Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 aksiyonu animasyonu güzel, biraz cheezy kıvamında, eğlenceli bir süper kahraman filmi. özellikle credits sonrası sahnesi 10 numara fan service olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 On 18.10.2022 at 09:48, BiTcH_oFBaT dedi ki: Övüldüğü kadar var ya. eski Türkiye bu arada olayın geçtiği zaman. milyonlarla hesap ödeniyor Ben bu filmi bekliyodum . Lan diyorum mubi'de cıkmadı heralde release olmadı. Sağlam bir küfür ettim Mubi'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Türkiye'de ne zaman gösterime girecek, girecek mi o da belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 1 saat önce, Masticore dedi ki: Ben bu filmi bekliyodum . Lan diyorum mubi'de cıkmadı heralde release olmadı. Sağlam bir küfür ettim Mubi'ye. gelmiş olabilir. bunla ilgili paylaşım yapmışlar. hatta şunu sabah gördüm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Yeni bir lisa joy jonathan nolan kusmuğu... ya hangi diziyi güzel başlatıp güzel bitirdiniz de yeni grandör konularda aşık atıyorsunuz ya. zaten ilk bölümden çok tırt, 20 yaşında bogdanoff çeneli kız da yavıdi olması dışında bir artısı olmayan vasat bir aktör. ya gerçekten bir bölümde bile çok karton bir dizi, hani ilkokulda defter götürmüşsün de resimlerden keserek kolaj yapmışsın elişi dersinde gibi fikirleri yabıştırmışlar, sevdim güzel diyeniniz varsa çıksın ortaya da neden sevdiğini söylesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Ben sevdim henuz izlemedim ama. Patide begenilmeyen film ve dizilerin iyi cikma sansi 10% artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Arada bir iki guzel fikir kirintisi var, ama karakterler acayip sığ, diyaloglar klişe, ilişkiler yapay. Yoklukta pizza + kefir ile izlenir /10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 sci-fi candır. Hele cola + cips + sici-fi= canan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 2 saat önce, neutrino dedi ki: Arada bir iki guzel fikir kirintisi var o kırıntıların hepsini de gidip yerinde yersin istersen, orijinal bir şey yok ki. yeni young adult romanı uyarlaması falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt15791034/ Barbarian 8 Ekim 28, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 https://www.imdb.com/title/tt15353964/ Significant Other 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 abi sen niye reyou gibi 8-10 arası puanlama sistemine geçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, Scalanova dedi ki: Barbarian 8 İzledim ben de bugün. 8 degil ama 7 olur. Gayet derli toplu tam bir parliament pazar gecesi sinemasi olmus. Ekim 29, 2022 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 (düzenlendi) @goldbären Filmleri turune gore puanliyorum yoksa haksizlik oluyor sanki. ornegin bir korku filmi icin 8 ciddi iyi bir puan ama kendi turu icinde, yoksa bir korku filminin 10 almasi falan imkansiza yakin, ornegin barbarian bir korku gerilim icin bence baya baya iyi. diger filmde bence kendi turunde cok iyi guzel twist falan. joker filmi 10 ornegin benim icin, degisik turlerdeki filmleri bu filme 10 verdiysem bunlar 1-3 arasi gider gelir demek zorunda kalirim dedigim gibi yapmazsam. ornegin imdb de her korku filmi 5-6 araliginda, cok nadir uste cikan, puanlamasina bakmadan izlerim bu turu cunku millet bu ne sacma film be diyip 1 basiyor, ulan korku filmi tabii ki sacma olacak ne olacak baska. jaws mantikli mi? tekneyi yiyor eleman, ama klasik. ha birde kayda degerleri buraya yaziyorum kendimce. Ekim 29, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 türüne göre puanlamaya katılıyorum ben de. süper kahraman filmi izlerken bir lotr kalitesi beklemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 3 saat önce, Scalanova dedi ki: ha birde kayda degerleri buraya yaziyorum kendimce. şu radyo kulesine tırmanıp mahsur kalan iki inek memeli kızın filmini koyduğundan beri kırgınım sana. gerçekten direct-to-dvd idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 hangi film o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 all quiet on the western front. 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 barbarian. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 black adam. 6,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 don't worry darling. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 16 dakika önce, eregorn dedi ki: hangi film o? fall 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 On 14.10.2022 at 17:35, bLackcha0s dedi ki: nope ne yazalım hayır de gitsin “I-ıh”? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 1 saat önce, goldbären dedi ki: şu radyo kulesine tırmanıp mahsur kalan iki inek memeli kızın filmini koyduğundan beri kırgınım sana. gerçekten direct-to-dvd idi Ben ondan çok etkilendim ya yükseklik filmleri hep etkiliyor beni. Yükseklik korkum mu var nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 alman yapmış ya, western front güzel bi tazelemeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar