Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sinners'ı izledim. bu ne salak bi film dedim, adaylıklarını falan düşününce daha bir kızdım. bu ne olm yeni from dusk till dawn filmi olmuş. hani ne yani beyaz siyah allegorisi falan mı yapmışlar bilmiyorum hiç vay anasını dedirticek bir şey de değil. kesin yine politik bir şeyler var arkasında.

Mesaj tarihi:

hahahaha abi özet veriyor başında eskiden de aman diyim.

en bombası şeydi, Indusrty HBO'ya geldi. birinci bölümde altyazı sıçıktı. çok sonra düzelttiler. tabi önceki sezonu hatırlayana helal derken 3. bölüm önünde bir önceki sezonun özeti çıktı ve altyazı yine yok haudshad adamlar diziyi bir türlü doğru yayınlayamadı.

Mesaj tarihi:

MV5BYzFlMWE3M2YtMmM5Ny00YzkzLThhZDItMWNl

oslo, 31 ağustos (2011)

Alıntı

Film, kaldığı rehabilitasyon merkezinden, iş başvurusunda bulunmak ve çocukluğunu geçirdiği Oslo’da eski arkadaşları ve ailesiyle yeniden yakınlık kurmak için izin alan uyuşturucu bağımlısı Anders’in bir gününe odaklanıyor.

film çok tanıdık geldi. daha önce izlemişim ya da yaşamışım gibi. D:\FİLMLER\fular klasöründe bulundurmalık.

Mesaj tarihi:

Kb0qeac.png

film neymiş hiç bakmadan açtım. yarısından sonra yapan baya baya good time ve uncut gems'e bayılmış, hatta iyi ilhamlanmış dedim. son 1 saat iyice müzikler de bastırınca açıp baktım safdie çıktı. yalnız kardeşler ayrılmış galiba. bunda tek yönetmen varmış, diğeri iyice oyunculuğa kaymış.

elemanın sivilce izleri acayip iyi gitmiş. good time hala god tier ama buna temiz 7.5/10

Mesaj tarihi:

MV5BMmYxZDc5MGItOWMzZS00YjdhLWFjMzktNGEz

salvador (netflix) mini dizi 8 bölüm

Alıntı

Ambulans şoförü Salvador Aguirre'nin hayatı , kızı Milena'yı futbol taraftarları arasında önceden planlanmış bir kavgadan kurtardıktan ve kızının ırkçı, şiddet içeren ve homofobik değerleri savunan neo-Nazi bir grup olan Beyaz Ruhlar'a mensup olduğunu öğrendikten sonra altüst olur.

tema: 9/10

hikaye: 2/10

sinematografi: 1/10

başrol oyuncusunun kaşları: 10/10

şunu fark ettim, güney amerikalıların konuştuğu ispanyolca şiir gibi gelirken, ispanyollarınki kulağımı tırmalıyor.

Mesaj tarihi:

MV5BMjQ3MTRhZDItYzU3Yi00NWU4LWFiZDItZWE2

unfamiliar (netflix) 

6 bölüm yayınlandı ama devamı gelir gibi.

Alıntı

Ex-spies Simon and Meret operate a Berlin safe house until a past threat resurfaces. Now they're fleeing hitmen, Russian agents, BND, ex-lovers, and old enemies while trying to save their marriage.

casuslukla ilgili işleri sevenlere öneririm. eski casuslar ve peşlerini bırakmayan geçmişleri... kusursuz değil ama gerilim ve aksiyon sahnelerini başarılı buldum. 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcT3nNFP4BtP3opPAeI-HSf

Hamnet (2025)

Çok iyi. Keşke sinemada izleseydim..

Spoiler

özellikle kadının çocuğu kaybettiği andaki oyunculuğu...

images?q=tbn:ANd9GcSE81vHnn-JyOKeU5eyAka

28 Years Later (2025)

Sonunda zaman ayırıp izleyebildim. Başta sıkıcı geldi ama devam güzeldi. kamera açı muhabbeti başta takılma sandım filan dskahdkjsa 

Yani doyurmuyor ama...

images?q=tbn:ANd9GcRjD-Qu2fXkReAWX_JR6LC

Ella McCay (2025)

Sonu dışında eh... 

Mesaj tarihi:

spacer.png

bu yıl en etkilendiğim film oldu ya. Seviyorum böyle hikayeleri. 

14 yaşından beri tourette sendromuyla mücadele eden John'un hikayesini anlatıyor. Ne zor bir hastalıkmış. Gerçek bi hikaye. 8/10 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcQEax_LhQoCZwEtwBXmeJ5

If I Had Legs I'd Kick You (2025)

Komedilik bir durumunu göremedim. Konusu itibariyle de hep yakın plan çekimler. Darladı. Rose Byrne baya iyi oynuyor. Onu izliyorsunuz zaten.

images?q=tbn:ANd9GcS3O9ySIVmwhmhv-RXvhtk

Becoming Led Zeppelin (2025)

Güzelim içeriği kullanamamışlar. İsmin nerden geldiğini bile tek cümle ile geçiriyorlar. Detay yok.. röportajların olduğu yerde derin bir sessizlik var, ses miksajı kötü. Araya eski konserlerden görüntülerle baya şarkıları full vermişler onlar güzel.

Hikayeleri de güzel ama dediğim gibi çok ruhsuz verilmiş ve yarıda kalmış gibi bitti 🙂

• Yeni Oluştur...