Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 , şunu izliyorum. ilk sezon şöyle böyle ama 2. sezon fena başladı. polis teşkilatındaki yolsuzlukla mücadele biriminin ekseninde mevzular.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Bakındım biraz beğenmeyen de çok olmuş ama benim hoşuma gitti valla. Takip ettiğim bir eleştirmen de sağlam gömmüştü hatta, yine de beğendim. Bir tek Blanchett'a lafım var, artık botoksu kısıp yaşının rollerine geçiş yapmalı. Çok sevmeme rağmen burada olmamış.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 7 saat önce, eldar dedi ki: Bakındım biraz beğenmeyen de çok olmuş ama benim hoşuma gitti valla. Takip ettiğim bir eleştirmen de sağlam gömmüştü hatta, yine de beğendim. Bir tek Blanchett'a lafım var, artık botoksu kısıp yaşının rollerine geçiş yapmalı. Çok sevmeme rağmen burada olmamış. biraz fazla uzun geldi bana. koptum 1-2 yerde filmden ama kurgusu filan güzeldi. Lady Gaga baydı cidden. Jared Leto döktürmüş. Spoiler Ama filmin başında Adam Driver'ın bildiğimiz guccinin sahibinin oğlu olduğunu anlamadım. ben nedense bir başarı hikayesi olacak öyle buralara gelecez sanıyordum. hikaye ilerledikçe anladım. Tom Ford'un hikayesi süpermiş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 çıtır çerez. ama baymıyor. 6.5/10
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 dün akşam movie night yaptık bunu izledik, çok iyiymiş
eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 En iyi Monte Kristo uyarlaması Depardieu'nün başrolde oynadığı 4 bölümlük dizi bence.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 58 dakika önce, Saeros dedi ki: dün akşam movie night yaptık bunu izledik, çok iyiymiş şu filme iyi diyosan, kitabını okuman lazım. en iyi kitap net.
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Ffffs kitap ne, asil yazarin dusuncelerini not ettigi karalama kagitlarini okuyacaksin, ondan iyisi yok
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 gerçek hikaye. olaylar üzücü tabi, film idare ediyor. ama bu olayların japonyada hala devam ediyor olması garip geldi. 5.5/10
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 19 saat önce, goldbären dedi ki: sırf foto sahnesinden 7 veririm. abi tek oralar var zaten. hikayede çok atlama var. ayyaş depp görmekten de baymadın mı ya? filmin tek olayı dediğin yer.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Soderbergh filmi. Yaani bu adama göre düşük kalmış film. Hep iyi olabilecekken olmayan filmlerin kıyısında dolaşıyor bu adam bence. Filmin konusu; Agorafobik bir kızın alexa, siri tarzı bir uygulamaya takılan ses kaydı üzerinden bir suçu açığa çıkarmaya çalışmasını anlatıyor. 6/10
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 On 19.02.2022 at 16:39, neutrino dedi ki: Ffffs kitap ne, asil yazarin dusuncelerini not ettigi karalama kagitlarini okuyacaksin, ondan iyisi yok sdfs kıkırdadım
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 On 19.02.2022 at 14:39, neutrino dedi ki: Ffffs kitap ne, asil yazarin dusuncelerini not ettigi karalama kagitlarini okuyacaksin, ondan iyisi yok Zaten ilk ciktiginda kitabinin ne kadar begenilmedigini, ne kadar tirt oldugunu hep buralarda konusmustuk. Kimse kimseyi kandirmasin simdi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Abdullah Gül abimiz yönetmiş. Christopher lloyd'u da görebiliyoruz filmde. Yaaani işte otur izle, geç filmi. jr moehringer diye bir yazar abimizin anılarından film oluşturmuşlar. Çok beğenenler olmuş, dönemi güzel anlatıyor, çok sıcak film falan demişler de ben filmin varlığını bile sorguluyorum. 5/10
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 On 07.02.2022 at 17:01, Goering dedi ki: Last and First Men (2020), 1h 10m ** sci-fi senaryo var, audiobook gibi anlatılıyor / resimler dönüyor. tilda swinton okuyor, hikaye biraz komplike - o yüzden bu şekilde aktarılıyor. yakakta ipad vs. ile ninni gibi akıyor. 6,5/10 ** kitaptan: Gizli içeriği göster The first seven human species out of 18 described in the book "Last and First Men" by Olaf Stapledon. The rest are the inhabitants of the outer solar system (Neptune) and are poorly described. I've also excluded the IV men, because they are basically brains the size of a building, that use turrets they are situated in as their "cranium" or "body". Even the first of them, that was about 12 feet across, would take almost a half of the picture even without his life-supporting house. Some of them (V, VII and VIII) already have their drawings, but I've decided to redesign some features here to make them less "I men"-like. İçeriği gizle Oldukca begenmedim. Bombos ve hic cekici gelmedi, 4 kerede anca bitirebildim, hic bir fikir ya da bilmedigim bir sey de vermedi sanirsin felsefik bir sey yapistiracak en sonunda. nope. yildizlar yaratir yildizlar yokeder. peki 2/10
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 "James oldukça meraklı ve takıntılı bir video arşivcisidir. James yine yeni bulduğu verileri incelerken kasetlerden birinde tüyler ürperten bir sahneye rastlar. Bu sahnede yüzünde maske olan bir kadın kameraya bir şeyler söylemek için büyük bir çaba sarf etmektedir. James ise bu görüntüye bir anlam veremez ve kasetin ardında saklı olan bilgilere ulaşmaya karar verir. Fakat James’in bu kararı kendisine çok pahalıya mal olacak ve sonu da hiç aydınlık olmayan olaylar zincirine girmesine neden olacaktır." son saniyesine kadar soluksuz izledim. görmeyi özlediğimiz klişelerle dolu İYİ bi film. nmdb (neokrasi's movie database) puanım: 8.2
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Guardians of Justice Allah rızası için konusunu açmayın, işteyim dönüşte ben açacağım
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Lost in space. Dakika bir Kaptan Flint'i gorunce sevindim basrolde. Aradigim retro scifi yapimi olabilir.
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 epey yıl olmuştu izlemeyeli, yeniden izlemiş gibi oldum plot'u bilmeme rağmen. jude law ne güzel bi oyuncuymuş.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 bu avustralyalı tourist dizisi ne dandikmiş ya. paralı sitelere yazdırılan reviewlere kandım "australian fargo" falan demişler. kesinlikle ilgisi yok, vasat.
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 (düzenlendi) daha yeni izledim. hakkında ne düşünüldü bilmiyorum ama orjinal bir filmdi. diyaloglar çok minimaldi. gereksiz ya da durgun bi intro da yoktu. dunkirk tahliyesinde ne hissedilir'in simülasyonu olmuş. bi de hans zimmer olduğunu bu sefer bakmadan anladım. resmen dark knight themeleri duydum sık sık. Mart 6, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar