Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

images?q=tbn:ANd9GcSU-gbmdEFNgXgY1805MAg

Lioness (Paramount+) - Sezon 2

İlk sezonda beklediğim duygusallığa bağlama bu sezon oldu. İşler sertleştikçe ablamız çözüldü... Genel olarak güzel dizi bu arada. Sadece bazı şeyler çok hızlı gelişiyor. Zaman kavramı kayboluyor.

images?q=tbn:ANd9GcQXoQKugvm6QsJHvGGP8xm

The Day of The Jackal (Peacock, Sky Atlantic) - Sezon 1

Burada gördüğüm güzel yorumlarla gaza gelip haftasonu bitirdik. Gayet güzel dizi. Afro-Amerikan abla gerçekten çok sinir bozucu ama. İyi tarafta bu kadar çıkarcı ve kötü bir insan uzun zamandır görmemiştim. Dizi bana biraz The Jackal filmini hatırlattı izleyesim geldi yeniden bak dsakdjas

Eddie Redmayne altın küreye aday bu rolle bu arada. Alamaz ama olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcRphIQ56adXtbPnNfn0VoN

Lady in the Lake - Apple TV+

Alıntı

Baltimore'da 1966 yılında genç bir kızın ortadan kaybolması şehri etkisi altına aldığında iki kadının hayatı ölümcül bir çarpışma rotasında birleşir.

Başlarda zorluyor ama sonra güzel akıyor. Sonunu çok beğendim 🙂 Dönemin siyasi ve sosyolojik durumuna da güzel göndermeler var. 

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel, 03.12.2024 21:04 tarihinde dedi ki:

p28615639_b_h9_ad.jpg

yeni ajan dizisi, 2 bölüm çıktı. fransız yapımı olan the bureau'nun amerikan versiyonu ama konu olarak daha güncel gidecek gibi duruyor. direkt ukrayna - rusya ile girdiler zira. fena değil gibi bakalım biraz daha açılsın.

adını yazmamışım aratınca çıkmıyor. the agency.

beşinci bölümü izledim, böyle devam ederse kendi konusu lazım ısınmaya başladı. pro karakterler, derin olaylar. casusluk seven bakabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...