Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 alla alla başka film mi izledim aynı isimle. Helalinden 5.3 verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Klişelerden uzak durmuş olsaydı 8 verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Hell or High Water geçen sene en sevdiğim filmdi, o filmin senaristi bunu da hem yazıp yönetmiş. İyiydi ama o kadar da iyi değildi, gerilim daha yedirilebilirdi. Kaldı ki mesaj vermek isteyip de onu filmin sonunda siyah ekran üstüne yazarak vermek zorunda kalmak bana göre yetersizlik göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Auril said: http://nerdist.com/wp-content/uploads/2017/10/The-Babysitter-poster.jpg çıtır film, çok eğlendim 7+samara/10 Filmi değil ablayi seyrettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Abla cok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Rise of the Planet of the Apes 7.2/10Dawn of the Planet of the Apes 7.4/10War for the Planet of the Apes 7.6/10 hiçbirini izlememiştim, maraton gibi yaptım 3 günde 3 film. gittikçe de yükseliyor. baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Wind River 7.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 neden 7.3, nesini eksik buldun, nesini beğendin. 3. maymun filminde final için ne söylemek istersin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 8/10 jeremy reis iyi oynamış. tam sevdiğim filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Baby_Driver_poster.jpg nerdeyse izlemicektim ben bu filmi. quirky olucam diye bokunu çıkarmışlar başlarda ama sonra sardı. özellikle en son bats'in ölmesiyle başlayan shitstorm ABOVVVV uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım film izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 babysitterı kim övdüyse tey allam demek istiyorum ya 2/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Sittermış, lafım yok, driver sandım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Red said: jeremy reis iyi oynamış. tam sevdiğim filmlerden. dedik olm. boş yapmayız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Saeros said: quirky olucam diye bokunu çıkarmışlar başlarda esas filmin başı güzel be. hikayeye oturtucaz diye sonlarda yorulmuş aksine. veya sen ılıxın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Bir beklentiyle gitmedim zaten, yıkım cgi izler mutlu olurum diye izledim ama ona rağmen dandikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 samaella said: babysitterı kim övdüyse tey allam demek istiyorum ya 2/20 aynen ne güldüm ne korktum ne heyecanlandım sikko bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 µh said: Bir beklentiyle gitmedim zaten, yıkım cgi izler mutlu olurum diye izledim ama ona rağmen dandikti baya. Ne kotu filmdi yarebbim. Amerikan baskani amerikan baskani degil akpli millet vekili resmen Secret service karisinin icinde varmis resmen, baskani kaciralim dendigi an gozu parladi, icinden Jack Bauer cikti resmen. Uzay istasyonu gidim gidim patliyo, ortaya cikan debrie kimseyw zarar vermiyo. Bu zamanda bu filmi cekiyosun, Mars’a gitmeyi konusuyo millet, reuseable roket testleri yapiliyo ama sen hala apollo 13 filminden kalma roket koyuyosun filme. Hektimvirustu logdu derken CSI Cyber tadinda etki biraktilar bu arada bilgisayarli sahnelerde de. Virus kodu yerine html gostermedikleri kaldi bi. diye uzayip gidiyo liste, sonu yok resmen goze batanlarin. Ha bi de plot twist’ler cok barizdi. Baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 anaaa ben yarın gidicektim buna pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 The Mist 7.1 "Ben yönetmen olsam adam ölmeye yürürken askeri araçlara rastlatırdım" dedim ve 30 saniye dediğim oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 sabonis yine harika gözlem yeteneğin sayesinde yine bir filmden sürpriz tadı alamamışsın. lanet olsun bu zeka adeta senin lanetin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 goldbären said: Saeros said: quirky olucam diye bokunu çıkarmışlar başlarda esas filmin başı güzel be. hikayeye oturtucaz diye sonlarda yorulmuş aksine. veya sen ılıxın. ş.e.u.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 goldbären said: sabonis yine harika gözlem yeteneğin sayesinde yine bir filmden sürpriz tadı alamamışsın. lanet olsun bu zeka adeta senin lanetin... öle yüksek zeka gibi iddialarımız yok ama senin gibi beyin terk diiliz be kardeş :( filmin bitiminden 30 saniye önce söylediğim şey için böle sanki kendimi övmüşüm gibi çıkarım yapmak zira ilkokul+beyin terklik gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Siz ikiniz ozelden yurusenize birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ben sabonisi sevimli bularak sataşıyorum ama o hep egolu cevap veriyor bu da beni üzüyor. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjA3NjA0MzE1N15BMl5BanBnXkFtZTgwNjAzNzQ0MzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg adam gibi afiş bile bulamadım. direct-to-stream düşük bütçeli gariban bir film. ama o bütçeyle bence güzel bir iş çıkarmışlar. gerçekten mütevazi, oldukça gerçekçi ve huzursuz bir merak uyandırıyor film. boş vakti olanlara öneririm. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 samaella said: babysitterı kim övdüyse tey allam demek istiyorum ya 2/20 notu hanım kızımıza wermiştik biz, kızı seyretçektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar