bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Köpek filmlerini severim. Tatum'un ilk yönetmenliği. Sahibi şehit olunca asker köpek dostumuzu bir yolculuk için beyin travması yaşamış eski bir askere emanet ediyorlar. Tatum'un köpeği 3 yıl önce ölmüş. Onun anısına da bu filmi yapmış. Güzel bir pazar filmiydi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Sehit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 (düzenlendi) şahadet şerbeti içmiş. fallen olmuş işte kazada ölüyor, görevde ölmüyor aslında köpeği de onun cenazesine götürüyor işte Temmuz 18, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 ilk bir kaç bölüm biraz sıkıldık ama sonra dizi birden açıldı. adından da anlaşılacağı gibi bir intikam dizisi. sonuna kadar her şey güzel giderken, bir yerde saçma bir durum oluyor. olay içerisinde yaşnan bir anın neden yaşandığını sorguluyorsun. Prodüksiyon olarak güzel, bu tarz yapımları sevenler için de güzel bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Thor: Love and Thunder Gorr'un olduğu neredeyse her sahne harikaydı. Bale reyiz yine efsane oynamış, hele b&w kısımları aşırı iyiydi. Filmin gerisi çöp-mehh arasında gidip geliyor. Spoiler Tamam komik olsun espiri falan katın da full geyik thor da sıkıcı oluyor. Her bokun da dönüp dolaşıp LOVE a bağlanması uyuz ediyor beni. Filmin sonunda çocuklara güç vermesi, sonra Love'ın gelmesi öffff, iyice çocuk işine çevirdiler MCU'yu (hep öyle değil miydi kendi kendime sorgulama) Gorr hatırına 6,5/10 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 (düzenlendi) The Good Boss Senaryo klişe olsa da aşırı iyi bir film olmuş, yabancı oscar'ı alır. 8/10 Temmuz 22, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 gray man ne dandikti ya. o kadar paranız var olanağınız var böyle karton ruhsuz bir film çıkıyor sdf. son bondlar kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 izleyen biri varmıymış diye baktım ben de tam. imdb puanlarına da güven olmuyor artık, özellikle oy sayısı düşükse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 (düzenlendi) yönetmene bakıp beklentiyi öyle oluşturmak lazımmış demek Temmuz 23, 2022 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 yani izlerken sıkıldım diyemem, ama niye bu kadar tuttuğunu da anlamadım bu filmin gerçi imdb reviewlarına baktım benim gibi düşünen baya insan varmış genelde bir filmin yavaş ilerlemesi vs bana koymaz, oturur izlerim eğer konusu ilginç ve güzel çekilmiş bir filmse. bunu da oturdum izledim, ama inanılmaz içi boş bir film. aklımda sadece bikaç sahne kaldı, ki onların bile bazılarında "tamam güzel ama nereye bağlanıcak acaba :)" derken buldum kendimi (hiçbir yere bağlanmadı) kimseye izleme demem ama herkese göre bir film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 (düzenlendi) Heroic Losers (2019) Arjantin filmi, yönetmenin izlediğim ilk filmi... Hikaye anlatışı güzel-sürükleyici, senaryo ehhhhhhhh. Ekonomik kriz eleştirisi, dram - komedi - aksiyon vs. 6,5 / 10 /// kitap uyarlamasıymış, biraz Arjantin ocean's eleven diyeyim. aşırı beklentiye girmeyin. ///// 2021'in Goya ve Forque (ispanyol film ödülü) ödülünü almış, üstteki de 2022'yi almıştı: Temmuz 23, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 7 saat önce, Saeros dedi ki: yani izlerken sıkıldım diyemem, ama niye bu kadar tuttuğunu da anlamadım bu filmin gerçi imdb reviewlarına baktım benim gibi düşünen baya insan varmış genelde bir filmin yavaş ilerlemesi vs bana koymaz, oturur izlerim eğer konusu ilginç ve güzel çekilmiş bir filmse. bunu da oturdum izledim, ama inanılmaz içi boş bir film. aklımda sadece bikaç sahne kaldı, ki onların bile bazılarında "tamam güzel ama nereye bağlanıcak acaba :)" derken buldum kendimi (hiçbir yere bağlanmadı) kimseye izleme demem ama herkese göre bir film değil adam gitmiş kendine fantezi film çekmiş ya işte, kendi yaşadığı dönemi ve yeri, kendi sevdiği/etkilendiği şeyleri toplamış falan. kendine nostalji yapmış. muhtemelen bir daha da leo ile brad'i bir arada göremeyiz, harcanmış fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Gray Man'in yarısını seyrettim şimdi de 200 milyon doların hepsi aktörlere gitmiş heralde. Senaryo, efektler, editing, çekimler hepsi kötü. Şu ne kadar kötü sahneydi. Russo'lar Marvel olmadan beceremiyolar düzgün film çekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 2 saat önce, razzRaziel dedi ki: adam gitmiş kendine fantezi film çekmiş ya işte, kendi yaşadığı dönemi ve yeri, kendi sevdiği/etkilendiği şeyleri toplamış falan. kendine nostalji yapmış. muhtemelen bir daha da leo ile brad'i bir arada göremeyiz, harcanmış fırsat. guzel denk geldi cunku gecen gun 2. kere izledim, valla sikayet edenleri anliyorum, ama ben izlerken cok eglendim konusunda soyle yazmistim Alıntı Sanki kendine alternatif bi evren yaratiyo tarantino,hitlerin paris sinemasinda suikasta uradigi,sharon tate cinayetinin katillerin yuzune gozune bulastigi vs , olaylari film icin carpitio bu benim cok komigime gidiyor bunu yapmaya devam ederse film iyi kotu olsun izlerim farketmez,adamin tarzini seviyorum,cektigi sahneler,oynattigi ablalar,arabalar,muzikler,hep cok guzel irishman i izledikten sonra bunu daha iyi anladim, 2 filmde de arabada gecen bi suru sahne vs,ama tarantino cok daha eglenceli kiliyor mevzuyu her turlu. tabi bomba gibi hippi ablanin ayagi konsola dayamasinin da etkisi var,ama olsun,halk bunu istiyor abi,ben cidden boyle seyler izlemek istiyorum,bravo tarantinoya ruhumu okuyor adam. ilk izledigimde,ozellikle arasiz bi sinemaya gidip butun flmi tek oturusta izlemek zorunda kaldigimdan,icim bayilmisti ama farkettimki hep filmin uzerinde dusundum,tekrar izlemek istedim,kafamda yer etti guzel vala ben begendim,ama izlerken daraldim diyeni de anlarim,ben de daraldim ara ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 tarantino cinematic universe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Ilk filminden beri yapiyor bunu ve mcu i tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 irishmanle niye kıyaslarsın ki... "ikisi de ahir zamanda geçiyor ve ikisi de arada şakalı, DEMEK Kİ TAMAMEN AYNI AMAÇ İÇİN ÜRETİLMİŞ FİLİMLER..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 (düzenlendi) Abi tamam her aksiyon filminde bir terminator, bir mad max alt metni, giriş gelişme sonuç beklemiyoruz da bu kadar da basite kaçılmaz ki ya. 2 saatlik youtube videosu çeker gibi film çekmeye başladı herifler. Temmuz 24, 2022 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 aptal insanlar da izleyebilsin diye özellikle böyle bir karışım yapıyor netflix sanırım. hani "tüm dünya izlediğinde 6/10 desin yeter" diyor yönetim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Walter Tevis'in aynı isimli kitabının devam hikayesi olarak çekilen dizi. ben remake sandım ama baya baya devamı ve günümüze uyarlamasını yapmışlar. Şansa kitabı da son dönemde okuduğum için konuyu daha iyi hatırladım. bazı yerleri klişe ama genel olarak güzel bir seri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 (düzenlendi) The Rehearsal Pilot iyi, 2. bölüm eh. Kesin izleyin ilk bölümü... Bunu izlemeden alttakini izlemek de lazım gibiymiş, underrated diyolla: Nathan For You Temmuz 25, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 favori filmlerim arasında yerini aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 American Hustle iyiydi baya, film de zekice çekilmiş. Senaryo eğlenceli ve iyi. 7.5 Hostiles film olarak zayıf ama Bale'in performans akıyor. Tüm duyguyu adama yüklemişler resmen. 6.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 izlerken g.tum dondu. 8.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 kitabi da boyleyse hayal kirikligi. meh. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar