dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 vivarium... vaktinize yazik. kotu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Yani derin bir konu olarak başladı pat diye bitti. Sonu sosyal mesaj şov. 6.7/10 Komikti baya, eğlencelik 6.5/10 Bayadır izlemek istiyordum. Yani şu stüdyo monologları olmasa daha mı iyi olurdu bilemedim. Demet Evgar kalp kalp 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Sea fever Eh We summon the darkness Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Nightcrawler 6.8/10 Yeaaani yine iyi de, çıkarttığı o kadar şamatadan sonra ben çok daha fazlasını beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Kahve almaya diye inmiştim sinema kanalında önce Raiders of the Lost Ark'a denk geldim. Cidden her Indie filmi güzel ( sonuncu hariç, onu Indie filmi olarak görmüyorum ama ben sadfkh ) ama bu bambaşka bir seviyede. Galiba 20 kez falan baştan sonra izledim. En kötü üçte ikisini falan izledim. Her seferinde ilk defa izliyormuşsun gibi etkiliyor. Sanırım hayatımda da top 10'a koyarım ya. Ardından da ilk X-Men başladı. Temiz onu da çektim tekrar. Dönemine göre cidden harika çekmiş Singer kral. Karakter tercihleri falan cidden bir tane karavana yok. Bunun gazıyla tarihin en iyi devam filmlerinden biri olan X-2'yi de yarın izleyesim geldi bakalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 3 saat önce, Natanyal dedi ki: Kahve almaya diye inmiştim sinema kanalında önce Raiders of the Lost Ark'a denk geldim. Cidden her Indie filmi güzel ( sonuncu hariç, onu Indie filmi olarak görmüyorum ama ben sadfkh ) ama bu bambaşka bir seviyede. Galiba 20 kez falan baştan sonra izledim. En kötü üçte ikisini falan izledim. Her seferinde ilk defa izliyormuşsun gibi etkiliyor. Sanırım hayatımda da top 10'a koyarım ya. Ardından da ilk X-Men başladı. Temiz onu da çektim tekrar. Dönemine göre cidden harika çekmiş Singer kral. Karakter tercihleri falan cidden bir tane karavana yok. Bunun gazıyla tarihin en iyi devam filmlerinden biri olan X-2'yi de yarın izleyesim geldi bakalım sdfs X2 açık ara en iyi xmen filmi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 İlk X-Men'lerin bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum ben. Bana gayet güzel geldilerdi. Ama bi Fantastic 4 faciası vardı ki oyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 ozzy & black sabbath seviyorsanız 10/10 must-see gayet iyi olmuş, devamı gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Butterfly Effect - 2004 puana gerek yok, eskiyi yad edelim negzel filmdi diye izledik. şansımıza farklı ending çıktı. sonra baktım ki 4 farklı son çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 baktım bütün 4ünede, bilmiyodum. yönetmeninki baya fenaymış lan fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Ben de baktim, filmi unutmusum baya bi bok anlamadim sdf Daha dosgrusu kendi izledigim finali hatirlamadigimdan bisi ifade etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Bizim tv de ve vcd de izlediklerimiz hep ilk theatrical ending olandi. Digerlerini dvd ve blu-ray de koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Fantasy Island Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 The Decline 6/10, imdb tam notunu vermis bence ASSSIRRRRI kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) @miyaw33 bu kadar film arasından neden bunu seçip izledim bilmiyorum ama paylaştığın için teşekkürler. tokat gibi geldi, immun sistemimi zayıflattı sağolasın iyi ki izledim ama karmaşık duygular içerisindeyim edit: honeyland Nisan 17, 2020 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Her şeyin dozunda olduğu, çok iyi kotarılmış bir film. Soderbergh'in niye iyi yönetmen olduğunu hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 her telefona sen cik her kapiya sen bak iki ekmek almayi unutma 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 (düzenlendi) frna değil, gece yarısı izle unut tarzı 65/100 Nisan 19, 2020 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Gretel and Hansel Eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 yüzünlerin efendisi 3lemesine başladım 2ci filmdeyim bugünü böyle geçiririma rtık yarın da harry potter serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 hiç beklemediğim şekilde ilerledi hikaye. değişik film. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Boyle herkesin kendi evinde tv,bilgisayarinda topluca filmi izleyip yorum yapabildigi bir uygulama vardi hatirlayan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 netflix party diye bişi var biz onu kullanıyoruz netflix için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Happy! Epey eğlenceli dizi 8/10. 1. sezonu bitirdim https://www.syfy.com/happy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar