Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Hell or High Water geçen sene en sevdiğim filmdi, o filmin senaristi bunu da hem yazıp yönetmiş. İyiydi ama o kadar da iyi değildi, gerilim daha yedirilebilirdi.
Kaldı ki mesaj vermek isteyip de onu filmin sonunda siyah ekran üstüne yazarak vermek zorunda kalmak bana göre yetersizlik göstergesi.
Sosyal ağlarda paylaş

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Baby_Driver_poster.jpg

nerdeyse izlemicektim ben bu filmi. quirky olucam diye bokunu çıkarmışlar başlarda ama sonra sardı.

özellikle

en son bats'in ölmesiyle başlayan shitstorm ABOVVVV
uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım film izlerken

Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Bir beklentiyle gitmedim zaten, yıkım cgi izler mutlu olurum diye izledim ama ona rağmen dandikti baya.

Ne kotu filmdi yarebbim.

Amerikan baskani amerikan baskani degil akpli millet vekili resmen

Secret service karisinin icinde varmis resmen, baskani kaciralim dendigi an gozu parladi, icinden Jack Bauer cikti resmen.

Uzay istasyonu gidim gidim patliyo, ortaya cikan debrie kimseyw zarar vermiyo.

Bu zamanda bu filmi cekiyosun, Mars’a gitmeyi konusuyo millet, reuseable roket testleri yapiliyo ama sen hala apollo 13 filminden kalma roket koyuyosun filme.

Hektimvirustu logdu derken CSI Cyber tadinda etki biraktilar bu arada bilgisayarli sahnelerde de. Virus kodu yerine html gostermedikleri kaldi bi.

diye uzayip gidiyo liste, sonu yok resmen goze batanlarin. Ha bi de plot twist’ler cok barizdi. Baydi.

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

sabonis yine harika gözlem yeteneğin sayesinde yine bir filmden sürpriz tadı alamamışsın. lanet olsun bu zeka adeta senin lanetin...

öle yüksek zeka gibi iddialarımız yok ama senin gibi beyin terk diiliz be kardeş :( filmin bitiminden 30 saniye önce söylediğim şey için böle sanki kendimi övmüşüm gibi çıkarım yapmak zira ilkokul+beyin terklik gerektiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabonisi sevimli bularak sataşıyorum ama o hep egolu cevap veriyor bu da beni üzüyor.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjA3NjA0MzE1N15BMl5BanBnXkFtZTgwNjAzNzQ0MzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

adam gibi afiş bile bulamadım. direct-to-stream düşük bütçeli gariban bir film. ama o bütçeyle bence güzel bir iş çıkarmışlar. gerçekten mütevazi, oldukça gerçekçi ve huzursuz bir merak uyandırıyor film.

boş vakti olanlara öneririm.

7/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...