Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 06.04.2020 at 13:34, bLackcha0s dedi ki:

Unorthodox fena değildi.

English Game güzel.

başka böyle mini dizi? ?

Vietnam War belgeseline başladım, bunun dışında daha önceden izlediğim ww2 events in color müthiş.

The Little Drummer Girl - blutv ama.

Mesaj tarihi:
On 06.04.2020 at 14:01, goldbären dedi ki:

olm hadi axidisin hanımı avrupaya tatile gidip story atmaktan başka hobisi olmayan bir beyaz yaka (bildiğim kadarıyla) seninki bildiğin evde lonca kurmuştu bir sınıflık malzeme vardı. hamur heykel takı resim elişi patates baskı derken akşama kadar oyalanıyor olmanız lazım...

bitti galiba hepsi dsfsa ?

şu better call saul'u yeni keşfetmiş olsaydım keşke, bitmesin diye gıdım gıdım izliyoruz. izlerken devamlı pauslayıp su içmeye, çay koyaya falan kalkıyoruz uzun sürsün diye

Mesaj tarihi:

spacer.png

6 sezon izledim. İlk sezon berbattı gerçekten, nasıl sağ çıkmış bilmiyorum ama fena toparlamamışlar. Başroldeki ablanın oyunculuğu iyi olsa 8/10 derdim ama Eliza Taylor gerçekten puan kırdırtacak düzeyde. Kült dizilerden toplama yapıp dizi olmuş. Lost esinlenmesi bariz, arada BSG katmanları da vardı. Nasıl kitaptan uyarlama anlamadım açıkçası. 

7/10.

Mesaj tarihi:
On 06.04.2020 at 10:25, mokoko dedi ki:

nerden izleyebilirim önerin nedir?

en azından kulaklık taksaydın ne hiddetleniyon? yurtta karantinada falan mısın

Mesaj tarihi:
15 saat önce, reyou dedi ki:

MV5BNWNlYzA2OWUtMWE1Mi00ZjMyLWExY2ItZDVl

8 bolumluk dizi 

cok iddiali girdi, orta bolumlerde heyecan yaratti, fena da bitmedi hani, ama daha iyi olabilirdi.

7/10

Suna başladım esim izlemiş, üçüncü bölümde baydı anlattırdım, iyi ki izlememişim sonuna kadar dedim.

O beğenmiş...

• Yeni Oluştur...