Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Bir Lord of War degil, ortanin bir tik ustu.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 Freud's Last Session (2023) Hopkins reis döktürüyor yine. Ölmeden önceki son sohbeti üzerine. CS Lewis'in Tolkien ile sohbetlerinden de kesitler var. Diaolg filmi, güzeldi. Back To Black (2024) Film fena değil ama bence Winehouse'un travma ve bunalımlarını daha güçlü verebilirlermiş. Yaşadığı aşkı daha dolu dolu vermişler. Yükselişini filan daha çok paparazziler üzerinden anlatmışlar. Marisa baya iyi oynamış Amy'i... Those About To Die (Prime Video) Roma dizisi iyi geldi. Beklentinizü düşük tutun, keyif alın. Olaylar çok hızlı gelişiyor, dan dun oluveriyor. Çok takmazsanız güzel Roma dizisi ama detaylara takarsanız vasat dizi keyif almaya çalıştım, ondan böyle yazıyorum.
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 en sevdiğim şarkısını gayet güzel yorumladığı için server uraz
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 çoğu playback, 1-2 tane de backing track üstü söylenen performansı vardı onlarda tırt. şaka maka sadece baneva ve aybenin performans güzeldi. Genel olarak düşünce güzel, ama işi dandik yapmışlar. /balta mod off
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 cezayı ceza yapan zaten nefes kontrolü ve hızı. canlı söyleyebilecek 20 kişi bulamazlar o yüzden sahne gösterilerine odaklanmışlar. 2-3 kişi canlı denedi ve onlarda bir sarkıda nefes nefese kaldı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 df, 24.07.2024 15:32 tarihinde dedi ki: cezayı ceza yapan zaten nefes kontrolü ve hızı. canlı söyleyebilecek 20 kişi bulamazlar o yüzden sahne gösterilerine odaklanmışlar. 2-3 kişi canlı denedi ve onlarda bir sarkıda nefes nefese kaldı nefes nefese kalması daha güzel değil mi aslında? olayın sadece iki ritm olmadığını anlamak ve anlatmak adına
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 those about to die Anthony Hopkins var diye açim bakim dedim. Bir yemek yaparsınız ama birşeyi eksik olur hafif tırt gelir, tantuni-midye limonsuz yemek gibi tam o kafa. Depresyondaysanız veya depresyona girecek gibiyseniz izleyin, onun dışında pek iyi değil gibi, birşeyler eksik.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Presumed Innocent - Apple+ Mini Seri Ateş ediyor... 8 bölüm de su gibi aktı. Sonradan fark ettim 90'da filmi çekilmiş, zaten roman uyarlaması. Tavsiye ederim. Konuya çok giremiyorum spoiler olmasın diye, ama yüzelsel olarak cinayetten suçlanan bir savcının ailesi ilişkileri, ofisi ile yaşadıkları ve dava süreci... Wicked Little Letters - 2023 Olivia Colman muhteşem bir char ya dshahdasjd Biraz ağır başlıyor ama güzel gidiyor. Colman'ın ailesinin evine gelen bol küfürlü mektupların suçlulusunu arıyorlar. İşin garibi film bitince anlıyorsun ki olay gerçek hikayeymiş dkasjdksa
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2024 Vikings Valhalla - Sezon 3 (Netflix) Çıtır çerez gibi izleniyor. Vakit geçirmelik.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Wolf Like Me - Sezon 2 (Prime Video) Yarım saatlik bölümler olduğu için akıyor. Boşlukta izlemeye başlamıştım, ikinci sezonu da öyle izledim. Fena değil
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 meh guzel basliyor ama sonrasi kopuk kopuk, noluyor anlasilmiyor, sanki filmi kesip yapistirirken yanlis yerlerden birlestirmisler arada bazi sahneleri unutmuslar falan, lol
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Alien romulus izledim begendim fena olmamis, alyen fanlarina oneirim. Imkaniniz varsa imax
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 iyi guzelde, hikaye yarim kaliyor cat diye, chapter 2 cikmadan izlememek lazim butunluk acisindan
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 dvd'sini ele geçirip gençken izlemiştim en son, tekrar izledim. grotesk, klostrofobik, çok değişik bi alice in wonderland uyarlaması. tuhaf duygular uyandırıyo.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 (düzenlendi) zamanında çok övülmüştü izlememiştim, bir bakim dedim. normal film abi niye bu kadar övülmüş anlamadım. adrenalin junkie lavuğun hikayesi 0 derinlik götüm gibi film. edit : 1000 tane Jarhead bence 10000 tane Hurt Locker'ı yok eder. Spoiler Ağustos 20, 2024 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
µh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Abi bok gibi bir film zaten, İrak isgali propagandasi diye odul verdiler.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Bence tam tersi, 2000'li yılların en iyi savaş filmlerinden ama amerikan propagandası diye fazla gömüldü. İki tür savaş filmi var kabaca, savaş karşıtı olanlar ve savaşı romantize edenler. Bu romantize edenlerden, savaş kendi başına saçma bir şey oldğu için romantize edince propaganda oluyor ister istemez. Yakın tarihte geçen film olunca bu etki daha da öne çıkıyor. Ayrıca film teknik olarak da iyi.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 terminator zero baslamadan 2 birikmis dizi bitirdim iyi oldu, biri abraham lincoln suikasti ve sonrasi 1865'te geciyor; Oteki ozel dedektif dizisi with a, uh, "twist". Aksiyon falan mininum, baymayan guzel cabuk diziler. -
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Sugar fena degil sanki, yarim ilgiyle takip etmistim esim izlerken
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 animesini severdim, live action da izlemiştim meh. bu baya iyi olmuş. spinoff/meanwhile tarzı bir kısa seri, animeyi seviyorsanız finali için bile değer. altı bölümü var, sezon 2 de olacak sanırım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 şerbeti kova kova döküp bokunu çıkartmışlar. kıvamında versiyonu için the faculty.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Majot of Kingstown - Sezon 3 Bence uzattıkları için tekrara düştü dizi. ama sanırsam 4. sezon olmayacak... gerek de yok zaten. Inside Out 2 Müthiş Tabi bazı yerleri artık 40 yaşındaki adama eh meh geliyor ama büyük resimde efsane tespitler var. İlki gibi güzeldi.
Öne çıkan mesajlar