goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2025 Sende de nasıl bir zaman varsa hiç geçmiyor be abi 2
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2025 filmi zaman geçirmek için açmıyorum aslında, buraya sonucu yazıyorum daskkdkasl
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2025 After The Hunt (2025) - Prime Klasik bir hikayeyi değişik çekmeye, değişik anlatmaya çalışmışlar. Gerilimi güzel veriyor, akıyor da. izletti. Bu arada Julia Roberts yerine Cate abla olsaydı dkasjdkas gözler onu aradı
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2025 Eojjeolsuga eobsda - No Other Choice fena değil izlenir. parasite benzeri. abartılı ve kara mizah kore filmi. https://www.imdb.com/title/tt1527793/ official trailer full spoiler btw.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Lessons in Chemistry - AppleTV+ 8 bölümlük mini seri. Çok beğendim. Brie Larson oyunculuğu hatırlamış. 1950'ler amerikasında kadınların yaşadığı zorluk üzerinden bir kimyagerin hikayesi anlatılıyor. 2026'ya güzel girdik Eden (2024) Gerçek hikaye olması ve sondaki yazılar tüyleri diken diken ediyor. Ağır hikaye ama hep nereye varacak sonu dedirterek izletti. Ama öyle ahım şahım da bir şey beklemeyin dkajsdsa
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Cem Yılmaz'ın yeni standupı düşmüş Netflix'e. Bir önceki çok kötüydü, bu onun kadar kötü değil ama yine eskinin uzağında. Bir de sanırım gündeme dönmek için taktik, hep belli cepheleri tetikleyip kızdıracak laflar koymuş (38 yaşındaki kadın arık yaşlı, netflixe uygun olsun eşcinsel şakası yapayım lafı felan). Beklentiyi çok yükseltmeden izlenebilir.
neokrasi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Den sidste viking 2025 The Last Viking Komedi, suç, dram. Detaylara önem verilmiş. Başrolde Mads Mikkelsen var. Daha ne olsun. Ben sevdim. Alıntı On dört yıl hırsızlık suçundan hapis yattıktan sonra Anker hapisten çıkar ve akıl hastası kardeşi Manfred ile yeniden bir araya gelir. Manfred, çalınan paranın nerede saklandığını bilen tek kişidir, ancak yerini unutmuştur. Bu durum onları, ganimeti geri almak ve kim olduklarını ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkarır.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Rewendor, 01.01.2026 21:24 tarihinde dedi ki: Cem Yılmaz'ın yeni standupı düşmüş Netflix'e. Bir önceki çok kötüydü, bu onun kadar kötü değil ama yine eskinin uzağında. Bir de sanırım gündeme dönmek için taktik, hep belli cepheleri tetikleyip kızdıracak laflar koymuş (38 yaşındaki kadın arık yaşlı, netflixe uygun olsun eşcinsel şakası yapayım lafı felan). Beklentiyi çok yükseltmeden izlenebilir. memelerden odaklanamadım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2026 Rewendor, 01.01.2026 21:24 tarihinde dedi ki: Cem Yılmaz'ın yeni standupı düşmüş Netflix'e. Bir önceki çok kötüydü, bu onun kadar kötü değil ama yine eskinin uzağında. Bir de sanırım gündeme dönmek için taktik, hep belli cepheleri tetikleyip kızdıracak laflar koymuş (38 yaşındaki kadın arık yaşlı, netflixe uygun olsun eşcinsel şakası yapayım lafı felan). Beklentiyi çok yükseltmeden izlenebilir. Baydık kapadık dün. The Copenhagen Test (2025) Ajanlı, karmaşık hikaye sevenler için mis gibi dizi. Güzel iş olmuş.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 https://www.imdb.com/title/tt31973693/ güzel keyifli bi buçuk saat. amy(Kate McKinnon) net favorimdi. eş dostla beraber akar gider. 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Murderbot - AppleTV+ (2025) 20 dk'lık kısa bölümler. bilim kurgu ve mizah bir arada. Keyifli baya ama sonundan emin olamadım His & Hers - Netflix (2026) Kısa seri, 6 bölümlük. twist güzel. çok açık var ama izletiyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 https://www.imdb.com/title/tt21867434/ güzel. klasik formül ama gidiyor. mcdonals konulu founder veya social network gibi çoşmalı corporate drama.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Ciddi olmadan, eğlencelik DND teması görmek için izlenir. 7/10
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Swiped (2025) bumble'ın kuruluş hikayesi. Aslında sadece bumble değil tinder'ı da anlatıyor. Aralarda boşluklar çok ama güzel akıyor. Sinners (2025) Hiç beklemediğim bir konu çıktı. Nerden nereye dakjhdas Bu arada filmin atıf yapıldığı blues sanatçısını da araştırın. spoiler olmasın
Öne çıkan mesajlar