yuttum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kişinin atık yollarını dikeceksin,böylelikle idrarını ve diger cıkış işlemlerini gerçekleştiremeyince ölecek, ama yemek yedireceksin sadece elini-ayağını bağlayıp öyle ölmesini beklicek o kişi. çinli olsam yapardım sonucu nasıl olur gözlemlerdim
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bulunmuşu var. Bknz: Kolon kanseri
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kaç tane filmde romanda yaptılarla bunu zaten çakaaaaal
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 inanılmaz bulunmayacak bişey bulmuşsun aferim kimse düşünemezdi bunu sene 2014
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 deri solunumunu durdurup ölüme sebep vermeyecek şekilde kurbanın derisini yüzüyoruz. ardından kurbanı ellerinden asıp üstüne kürekle tuz atıyoruz. eğer bayılırsa elektrik veya uyarıcılarla uyandırıyoruz. rinse and repeat. arada asidik şeylerde denenebilir. @op bi de o dikme değilde, kafan falan dışarda kalıcak şekilde bi tankın içine koyuyolar, sıçtıkça kendi bokunda çürüyosun.
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bulunmuştu osmanlı zamanında. ağaç kesilir, içi oyulup adamın götü açılarak içine sokulur. adam çıkamayacak şekilde bağlanır, adama yedirilip içirilir. adam dışarı çıkamaz, o kovuğa sıçar. zamanla dışkı etkileşime geçerek adam canlı canlı çürür.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi lmanyakta okumuştum bende sanırım onu, neydi elemanın adı, bahadır mıydı bunları yazan. off ne psikopat ancestorlarımız varmış lan demiştim. bi de rakılı taşşaklı vardı. o da çok fenaydı.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Çok yaratıcıymış ergen kardeş.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hayır zaten düşünülmüş bir işkenceymiş de sen niye düşündün bunu? hasta mısın arkadaşım?
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 böyle yaratıcı şeylerle gelin plz
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yuttum said: kişinin atık yollarını dikeceksin,böylelikle idrarını ve diger cıkış işlemlerini gerçekleştiremeyince ölecek, ama yemek yedireceksin sadece elini-ayağını bağlayıp öyle ölmesini beklicek o kişi. çinli olsam yapardım sonucu nasıl olur gözlemlerdim human centipede film serisini izle. senin bulduğun şey yıllar önce film olarak yapıldı ^^ Saykonun teki 5-6 adam kaçırıp tırtıl şeklinde kafalarını bir birinin poposuna sokup bağlıyor. en baştan besin zincirini başlatıyor. İlk baştaki kişi beslendikçe dışkısını yapıyor. Diğer poposuna bağlı kişiler o dışkıdan besleniyor. şu şekil; besin zinciri http://wtfbabe.files.wordpress.com/2013/02/the-human-centipede-02-wtf-watch-the-film.jpg
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Undisclosed said: böyle yaratıcı şeylerle gelin plz şu fikirle orantılı olarak: boş kapalı bir odanın altına 5cm yüksekliğinde su doldur sadece ve bırak çürüsün.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bingildak said: abi lmanyakta okumuştum bende sanırım onu, neydi elemanın adı, bahadır mıydı bunları yazan. off ne psikopat ancestorlarımız varmış lan demiştim. bi de rakılı taşşaklı vardı. o da çok fenaydı.Bahadır Boysal. Kitabı da var hatta. http://www.dr.com.tr/kitap/osmanli-%C4%B1skenceleri-ve-digerleri/bahadir-boysal/mizah/karikatur/urunno=0000000594987
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 stormeagle said: yuttum said: kişinin atık yollarını dikeceksin,böylelikle idrarını ve diger cıkış işlemlerini gerçekleştiremeyince ölecek, ama yemek yedireceksin sadece elini-ayağını bağlayıp öyle ölmesini beklicek o kişi. çinli olsam yapardım sonucu nasıl olur gözlemlerdim human centipede film serisini izle. senin bulduğun şey yıllar önce film olarak yapıldı ^^ Saykonun teki 5-6 adam kaçırıp tırtıl şeklinde kafalarını bir birinin poposuna sokup bağlıyor. en baştan besin zincirini başlatıyor. İlk baştaki kişi beslendikçe dışkısını yapıyor. Diğer poposuna bağlı kişiler o dışkıdan besleniyor. şu şekil; besin zinciri http://wtfbabe.files.wordpress.com/2013/02/the-human-centipede-02-wtf-watch-the-film.jpg bu adam ölsünler ya da işkence olsun diye yapmıyor ama amacı yaşatmak
Öne çıkan mesajlar