Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 anime sever arkadaşlar. anime kültürüm pek yok. eminim bu dünyanın kendine has kategorileri, raconları falan vardır. hani ilk izlemeye kalkan biri için bu anlamda bir tavsiye de bulunabilirsiniz. bu arada tavsiyeleriniz türkçe altyazısı olan seriler olsun. ingilizceyle uğraşmak istemiyorum. istediğim anime tarzı: bolca kol, kafa kesilmeli olsun. şiddet olsun ama güzel olsun. estetik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 boku no pico :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 boku no pico +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 aşağıda tavsiye başlığı var. oradan bakıp beğendiklerini izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Death Note One Piece Naruto Bleach en bilindik, gündemde olanlar. son 2 sezonun yeni çıkan animeleri var güzel ama bunlar yıllardır devam eden seriler. death note bitti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 One piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Boku no piko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Standart tavsiye mesajim bu, her sezon guncelliyorum yillardir; One Piece gibi, Naruto yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter. Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Jinrui wa Suitai Shimashita Uchouten Kazoku Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Toradora NHK ni Youkoso Seirei no Moribito Samurai Champloo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha Silver Spoon 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Magi Full Metal Alchemist - yeni versiyon Full Metal Panic Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Nanana's Buried Treasure The Kawai Complex Guide to Manors and Hostel Behavior No Game No Life Anime izlemek oyle uzun bir seri acip (Naruto gibi) bakmakla olmuyor bu arada. Anime'nin batida olmaya benzersiz tarafi surekli degisen (bir sezon 3 ay suruyor ve onlarca sezonluk sey cikiyor surekli) tarzi. Bir dizi acip yillarda izlemek yerine her sezon yeni seriler izliyorsun, yeni karakter ve oykuler izliyorsun. Her sezonun sonunda yeni sezondan haberler almaya, cikacak serileri incelemeye basliyorsun. Sezon basinda izlenecek seriler aramaya basliyorsun. Anime olayinin asil bagimlilik yapici, zevkli tarafi da burada. Yapman gereken asil sey suradan konusu ilgini ceken 5-6 sey bulman, sonra izlemen: http://neregate.com/blog/2014/04/24/summer-2014-anime/ Yeni sezon 1-2 haftaya basliyor. Eskileri bilmiyorum, anime bilmiyorum diye bir sey yok. Sifirdan yeni sezondan baslayip arada kalan zamanlarda da bu yukarda soylediklerimi izlemeye calisabilirsin. Oyle yap hatta. Gelip de One Piece izle diyenleri sallama. Gelecek sezondan sunlar yeni bir izleyici icin izlenebilir gorundu bana: Barakamon Tokyo ESP Yama no Susume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Boku no Pico bu arada 10 yaslarinda escinsel oglanlarin cinsel hayatlarini anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://i.imgur.com/bfkdIdv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Hellsing Ultimate güzel bi başlangıç olabilir. 11 bölüm ama bölümler 40 dakika falan 6 senede tamamlanmıştı galiba.Onun haricinde denmemişlerden JoJo's Bizarre Adventure var , aslında nasıl şeyler beklediğini bilsek daha güzel öneriler verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 GERGE said: Standart tavsiye mesajim bu, her sezon guncelliyorum yillardir; One Piece gibi, Naruto yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter. Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Jinrui wa Suitai Shimashita Uchouten Kazoku Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Toradora NHK ni Youkoso Seirei no Moribito Samurai Champloo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha Silver Spoon 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Magi Full Metal Alchemist - yeni versiyon Full Metal Panic Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Nanana's Buried Treasure The Kawai Complex Guide to Manors and Hostel Behavior No Game No Life Anime izlemek oyle uzun bir seri acip (Naruto gibi) bakmakla olmuyor bu arada. Anime'nin batida olmaya benzersiz tarafi surekli degisen (bir sezon 3 ay suruyor ve onlarca sezonluk sey cikiyor surekli) tarzi. Bir dizi acip yillarda izlemek yerine her sezon yeni seriler izliyorsun, yeni karakter ve oykuler izliyorsun. Her sezonun sonunda yeni sezondan haberler almaya, cikacak serileri incelemeye basliyorsun. Sezon basinda izlenecek seriler aramaya basliyorsun. Anime olayinin asil bagimlilik yapici, zevkli tarafi da burada. Yapman gereken asil sey suradan konusu ilgini ceken 5-6 sey bulman, sonra izlemen: http://neregate.com/blog/2014/04/24/summer-2014-anime/ Yeni sezon 1-2 haftaya basliyor. Eskileri bilmiyorum, anime bilmiyorum diye bir sey yok. Sifirdan yeni sezondan baslayip arada kalan zamanlarda da bu yukarda soylediklerimi izlemeye calisabilirsin. Oyle yap hatta. Gelip de One Piece izle diyenleri sallama. Gelecek sezondan sunlar yeni bir izleyici icin izlenebilir gorundu bana: Barakamon Tokyo ESP Yama no Susume çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 mortheria said: Hellsing Ultimate güzel bi başlangıç olabilir. 11 bölüm ama bölümler 40 dakika falan 6 senede tamamlanmıştı galiba.Onun haricinde denmemişlerden JoJo's Bizarre Adventure var , aslında nasıl şeyler beklediğini bilsek daha güzel öneriler verilebilir. aslında şöyle bir şey bekliyorum: kill bill filminde o ren ıshii ablamızın hikayesinin anlatıldığı kısımdaki gibi estetik bir şiddet sunacak animeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Gizli said: boku no pico +1 Arkadaşın nickini aleni olarak değiştirin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Berserk Samurai Champloo Kill la Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 samurai champloo da izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Berserk var kılıçlı de adam berserk olduğundan estetik gelmeyebilir (bi mangasına göz atmıştım sadece) Claymore var bu da listemde henüz izlemediklerimden. Rurouni kenshin biraz uzun. Shaman King arkadaş çok överdi bunu. Edit: Kill la Kill var hoş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi anime izlemeye yeni başlayacak adama en başta madoka magica demeyin ya mainstream demek, kötü demek değil öncelikle, death note code geass cowboy bebop samurai champloo shingeki no kyojin full metal alchemist brotherhood hellsing ultimate neon genesis evangelion filmleri (seriyi izlersen daha iyi aslında ama eski bir seridir) sırasıyla bu şekilde giriş yap. medieval tema seviyorsan, berserk, claymore şöylenmiş zaten ama bunları da daha sonraya bırak. işim yok animeye saracağım diyorsan dev serilerden one piece'e başlayabilirsin. naruto'yu da bleach'i de tokatlıyor ama ona başlamak da part time işe girmek birşey şuan dsdsf. ben staj yaparken başlamıştım işte sıkıntıdan gerisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 vaperon said: Gizli said: boku no pico +1 Arkadaşın nickini aleni olarak değiştirin lütfen. ne kadar ayıb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Kill la kill kimse önermemiş. Hepiniz düştünuz gözümde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 toradora izlesin işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 barbu said: Kill la kill kimse önermemiş. Hepiniz düştünuz gözümde . 5 üstte yazıyo ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 karışık sıra ile ilk olarak aklıma gelen, Samurai Champloo Kill la Kill claymore girl und panzer edit: kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Usagi Drop, Great Teacher Onizuka, Ano hana, Mayo Chiki, Shingeki no Kyojin, Working!!, Kill la Kill, Sword Art Online, Infinite Stratos, Kokoro Connect, Moyashimon, Black Rock Shooter, Madoka Magica, Listenin ilk sırasındakini geç, o sadece GERGE içindi. :D Bu sezondansa: Bokura wa Minna Kawaisou, Haikyuu, Mangaka-san to Assistant-san No game no life. Beğendiğim ve aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 he ya deathnote da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar