uzaya çıktı aha harika final dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 yildirimokur said: Kingsman = Baya kötü bence. Hiç bi şey bulamadım filmde ilgi çekici. Austin Powers serisi çok daha iyi. 5 puan benden. şikayete basmakla kalmadım, çarmıh gerdim asın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Darksun said: Transformers - Age of extinction İlk film görece olarak iyiydi. Ama bu sonuncusu hakikaten akıllara zarar kötülükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 :) 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ulan gilly için oturup film izlemiş....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Chappie izledim. çok iyidi bence tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bingildak said: yildirimokur said: Kingsman = Baya kötü bence. Hiç bi şey bulamadım filmde ilgi çekici. Austin Powers serisi çok daha iyi. 5 puan benden. şikayete basmakla kalmadım, çarmıh gerdim asın şunu Troll değil gerçek söylüyorum. Ben çok sıkıldım izlerken, zaten 2 postada izleyebildim. Neden çekmişler bu filmi onu da anlamadım, hiç bi orjinallik yok filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar