Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTD94w2gHHXZ_XzyQhk8TH

After The Hunt (2025) - Prime

Klasik bir hikayeyi değişik çekmeye, değişik anlatmaya çalışmışlar. Gerilimi güzel veriyor, akıyor da. izletti. Bu arada Julia Roberts yerine Cate abla olsaydı dkasjdkas gözler onu aradı

Mesaj tarihi:

p24883470_b_h9_af.jpg

Lessons in Chemistry - AppleTV+

8 bölümlük mini seri. Çok beğendim. Brie Larson oyunculuğu hatırlamış. 1950'ler amerikasında kadınların yaşadığı zorluk üzerinden bir kimyagerin hikayesi anlatılıyor. 2026'ya güzel girdik 😄

images?q=tbn:ANd9GcQFLY_ExwWKPMN9qoyuz7P

Eden (2024)

Gerçek hikaye olması ve sondaki yazılar tüyleri diken diken ediyor. Ağır hikaye ama hep nereye varacak sonu dedirterek izletti. Ama öyle ahım şahım da bir şey beklemeyin dkajsdsa 

Mesaj tarihi:

Cem Yılmaz'ın yeni standupı düşmüş Netflix'e. Bir önceki çok kötüydü, bu onun kadar kötü değil ama yine eskinin uzağında. Bir de sanırım gündeme dönmek için taktik, hep belli cepheleri tetikleyip kızdıracak laflar koymuş (38 yaşındaki kadın arık yaşlı, netflixe uygun olsun eşcinsel şakası yapayım lafı felan). Beklentiyi çok yükseltmeden izlenebilir.

Mesaj tarihi:

MV5BNDJiNWFmNDItZDhjOS00NDRmLTk4ZjgtYzM1

Den sidste viking 2025

The Last Viking

Komedi, suç, dram. Detaylara önem verilmiş. Başrolde Mads Mikkelsen var. Daha ne olsun. Ben sevdim. 

Alıntı

On dört yıl hırsızlık suçundan hapis yattıktan sonra Anker hapisten çıkar ve akıl hastası kardeşi Manfred ile yeniden bir araya gelir. Manfred, çalınan paranın nerede saklandığını bilen tek kişidir, ancak yerini unutmuştur. Bu durum onları, ganimeti geri almak ve kim olduklarını ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkarır.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 01.01.2026 21:24 tarihinde dedi ki:

Cem Yılmaz'ın yeni standupı düşmüş Netflix'e. Bir önceki çok kötüydü, bu onun kadar kötü değil ama yine eskinin uzağında. Bir de sanırım gündeme dönmek için taktik, hep belli cepheleri tetikleyip kızdıracak laflar koymuş (38 yaşındaki kadın arık yaşlı, netflixe uygun olsun eşcinsel şakası yapayım lafı felan). Beklentiyi çok yükseltmeden izlenebilir.

memelerden odaklanamadım

Mesaj tarihi:
Rewendor, 01.01.2026 21:24 tarihinde dedi ki:

Baydık kapadık dün. 

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

The Copenhagen Test (2025)

Ajanlı, karmaşık hikaye sevenler için mis gibi dizi. Güzel iş olmuş. 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcQHp9lnHqB2L86eXWFppQR

Murderbot - AppleTV+ (2025)

20 dk'lık kısa bölümler. bilim kurgu ve mizah bir arada. Keyifli baya ama sonundan emin olamadım 😄 

images?q=tbn:ANd9GcTP_2tuJ_GnKtrySitfCfU

His & Hers - Netflix (2026)

Kısa seri, 6 bölümlük. twist güzel. çok açık var ama izletiyor.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTHNh73RPZEmbys8CuOkV4

Swiped (2025)

bumble'ın kuruluş hikayesi. Aslında sadece bumble değil tinder'ı da anlatıyor. Aralarda boşluklar çok ama güzel akıyor.

images?q=tbn:ANd9GcREwZx3rOJpdJlaNJjpji5

Sinners (2025)

Hiç beklemediğim bir konu çıktı. Nerden nereye dakjhdas 

Bu arada filmin atıf yapıldığı blues sanatçısını da araştırın. spoiler olmasın

• Yeni Oluştur...