Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSU-gbmdEFNgXgY1805MAg

Lioness (Paramount+) - Sezon 2

İlk sezonda beklediğim duygusallığa bağlama bu sezon oldu. İşler sertleştikçe ablamız çözüldü... Genel olarak güzel dizi bu arada. Sadece bazı şeyler çok hızlı gelişiyor. Zaman kavramı kayboluyor.

images?q=tbn:ANd9GcQXoQKugvm6QsJHvGGP8xm

The Day of The Jackal (Peacock, Sky Atlantic) - Sezon 1

Burada gördüğüm güzel yorumlarla gaza gelip haftasonu bitirdik. Gayet güzel dizi. Afro-Amerikan abla gerçekten çok sinir bozucu ama. İyi tarafta bu kadar çıkarcı ve kötü bir insan uzun zamandır görmemiştim. Dizi bana biraz The Jackal filmini hatırlattı izleyesim geldi yeniden bak dsakdjas

Eddie Redmayne altın küreye aday bu rolle bu arada. Alamaz ama olsun.

Mesaj tarihi:
xwhiplashx, 16.12.2024 21:30 tarihinde dedi ki:

filmin bütününde diyalogları sevdim.

çerezlik can sıkıntısında tertemiz gider film.

felaket kötü. düşmanıma önermem.

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcRphIQ56adXtbPnNfn0VoN

Lady in the Lake - Apple TV+

Alıntı

Baltimore'da 1966 yılında genç bir kızın ortadan kaybolması şehri etkisi altına aldığında iki kadının hayatı ölümcül bir çarpışma rotasında birleşir.

Başlarda zorluyor ama sonra güzel akıyor. Sonunu çok beğendim 🙂 Dönemin siyasi ve sosyolojik durumuna da güzel göndermeler var. 

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 03.12.2024 21:04 tarihinde dedi ki:

p28615639_b_h9_ad.jpg

yeni ajan dizisi, 2 bölüm çıktı. fransız yapımı olan the bureau'nun amerikan versiyonu ama konu olarak daha güncel gidecek gibi duruyor. direkt ukrayna - rusya ile girdiler zira. fena değil gibi bakalım biraz daha açılsın.

adını yazmamışım aratınca çıkmıyor. the agency.

beşinci bölümü izledim, böyle devam ederse kendi konusu lazım ısınmaya başladı. pro karakterler, derin olaylar. casusluk seven bakabilir.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcQjVXUYlkST3bAYfB6Wb7n

Black Doves - Netflix 

Alıntı

Bir siyasetçinin eşi rolündeki bir casus, sevgilisinin öldürüldüğünü öğrenince eski bir suikastçı dostuyla birlikte gerçeğin ve intikamın peşine düşer.

Komik anları olmasa vasat dicem ama biraz kurtarıyor.

MV5BYjI0ZmVmMGItYjcxMi00ZmU0LWIxNjQtMmRj

Twilight of the Gods - Netflix

Alıntı

Tanrılara özel sebeplerle kin güden bir savaşçıyı konu alan, yetişkinlere yönelik bu animasyon dizisinde Zack Snyder, İskandinav mitolojisine cüretkâr ve kanlı bir bakış getiriyor.

Ben baya beğendim. Odin'i betimlemeleri, Thor'u sempatik yapmamaları filan güzel baya...

images?q=tbn:ANd9GcSd7H19Q34wwXfe0ayw0A9

Godzilla Minus One (2023)

Baya tatlı filmmiş. Bayadır izlemek istiyordum. Tek eleştirim Godzilla'nın suratı baya tontik dsajd Ama daha önce mevzusu geçmişti sanırsam bu konunun burada. 

images?q=tbn:ANd9GcQcZz8TC5bKH6v1FxFcDdp

Holy Spider (2022)

Hasta olunca hafya sonu enerji buldukça liste temizledik resmen. Kaliteli filmmiş, dendiği kadar var. Hem genel eleştirisi, hem detayları... İyiydi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Longmire

23674948_1171209336347059_62076044260251

ilk sezonu izledim simdilik, bakalim potansiyel var gibi guzel, baymiyor, 5 sezon daha var galiba, 

Katee Sackhoff var.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Enola Holmes - 3/10

enola-holmes-2020-01.jpg

Bu kadar güzel kadro toplayıp bu kadar potansiyelli bir konseptte film çekmeye karar verip nasıl bu kadar kötü ve cringe bir film yapabilmişler, inanılmaz gerçekten. Verdikleri işte woke mesaj tamam da böyle hiç senaryoya yedirip düzgün yapmaya da çalışmamışlar, çiğ çiğ önümüze koymuşlar. Başroldeki kızın 4. duvar yıkımı zorlamaları falan o kadar zorlama ki her seferinde aşırı yapmacıklıktan Linkedin'e girmişim gibi hissettim.

Cringe ola ola izliyorsunuz.

Mesaj tarihi:
Norak, 27.12.2024 22:02 tarihinde dedi ki:

image003.jpg

ilk filmin parodisi gibi olmus lel, "biz bunun daha iyisini yapariz olm valla bak" diyip, bu cikmis sonra 🤡

Yani ne diyim bilemedim ben de.. o saçma sapan hayvanlar filan... efektlerin kötülüğü.. yazık cidden..

images?q=tbn:ANd9GcSHsoC3kPVAuYKESMnmTil

The War of The Rohirrim

Ateş ediyor... Sadece Helm Hammerhand'in gücünü animasyon diye böyle yapmışlar diye tahmin ediyorum. Ya da mantık neden arıyorsam dkasjda

images?q=tbn:ANd9GcRxr18mDJuzZpx_PYZDl4i

Venom: The Last Dance

çok boş ya... cidden çok boş... Komik, güldük eğlendik ama filme dair bir şey yok

Mesaj tarihi:

spacer.png

Ghibli animasyonları gibi olmuş. Tatlı bir animasyon. Sevgiliyle, çocukla, yeğenle izlenecek film. Yönetmeni 94lüymüş diğer işlerini de merak ettim. 7/10

spacer.png

Bu sene bu filme herkes pek bi yükseliyordu da bence overrated. Sinematografi desen yok, hikaye tırt. Cillian Murphy'nin oyunculuğu harika ama pek de bir alan tanımıyor performans için 5/10

spacer.png

Jude Law için bekliyordum. Hikaye zaten yeter abi 2025 yılında da görmeyelim supremacist hikayeleri. True detective havası var. 80'ler crime işlerini sevdiğim için 1 puan da oradan eklerim 6/10 ile uğurladım. 

bir de Slow Horses'a başladım. İlk sezon itibari ile güzelmiş, onu da tüketirim bu hafta. 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcR1s7EoxG0QegaV65RSWg6

bricklayer (2024)

5/10

1vs20 sahneleri olan aksiyon. kafayı yormasın, vakit geçsin diye izlenir. çoğu yunanistanda geçiyo. yabancılar tr, yunan gibi ülkelerde aksiyon filmi çekince ekstra kötü oluyor ya. abd sahneleri çok göze batmıyo ama buraları iyi bildiğimizden her şey çok yapmacık geliyor.

• Yeni Oluştur...