Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Trap (6.8/10)

trap_ver2-2.jpg?w=640

2024 yapımı Shamalayan filmiymiş, hiç duymamıştım bile.

Uçakta ufacık ekranda güzel film izleyip filmi ziyan etmeyi sevmiyorum. Genelde çok beklentim olmayan ama işte akıp gidecek oyalayacak filmleri tercih ediyorum. Bunun da uçak kalkmadan önce puanına baktım, imdb 5.8 mi ne diyordu. Zaten Shamalayan son yıllarda hiç shamalayamıyo malum, her filmi ardarda kötü. Ama neyse canım en kötü eski kült yönetmen filmi izleriz diye açtım. Valla düşük beklentiden mi bilmem ama bence olmuş film. Öyle şaheser değil ama gayet akıp gidiyor. Bu sefer şamalamış bence.

Konuyu spoiler verip de zevki kaçırmadan anlatmak zor. "Orta yaşlı bir amerikan baba woo girl ve misfit ergen kızını işte Taylor Swift ayarı bi şarkıcının konserine götürüyor. Ama tabii Shamalayan filmi olunca hiçbir şey görüldüğü gibi de değilmiş.

Mesaj tarihi:
Liebe, 16.02.2025 19:49 tarihinde dedi ki:

Müthiş seriydi bu ya bir ara izleyesim var tekrar 

Ben son 2 aydır böyle runlara başladım ya. Geçen ay bunu runladım, hatta son filmde Matt Damon yönetmenle kavgalı diye oynamam dedi diye Hawkeye'ı oynatıp Bourne'sız Bourne filmi yapmışlardı diyhe izlememiştim onu da sıfırdan izlemiş oldum. Öncesinde Die Hard serisi sonrasında da Mission Impossible gömdüm güzel oldu.

• Yeni Oluştur...