Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 çıtayı yükseltmiş sadece, bence spoilerlık bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 ilk bölümü izledim beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 İran Irak savaşındaki gerçek bir operasyonu anlatıyor. Çoğu holivut filminden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 clarkson's farm baya iyi. Kaleb a spinoff bile gider, asiri iyi cocuk sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 8 saat önce, aktiftablet dedi ki: İran Irak savaşındaki gerçek bir operasyonu anlatıyor. Çoğu holivut filminden güzel. İran Top Gun'ı diye de geçiyor bu film. Saddam'ın üslerini vurdukları sahneler gerçekten çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Modern askeri tarihin, el skiyle gerdege girilebilmis nadir orneklerinden bu operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Savaşın kafadan 5 yıl uzamasına sebep olan saldırı.Hem türkleri hem ırak lilari salak yerine koyarak 1500 km düşman toprağı içine hava akini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 (düzenlendi) 15 saat önce, Max Damage dedi ki: İran Top Gun'ı diye de geçiyor bu film. Saddam'ın üslerini vurdukları sahneler gerçekten çok başarılı. Topgundan farkı gerçek mig yerine f5 yutturmaya çalışmıyor. Spoiler Haziran 20, 2021 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 On 19.06.2021 at 14:36, cabiria dedi ki: ilk bölümü izledim beğendim ya bu muhteşemmiş. 3 bölüm izledim tekrar tekrar izleyesim geliyor. Çok komik ayrıca çiftçilik ne berbat işmiş ya. Beyaz yakalılar olarak boşuna hayal kurmayalım 1 ayda deliriririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 The Attack on H3 iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Clarkson's farm 2021'in en iyi tv yapimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Dün basladim cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Clarkson's Farm çok iyiymiş gerçekten. Gerald efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Clarkson’s farm bitti az önce, kurgusu çoktu biraz ama gayet eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Tas ustasının konusma mukemmel ya,yavslatıp 3-4 kere dınledım ama anlamak ımkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 abi o adami tam anlayacakken montajliyorlar baska konudan bahsederken gosteriyorlar falan, iyice corba oluyor sfsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 (düzenlendi) Bu arada dizide yapılan hesaplamada ciftciler için verilen tesvik tutarı belırtılmemıs,totalda 144 sterlın kazanc var demıs.Dogrusu 92bın sterlın devlet destegı+144 sterlınmıs not:92 bın sterlınlık deger ıngılterede yasayan arkadas soyledı,onlarda ısyerınde konusmuslar,o boyuttakı bır arazı ıcın hesaplamıs bırısı. Haziran 22, 2021 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 kojima'dan görüp katla'ya başladım ilk bölüm fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Bitirdim katlanin ilk sezonu, zor katlandim.. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 atlaya atlaya izledim ben de tüm sezonu, kojima kurbanı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Moon (2009) https://www.imdb.com/title/tt1182345/ uzay filmi olsun ama yalnızlık psikolojisi temalı olsun isteyenler izleyebilirler. tek mekan tek oyuncu filmi (yapay zekanın sesi kevin spacey de var). hafif solarisimsi atmosferi, yenilerden de passengers'taki o hava var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Heavy Metal (1981) Yetişkinler için Amerikan animesi. Loc-nar denen galaktik kötü bir ruhun çeşitli zamanlarda ve boyutlarda yaptığı puştluklar ile ona sahip olmak isteyenlerin hikayeleri anlatılıyor. Birçok bölüm birleştirilip uzun metraj yapılmış. B-17 sekansı çok güzeldi. Ama çizim kalitesi He-man tadında. Hatta o ekip yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt1527186/ sanat filmi festival filmi derken kastettikleri şey bu oluyor galiba. pek şahit olduğum bir format değildi. açılış sahnesinde postmodern overdoz oldum, sonra baktım bi değişik havası var, benim için yeni bi şey. lars von trier yazısını da görünce bak seen dedim. kendisini çok fazla duydum ama ilk izleyişim olduğu için ekstradan dikkat kesildim. izlemeden önce kim yönetmiş kim oynuyor, bilgim ya da haberim yoktu, tanıdık yüz mary jane gördüm, bi de uzay ve gezegen görünce izleyeyim dedim. oysa kubrick külliyatını severim özellikle space odysey senelik dozajda alıyorum sürekli olarak. alerjik değilim sadece pek muhatap olmadığımız bi türdü. meğerse genetiğimin uyuştuğu bir türmüş. biraz bu sulara dalsam iyi olacak tazeleneceğim sanki. Haziran 26, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 netflix’teki #alive’a benziyor hayli, zombili paris’te tek başına hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesi. aksiyonlu değil pek ama zombi türüne ilgi duyan için fena değil. sıkmayacak kadar kısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Clarkson's Farm iyiymis. Kurgusu daha iyi olabilirdi. On 22.06.2021 at 21:29, miyaw33 dedi ki: Bu arada dizide yapılan hesaplamada ciftciler için verilen tesvik tutarı belırtılmemıs,totalda 144 sterlın kazanc var demıs.Dogrusu 92bın sterlın devlet destegı+144 sterlınmıs not:92 bın sterlınlık deger ıngılterede yasayan arkadas soyledı,onlarda ısyerınde konusmuslar,o boyuttakı bır arazı ıcın hesaplamıs bırısı. Tesvik orani dialoglarin birinde, ekim yapilmamasi tavsiye edilen arazi olarak, geciyor ama tam net olarak butun ciftligin aldigi tesvigi soylemiyorlar. Farm Shop ve koyunlardan gelen gelir de cok belli degil. Koyunlar kendini amorti etti diyip gectiler. Ayrica ilk sene aldiklari butun ekipmani masraf hanesine yazdilar, normalde amortisman olarak hesaplanmasi gereken tutarlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar