Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 edge of tomorrow izledim, iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu ara sinemada a most wanted man ve körlük'e gittim. a most wanted man, seymour hoffman'ın son filmi. Bir John le Carré uyarlaması, yani casus filmi. Film vasat, casus filmi sevenlere ve hoffman hayranlarına tavsiye edebilirim. Başrol harici oyuncular insan odaklı gelişen filmi taşıyamamış, belki yönetmende de suç bulunabilir. Film vasat ama bu kadar az sinemada gösterime girmesi, hiç adı geçmemesi de şaşırtıcı. Sonuçta hoffman'ın son filmi, ayrıca bundan kötü bir dolu film oynuyor haftalarca. Bir de filmde derya alabora'nın 5-10 dakikalık bir rolü var. Film bitince ancak farkettim çünkü başörtülü bir alamancı bacıyı oynuyor. Körlük de( ingilizce adı blind) norveç yapımı, ilginç bir film. Kör olan bir kadına değişik bir bakış getiriyor. Festivallerden ödül kazanan bir film, bazı güzel şeyler yakalamış ama sanki daha üstüne gidebilirmiş bilemedim. Kimi yerlerde güldürse de klasik iskandinav sıkıcılığı var filmde. Gerçi ben avrupa sinemasını pek sevmem zaten, sevenler için iyi bir seçenek. Ama film her haliyle ilginç ve farklı, bu ara gidilebilecek en iyi film herhalde. Tabi çok kısıtlı salonda oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 körlüğü merak ediyorum ya düşsün de izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://i.imgur.com/bhveeNc.jpg Dead Within (2014) Puan yok. Indie klostrofobik zombiemsi film. Survival genresını çok çok ama çok sevmeyenler tarafından izlenecek gibi değil. Korku filmi diye yazıyor sağda solda ama korku filmi de değil, bir iki efektli sahne var. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 DAFAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 başım ağrıdı ağrı kesici alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sabah 8 de mi izledin lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 he ya işimiz gücümüz yok napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kolay gelsin gardaş zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Red said: he ya işimiz gücümüz yok napak kaydı yaptırdın mı üniye? dersler başlamadan kampüse damlayan birinci sınıf çıtırlar olur, yakınlaşır selam verir sohbete girersin, çevreyi gezdirme amaçlı sohbete dalarsınız ağaçların arasında, sonra yorulur oturursunuz çimlere veya soğuk bişeyler ısmarlarsın kampüste bi yerde falan, boş durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Fransuxa said: gayet güzel 10/10 wouldbang çok uzun yıllardır bu kadar beğendiğim film çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 aynen,sıradan dışdışlı film beklerken epey hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 NolaxThensbane said: Fransuxa said: gayet güzel 10/10 wouldbang çok uzun yıllardır bu kadar beğendiğim film çıkmamıştı. +1 çevremdeki herkese tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 çozel http://www.magpictures.com/frank/images/header.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 frank ^^ http://www.youtube.com/watch?v=yLOuHFVqOkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 progamer said: https://i.imgur.com/9nZS9Fc.jpg çok gereksiz uzun. Amerika reklamı bitti Çin reklamı yapmaya başlamışlar. 1 ve 3 bundan güzel. BİTMİYO ABİ BU NASI FİLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 http://thewolfmancometh.files.wordpress.com/2013/09/coherence-movie-poster-2013-large-fantastic-fest.jpg bir umitle basladim ama bekledigim gibi cikmadi pek. arti kameranin devamli hareketli olusu ve kisilere fazla yakin cekim yuzunden fazla yordu. evde perdede izledim tv olsa belki bu kadar yormazdi. 6-7 anca benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 http://recommandedmovies.com/wp-content/uploads/2014/08/Captain-America-The-Winter-Soldier2.jpg buda eh iste. heryer bu sene cok iyi scarlett yapti masallah. nereye baksam scarlet cikiyor bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 http://media.tumblr.com/a1e1bc5ff176026f9f72d29b1c6286d7/tumblr_inline_n1qezpG9rb1rzv36o.jpg Baya beğendim 7.5 çalışır temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 The Maze Runner İyi gibi..atmosfer sarıyor, elemanlar da fena oynamamışlar ama filmin sonunda cevaplanmayan çok soru kaldı..öteki film de güzel olacağa benzer, genel olarak iyiydi film 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Kanuni said: http://thewolfmancometh.files.wordpress.com/2013/09/coherence-movie-poster-2013-large-fantastic-fest.jpg bir umitle basladim ama bekledigim gibi cikmadi pek. arti kameranin devamli hareketli olusu ve kisilere fazla yakin cekim yuzunden fazla yordu. evde perdede izledim tv olsa belki bu kadar yormazdi. 6-7 anca benden. bu film 8/10 falan ya direk. beni hiç yormadı aksine son zamanlarda izlediğim en güzel bilim kurgu - gerilim filmlerinden biri. para falan harcanmamış filme de, gayet de güzel ince şeylere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 paradoksalkedi said: Kanuni said: http://thewolfmancometh.files.wordpress.com/2013/09/coherence-movie-poster-2013-large-fantastic-fest.jpg bir umitle basladim ama bekledigim gibi cikmadi pek. arti kameranin devamli hareketli olusu ve kisilere fazla yakin cekim yuzunden fazla yordu. evde perdede izledim tv olsa belki bu kadar yormazdi. 6-7 anca benden. bu film 8/10 falan ya direk. beni hiç yormadı aksine son zamanlarda izlediğim en güzel bilim kurgu - gerilim filmlerinden biri. para falan harcanmamış filme de, gayet de güzel ince şeylere sahip. Kanuni'nin neden sevmediğini anlayabiliyorum. bazıları için sürekli hareket eden kamerayla çekilmiş filmleri izlemek gerçekten zor. çekim yorucu olunca filmi de ekseriyetle beğenmiyorlar. abi bak açık açık söyleyin eğer foruma troll olsun diye koyduysanız. oov film şöyle böyle dediniz bu ne lan ne boktan film böyle?! övenin kafasına kürekle vurrum. sdf spoylırın tillahını veriyorum, al. izleyeceksen okuma film arabada geçiyor. acayip BMW reklamı var. eşini aldatmış bi inşaat mühendismidir ne skimse onun hikayesi işte. evde çoluk çocuk maça beklerken herif londraya gidiyo 9 ay önce vurduğu hatun doğum yapıcağı için. aynı zamanda inşaat işini idare etmeye çalışıyor kovulmasına rağmen. bütün hikaye bu. filmin sonunda karısı boşuyor öteki hatun da doğuruyor. bizim çiçek taksi daha heycanlı filmden mk. hoş bi film. izlenir. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Aynen kid.. Birde 4 metreden 150inch perdeden izledim cok daha yorucu oldu. Devamli titreme hareket vs filme yogunlasamadim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ben de one room filmlere tahammül edemiyorum. isterse şaheser olsun farketmez merak ettiğim bişe yoksa filmde direkt kapatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar