Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Trap (6.8/10) 2024 yapımı Shamalayan filmiymiş, hiç duymamıştım bile. Uçakta ufacık ekranda güzel film izleyip filmi ziyan etmeyi sevmiyorum. Genelde çok beklentim olmayan ama işte akıp gidecek oyalayacak filmleri tercih ediyorum. Bunun da uçak kalkmadan önce puanına baktım, imdb 5.8 mi ne diyordu. Zaten Shamalayan son yıllarda hiç shamalayamıyo malum, her filmi ardarda kötü. Ama neyse canım en kötü eski kült yönetmen filmi izleriz diye açtım. Valla düşük beklentiden mi bilmem ama bence olmuş film. Öyle şaheser değil ama gayet akıp gidiyor. Bu sefer şamalamış bence. Konuyu spoiler verip de zevki kaçırmadan anlatmak zor. "Orta yaşlı bir amerikan baba woo girl ve misfit ergen kızını işte Taylor Swift ayarı bi şarkıcının konserine götürüyor. Ama tabii Shamalayan filmi olunca hiçbir şey görüldüğü gibi de değilmiş.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Liebe, 16.02.2025 19:49 tarihinde dedi ki: Müthiş seriydi bu ya bir ara izleyesim var tekrar Ben son 2 aydır böyle runlara başladım ya. Geçen ay bunu runladım, hatta son filmde Matt Damon yönetmenle kavgalı diye oynamam dedi diye Hawkeye'ı oynatıp Bourne'sız Bourne filmi yapmışlardı diyhe izlememiştim onu da sıfırdan izlemiş oldum. Öncesinde Die Hard serisi sonrasında da Mission Impossible gömdüm güzel oldu.
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 BiTcH_oFBaT, 29.01.2024 09:32 tarihinde dedi ki: Foe - Amazon Prime Psikolojik bilim kurgu sevenler için güzel alternatif. Paul Mescal baya götürmüş filmi. roman uyarlaması bir film için textini zayıf buldum. onun dışında fena değil. bilim kurgu gurmeleri mutlaka izlemeli.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Rewendor, 21.02.2025 13:28 tarihinde dedi ki: Trap (6.8/10) 2024 yapımı Shamalayan filmiymiş, hiç duymamıştım bile. Uçakta ufacık ekranda güzel film izleyip filmi ziyan etmeyi sevmiyorum. Genelde çok beklentim olmayan ama işte akıp gidecek oyalayacak filmleri tercih ediyorum. Bunun da uçak kalkmadan önce puanına baktım, imdb 5.8 mi ne diyordu. Zaten Shamalayan son yıllarda hiç shamalayamıyo malum, her filmi ardarda kötü. Ama neyse canım en kötü eski kült yönetmen filmi izleriz diye açtım. Valla düşük beklentiden mi bilmem ama bence olmuş film. Öyle şaheser değil ama gayet akıp gidiyor. Bu sefer şamalamış bence. Konuyu spoiler verip de zevki kaçırmadan anlatmak zor. "Orta yaşlı bir amerikan baba woo girl ve misfit ergen kızını işte Taylor Swift ayarı bi şarkıcının konserine götürüyor. Ama tabii Shamalayan filmi olunca hiçbir şey görüldüğü gibi de değilmiş. filmden bağımsız şamalayamamak lafına çok güldüm sdfsdf
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Anora 5/10 Nette bayadır hype nı görüyordum filmin. Beklediğim kadar iyi değildi. Gereksiz uzun 1.30 saatlik hikayeyi 2 buçuk saatte anlatmışlar. O kadar seks sahnesine gerek yoktu. Her pozisyonu görmesem de olurdu sdf Mikey Madison baya iyi oynamış ama. Bi de beklediğimden komikti film 45. dakkadan sonra 3 tane "henchman" olaya karışınca güldürdü baya. Hikayenin başından belliydi ama bence genel olarak nerde biteceği, ondan biraz uzun geldi bana belkide. O kadar hypelık, oscarlık bi film gibi gelmedi ama sonuçta bana.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 izlemedim bunu ama "O kadar seks sahnesine gerek yoktu" seks sahnesi olan neredeyse her film ve dizide böyle hissediyorum artık ya mesela vikings'e başladım sıfırdan, 4. sezonda bi ara 1-2 dakikalık bi seks sahnesi skipledim. abi banane yani, orasını öpüyor burasını öpüyor o tarafa çeviriyor bu tarafa çeviriyor kolunu alıyor başının arkasına hop bacak omuza falan neyse ki istediğim gibi ileri geri alabiliyorum yani, televizyonda filan izliyor olsak mal gibi oturup afedersin pompa izlicem 1
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 bu kadar seks sahnesine ihtiyacı var her filmin. fazlası zarar 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 The Brutalist (2024) 3.5 saat izle ize bitmiyor. 1 saat 40. dakikada film 1 dk'lık araya giriyor Ben nedense abartıldığı kadar bayılmadım. Çok uzattıkları yer var. Adrien Brody baya iyi. Adam bir şeylere katlanıyor filan anladık ama onu da tam dışarı vuramamışlar bence. Bilemedim... A Real Pain (2024) Cumartesi ikinci dünya savaşı yahudi konulu film yetmedi, Pazar da başka bir tanesini açtım izledim. Tam Sundance'lik filan bir film aslında. Film güzel, gerektiğinde komik, gerektiğinde acı filan ama bana fazla geldi aynı mantık konuda iki film. Zero Day - Netflix Meh... Güzel başlayıp, tırt bitti.
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 american primeval: prodüksiyon olarak çok güzel bir dönem dizisi, konu olarak idare eder eğer o dönem yapımları seviyorsanız izlenir yoksa normal insana yoklukta gider. Spoiler eşini, çocuğunu kaybetmiş, acılı ama bad boy karakter olayı fazla klişeleşti keşke farklı bir hikaye yazsalarmış. Zero Day - eh işte olmuş. Amerikan güncel siyasetine fazla gönderme yapmak istemişler biraz kör göze parmak durmuş.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 zero day kamala için çekilmedi mi ya patladı işte ben de başladım da sıkıcı geldi akmıyor
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 progamer, 17.02.2025 22:08 tarihinde dedi ki: The Gorge 5/10 filmdeki şirketin ismini Umbrella yapsalar baya Resident Evil filmi olurmuş bundan. meehh saçma sapan bir şeydi. İlk yarısı fena değildi en azından tactical kıyafetler falan hazırlık aşaması insanın hoşuna gidiyordu da gerisi saçmalık olmuş. 4/10
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 gladiator 2 - meeeh dün birinci filmi izledim bir daha, bugün de 2yi. Beğenmedim tabii ki 2'yi. Denzel dışında her şey birincinin daha kötü versiyonu olmuş. Paul Mescal'da Russel Crowe'un karizmasının çeyreği yok, o askerlere yaptığı konuşmalar filan hiç olmamış. Hikaye de kötüydü. Aksiyon sahneleri de kötüydü. Nerdeyse 3 saatlik film ama her şey o kadar hızlı geçtiki sahneler, sarmadı bi türlü. Her şey çok çabuk olup bitiyor. Tam Force Awakens stili zaten ilk filmin aynısının kötüsü olmuş.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 razzRaziel, 28.05.2024 02:20 tarihinde dedi ki: olmamış, paraları yetmemiş. civil war 7/10 bayılmadım ama beğendim. alex garland ne çekse beğeniyorum zaten. otuzbir çekse onu da beğenirim. 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Giannis - The Marvelous Journey (2024) Vasat ama seviyorum böyle içerikleri. Boşta gideri var. The Thousand Blows - Hulu Peaky Blinders'ın yapımcıları yapmış, yapmasa da olurmuş Yani fena değil de beklentiyi yüksek tutmuşuz.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 Mesaj tarihi: Mart 5, 2025 dün the best offer'ı tekrar izledim yine beğendim.
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 9, 2025 Mesaj tarihi: Mart 9, 2025 Disney'e Giray Altınok'un gelen son filmini izledim. "Başka bir sen". Uzun zamandır küfürsüz komedi göremiyordum, iyi geldi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2025 Mesaj tarihi: Mart 10, 2025 Captain America: Brave New World Leş... CGI kötü, oyunculuk kötü, hikaye kötü... kötü yani.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 12 angry men aranızda benim gibi bugüne kadar bunu izlememiş olan mağara insanı kaldıysa, dikkatini toplasın ve izlesin derim. gerçekten de başyapıt.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 knox goes away (2023) bunamakta olan bir kiralık katilin hikayesi deyince kulağa hiç ilginç gelmediğini biliyorum ama her karesinden zevk aldığım bi film oldu. öneririm.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2025 Mesaj tarihi: Mart 17, 2025 Paradise - Disney Muhtemelen devam edecek ama böyle bitse bile güzel bitmiş olur. Umduğumdan çok daha iyi çıktı. Hikaye anlatışı filan iyi baya. Oyunculuk da güzel. Post apo sevenlere duyrulur. Prime Target - Apple + Asal sayılar üzerine bir teorem üzerine işlenen bir dizi. Cambridge üniversitesinde zeki ama asi (klasik) bir gencin üzerinden akıyor dizi. NSA filan da işin içinde. Sanki dizi tamamen bitmiş gibi bitti ama muhtemelen reytinglere göre uzatırlar. Dizi güzel bu arada, sadece bazı kısımları çok kolay oldu. Özellikle çocuğun hikayede yönlendirilme şekli. Sırf bu yüzden içime sinmeyen bir şeyler var dasdsa Yoksa Apple+ dizileri asla boş olmuyor. Anora (2024) Oscar alınca nasılmış diye açtık. Baya eğlenceli film çıktı dashda Çok güldüm bazı sahnelerde. Karakterler çok iyiydi. Ama filmle sanki ruslar amerikada sadece mafya değil normal iş insanları da gibi bir imaj da var. Otoriteleri, patrondan korkmaları filan ok de her şeyi silahsız halletme çabası misal buna itti beni. Güzel filmdi. Başka Bir Sen (2025) Güzel ve eğlenceli. Burada yazılmıştı sanırsam küfürsüz mizahı özlemişiz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Adolescence - Netflix 4 bölüm, her bölüm tek plan çekilmiş. o yüzden dizinin akışkanlığı çok iyi. cinayet işleme iddiasıyla sabah evine baskın yapılan çocuğun etrafında dönüyor hikaye genel olarak. özellikle babası ile ilişkisi. Bir yandan da olayı takip eden polise de baya bi deyinmişler. Hikaye anlatımı normalden farklı, o yüzden baya tutmuş durumda dizi. yani olayı değil duyguların üzerinden işliyor. olaydan sonra 4 günü inceliyor aslında, her bölüm o günden bir saati inceliyor. Stephen Graham yine şov yapıyor. Sadece son bölüm biraz koptum bir kaç sahne, ama onun dışında baya iyi iş.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 22, 2025 Mesaj tarihi: Mart 22, 2025 a murder at the end of the world 4/10 tipik katil kim dizisi. 7 bölüm. tabi ki ilk bölümle birlikte merak uyandırıyor ama ortalarından itibaren bitse de gitsek oldum. türün meraklısı olmayanlar için zaman kaybı diyebilirim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2025 Mesaj tarihi: Mart 24, 2025 Severance - Sezon 2 Bazen çok yavaşlıyor ama genel olarak çok iyi. Ayrıca çoğu kişi için yaşanan bu. The Electric Stae - Netflix Eğlencelik.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2025 Mesaj tarihi: Mart 24, 2025 7/10 niye bu kadar ayılıp bayılındığını anlamıyorum. Gerçi son zamanlarda artık hiç anlamıyorum. 5. bölüm efsane demişler de bana/bize garip geliyor bu çıta artık sanırım. Meraktan izledim biraz sıkıla sıkıla izledim açıkçası. Neyse 2. sezonu olacak belli.
Öne çıkan mesajlar