Xenus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 8/10 karakomedi sevenler beri gelsin. çok eğlendik izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 On 06.04.2020 at 13:34, bLackcha0s dedi ki: Unorthodox fena değildi. English Game güzel. başka böyle mini dizi? Vietnam War belgeseline başladım, bunun dışında daha önceden izlediğim ww2 events in color müthiş. The Little Drummer Girl - blutv ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 On 06.04.2020 at 14:01, goldbären dedi ki: olm hadi axidisin hanımı avrupaya tatile gidip story atmaktan başka hobisi olmayan bir beyaz yaka (bildiğim kadarıyla) seninki bildiğin evde lonca kurmuştu bir sınıflık malzeme vardı. hamur heykel takı resim elişi patates baskı derken akşama kadar oyalanıyor olmanız lazım... bitti galiba hepsi dsfsa şu better call saul'u yeni keşfetmiş olsaydım keşke, bitmesin diye gıdım gıdım izliyoruz. izlerken devamlı pauslayıp su içmeye, çay koyaya falan kalkıyoruz uzun sürsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 feel good movie - 7/10 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 6 sezon izledim. İlk sezon berbattı gerçekten, nasıl sağ çıkmış bilmiyorum ama fena toparlamamışlar. Başroldeki ablanın oyunculuğu iyi olsa 8/10 derdim ama Eliza Taylor gerçekten puan kırdırtacak düzeyde. Kült dizilerden toplama yapıp dizi olmuş. Lost esinlenmesi bariz, arada BSG katmanları da vardı. Nasıl kitaptan uyarlama anlamadım açıkçası. 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 (düzenlendi) Ozark sezon 3 Netflix yapımı olmayacak kadar iyi. 9.5/10 Nisan 9, 2020 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 On 06.04.2020 at 10:25, mokoko dedi ki: nerden izleyebilirim önerin nedir? en azından kulaklık taksaydın ne hiddetleniyon? yurtta karantinada falan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 yok suudi arabistan'da oteldeyim. çok farkı yok. bt hoperlor var onla izledim ama okadar oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 bt hoparlör 10" ipad BAŞKA SORUM YOK SAYIN YARGIÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 snopy imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 yine komedinin kralları toplanmış. siz çok yaşayın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 hem haksiz, hem pasif agresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 8 bolumluk dizi cok iddiali girdi, orta bolumlerde heyecan yaratti, fena da bitmedi hani, ama daha iyi olabilirdi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Imdb puani 6 ama rahat 6.8'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 puan vermiyom, bende yeri ayrı bu serinin izleyiniz güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 15 saat önce, reyou dedi ki: 8 bolumluk dizi cok iddiali girdi, orta bolumlerde heyecan yaratti, fena da bitmedi hani, ama daha iyi olabilirdi. 7/10 Suna başladım esim izlemiş, üçüncü bölümde baydı anlattırdım, iyi ki izlememişim sonuna kadar dedim. O beğenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 ben de biri anlatsa izlemezdim muhtemelen. en iyisini yapmissin hehe. yalniz filmdeki mama polisin ingiliz aksani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 hekimoğlu 14. bölüm 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Hekimoglu covid kamu spotunda cikan arkadas mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 hekimoglu su good doctorun turkiye versiyonumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 house md uyarlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 ri6 mb/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Brew Brothers... 1. bolum ve 2. bolumun bir kismi. Tum hayatim boyunca izledigim en kotu seylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 hep bir şey olsun diye beklenip, hiç bir şey olmayan dallı yapraklı festival filmi. eskaza başlarsınız haberiniz olsun. https://www.imdb.com/title/tt7282468/?ref_=rt_li_tt murakami den uyarlamışlar ama kitapta durduğu gibi duramadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Mukemmel bir belgesel-film ,nerde cokluk orda bokluk kavramini mukemmel acikliyor. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar