reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 lan hachiko gibi olmayacak, aglamicam dedim, aglatti yine $erro ya. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 (düzenlendi) Fragmanını izleyince bana bu filmi kimse izletemez demiştim valla. Bu ibnrler kesin kopegi öldürüyordur. Bu arada zombieland 2 ne boktan filmmiş aman tanrım. Aralık 26, 2019 Red tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Black mirror season 5 episode 1 teknolojik distopya izleyelim dedik fakat Spoiler 2 tane faggoti izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 4 saat önce, reyou dedi ki: lan hachiko gibi olmayacak, aglamicam dedim, aglatti yine $erro ya. 8/10 aglattı yazınca spoiler olmuyor mu, hadi türkiyede öğrenmedin abdde de mi öğrenmedin spoiler kültürünü... hayyyret bişi yha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 bu nedir yha spoiler dibine vurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 arkadaslar, afisinde alaska kurdu var, arka planda hayvan gibi kar firtinasi var, UNTOLD TRUE STORY diyo. sirf afise bakip aglarsiniz lan zaten, neyin spoilerin dan bahsediyorsunuz!!!!111oneoneone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 belki kopekle iliskiye giriyo untold true story iste ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 (düzenlendi) . Aralık 26, 2019 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 On 25.12.2019 at 17:17, sanssizsansli dedi ki: yönetmeni de Cidade de Deus'dan tanıyodum güzel oldu. biz de tanıyoruz kardeşim. senden çok tanıyoruz. uzaktan el etmişliğim vardır. ne yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 benim asker arkadaşım sen kim köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 12 dakika önce, Laorx dedi ki: 9 Bu sene en merakla beklediğim iki filmden biri de bu, bizde 10 Ocak diye görünüyor gösterim tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Knives out begendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 (düzenlendi) atiye iki bölüm izledim ben de akşam. öyle eleştiricek pek bir şeyini bulamadım daha. felsefesini rumiden bilim kurgusunu prometheustan alıp yöresel kültürü harmanlayarak bir şeyler yazmışlar galiba. daha tam neyin ne olduğu belli değil ama izlerim heralde tamamını. o zaman daha çok yazarım sdf. şu sahnenin nerdeyse aynısı var hehe Aralık 28, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 knives out 007 döktürmüş çok eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 marriage story 75/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 bu kadar iyi beklemiyordum. ozellikle savas animasyonlarinda cok iyi i$ cikarmislar. erdal besikcioglu 10 numara aktor ya. helal olsun. ingiliz konsoloslugundaki renkli gozlu adami da cok begendim. ama almanlar (sekreter dahil) coook kotu, keske gercek hans'lari oynatsalarmis. keza ingilizlerde oyle, bizim pos biyiklilar hic olmamis ingiliz rolune. 7/10 hadi turk yapimi oldugu icin 7.5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 6.5 a cekmen lazim turk yapimi oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 (düzenlendi) arada güzel sahneleri var, kafa yormayan basit aksiyon filmi. başka bişeylerle uğraşırken izlenebilecek bir film. 6/10 Aralık 28, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 2 saat önce, reyou dedi ki: Spoiler bu kadar iyi beklemiyordum. ozellikle savas animasyonlarinda cok iyi i$ cikarmislar. erdal besikcioglu 10 numara aktor ya. helal olsun. ingiliz konsoloslugundaki renkli gozlu adami da cok begendim. ama almanlar (sekreter dahil) coook kotu, keske gercek hans'lari oynatsalarmis. keza ingilizlerde oyle, bizim pos biyiklilar hic olmamis ingiliz rolune. 7/10 hadi turk yapimi oldugu icin 7.5/10. Abi sen ciddi misin, rezalet bir filmdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 atiye 5 bölüm izledim. artık daha net görülebiliyor dizi böyle izledikçe yazması da daha güzel oluyor hem. eksiklikler bölümler ilerledikçe göze çarpıyor. bir kere çok jenerik iş yapmaya çalışmışlar fakat kısıtlı bütçeyle çekildiği kabak gibi ortada olunca istenen şeyi veremediklerini görüyorsun. oyuncular arasında çok fark var ya da yan rollerdekilerin sahnelerini çok umursamamış yönetmen. yoksa beren saat çok iyi oyuncu da diğerleri kötü gibi bir şey çıkıyor ortaya sdf. gerçi hak vermek lazım ben kendisini tv oyuncusu kıytırık biri gibi görüyodum fakat bu dizide fena oynamıyor gib. kırıldı sanki o önyargım. fakat mehmet günsür kadar english to turkish oynayan oyuncuyu başka yerde görmedim desem yeridir. dün ekşide bir başlık vardı mehmet günsürün her filmde meriç olması diye. herifler haklı ya ahah. kötü adamların sahneleri de american cartoon hikayelerinden fırlamış gibi. gerçi pokemonda da benzer bi yapılanma vardı bilemedim xd ha bi de 5. bölüm got'un karanlık bölümüne dis atmak için çekilmiş galiba. alta alıp sesi dinlesen aynı şey o derece karaydı. tamam ölüm günü doğum günü düğün günü göndermesi filan eyvallah ama biz de görek. yaa paranız yoksa kasmıcaksınız bu kadar demek ki toparlayamaz gibi geliyor bana kısfmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 (düzenlendi) @µh ciddiyim. izlerken ne cringe oldum ne de Allied kadar zevk aldim. ortalama turk yapimlarina gore seyir keyfi yuksek bi filmdi. bizim sinemanin citasi cok dusuk oldugu icin de olabilir tabi. Aralık 29, 2019 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2019 (düzenlendi) hmm yanlış yer Aralık 29, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar