Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 (düzenlendi) 2 saat önce, tiLi dedi ki: favori filmlerim arasında yerini aldı bunu 2022'de yeni izlemiş olsam yazmaya utanırdım, çok geç kalmışın sadpepe Temmuz 25, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 şarap gibi yıllandı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 14 saat önce, Silphatos dedi ki: bunu 2022'de yeni izlemiş olsam yazmaya utanırdım, çok geç kalmışın sadpepe bu film nasılsa cepte diyip değişik film keşfetmeye çıkıyo beyin. öyle öyle bir sürü önemli film izlenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Avatar'ı IMAX'te kaçırınca amaan bi daha gelir IMAX'e o zaman giderim dedim, 500 yıl sonra geldi o zaman da denk getiremedim hala izlemedim bu yüzden mesela fdsf 2.si çıkmadan evde oturup izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Ben de izlemedim sdf, bir de galiba dvd'si veya vcd'si vardı zamanında evde. Bazen bu tarz kült filmler cidden güme gidiyor, hatta bazen izledim sanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 araya avatar girmiş hangisinden bahsediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Smiling Friends. Bunalımdaki elemanları gülümsetme görevi olan bir ekip kısa kısa 12dk - baya iyi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 21 dakika önce, tiLi dedi ki: araya avatar girmiş hangisinden bahsediyosun Starship Troopers. Avatar'ı izlemiştim sinemada ama görsellik hariç bir esprisi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2022 On 22.07.2022 at 08:02, Goering dedi ki: The Good Boss Senaryo klişe olsa da aşırı iyi bir film olmuş, yabancı oscar'ı alır. 8/10 Ben sonu haric begendim. Giris biraz yavas, gelisme iyi, Javier'in ve Mirales'i oynayan elemanin oyunculuklari cok iyi, ama ending beklentimiz daha farkliydi. 7.4 Spoiler Inspection a gelen kadro sirasinda butun kirli camasirlarin dokulmesini ve komedik bir durum olusmasini bekledik acikcasi. Fortuna nin oglu olayi light moda biraz agir kacti, belki o sahne gosterilmeyip dialog olarak verilse, yada daha komedik islense tempoya daha otururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 mehh akşam boş film izleyeyim aksın dedim de boş filmin beklentisini bile veremedi. Gerard butler severim de anlamsız bir kidnapping filmi. Karısın kaçırıyorlar. Zaten niye, neden hiçbir cevap yok filmde Zamanınız gitmesin diye yazdım. svglr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 On 18.07.2022 at 08:11, bLackcha0s dedi ki: Köpek filmlerini severim. Tatum'un ilk yönetmenliği. Sahibi şehit olunca asker köpek dostumuzu bir yolculuk için beyin travması yaşamış eski bir askere emanet ediyorlar. Tatum'un köpeği 3 yıl önce ölmüş. Onun anısına da bu filmi yapmış. Güzel bir pazar filmiydi 7/10 +1 tam pazar filmi. Hic sikilmadan izledim. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Yani güzel dizi, Jeff Bridges götürüyor diziyi ama bazı yerlerde gerçekten gereksiz uzun dialoglar var. Bu kadar felsefe kasmaya gerek var mı bilemedim. Sürükleyici vs. İzlenilir. Fransız filmi Les Vempires'ın remakei için Fransa'ya giden bir oyuncunun çekim esnasında ve çekim dışındaki yaşadıklarını anlatan bir dizi. Alicia Vikander için izlemeye başladım ama garip bir şekilde içine çekti dizi. Kafalar çok güzel. Çok da bir şey beklemeyin ama dialog dizilerini sevenler için fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 old man dandik ya, hele final çok kolpaydı. ikinci sezonu açmam herhalde cef abiye yazık etmişler. Spoiler kıza baba ekleyip duruyolar, yeni sezonun ilk bölümünde de hamzad meğer evlatlık almış dördüncü bi babası daha varmış yapsalar şaşırmam eşşeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 On 02.08.2022 at 12:28, goldbären dedi ki: old man dandik ya, hele final çok kolpaydı. ikinci sezonu açmam herhalde cef abiye yazık etmişler. Gizli içeriği göster kıza baba ekleyip duruyolar, yeni sezonun ilk bölümünde de hamzad meğer evlatlık almış dördüncü bi babası daha varmış yapsalar şaşırmam eşşeğim. o kadar gereksiz felsefe döndürüyorlar ki bunun olmasına şaşırmadım ben. ne sonuna ne dediğin mantığı. Spoiler özellikle kadınla filozof muhabbetleri... bir şey çıkacak diye bekledim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 felsefe döndürmeseler bu sefer de "içi boş ekşın bu ne biçim iş kitabı daha iyiydi" derdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 On 18.07.2022 at 08:27, BiTcH_oFBaT dedi ki: Çok iyi diziydi ya. hele 7. bölüm öyle böyle akmıyor... ben de bear 7yi övmeye gelmiştim. bu kadar abartı geçimsiz toksik ortamlar herhalde yoktur (varsa da bu kadar yoğun değildir) en azından dogmit öyle demişti, ama izletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt10341034/ hiç fena değildi, shutter island ayarında. arada bi zorlama sahneleri var ama one ya diyip geçiliyor, genel olarak thriller havası iyi. müzikler de başarılıydı gizemi sağlamada. Ağustos 4, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 ne alaka abi shutter island. neden çağrıştırdı sana şunlarla kıyaslasak daha iyi: https://www.imdb.com/title/tt0071360/ https://www.imdb.com/title/tt0082085/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 fena degil 6.5/10, uzmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 gru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 @goldbären Spoiler thriller işte ya, thriller diyince benim aklıma direkt o geliyor. bi de dedektif moduna giriyor olayı çözmeye çalışıyor, süreç içinde de kafayı yediğini düşünmeye başlıyor falan oradan çağrıştırdı heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Gayet eğlenceli keyifli bir filmdi. 7.5/10'luk hatta çıtır çerezlik film arıyorsanız 8'lik film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 tsısı filmin adını türkçe arayıp türkçe afiş koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Fena değil ama 8lik bir mucize göremiyorum. Film basit duruyor gibi gelebilir ama setler falan meşakkatli aslında, güzel çekilmiş. En sevdiğim masallardan, beyaz adam geliyor ve boş inanışlı, sistematik olmayan çekirge ırkı felaketten kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar