Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 saglıkmıs maglıksız arada 2 tane triple swissi üst üste koyup yiyorum iyi geliyor YOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 hey maşallah kardeşime asdklmkaljd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ye ye kas yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 oh bigking xxl patlattım mis gibi çatla patlaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 soyle rage e giren adam belli ki bayiliyo burgerkingin saman tadindaki koftesini. kendini zor tutuyo yememek icin. git bas ketcapi mayonezi ye. utanma hadi. yanina da yarim kilo patates, 1 litre kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Diyetteyim 10 kilo verdim. 1 aydir agzima fast food surmedim. Yedigimi ictigime dikkat etmeye basladigimdan beri farkettigim tek sey her seyi karari da yemek gerektigi. Hani ben vaktinde tableronlari baton baton yemesem, donastan durumu 3 tane soylemesem simdi diyet yapmak zorunda kalmazmisim. Aynisi saglik icin de gecerli bence. Bokunu cikartmamak kaydiyla fast food yemenin, kola icmenin falan zarari oldugunu dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Ülkemizin mutfak kültürü gayet gayet başarılı ve lezzetli o yüzden pek gözüm kaymıyor fast food'a vs. Arada bir 1.5 tl'ye hot dog yiyorum oda zaten 2 tane yemekte kesmiyor lezzette alamıyorum. Genelde tercihim Döner - pide - kebap. Arada bazı yerlerin sulu yemekleri ve sebze yemekleri de güzel oluyor kuru gıda ile beslenmemek için onları da tercih ediyorum. Şalgam ve ayran da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stabiloji Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 vejeteryan yapıcanız illa. kasaptan et alsak fastfood yemesek olurmu ki lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 olmaz. kim bilir neyle besliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Hahaha fakirlere bak. Hala et yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 plutonyum mu yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben fast food'u minimuma indirdim ama aşırı light kola içiyorum. alternatifini de bulamıyorum, her şey zararlı. var mı bi tavsiyen zyrobod. sen bu işleri bilen bi arkadaşa benziyon. ice tea light zararlı mı? sıkma meyve suyu deme sıkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 makinesini al o sıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu kim ya ne kalitesiz başlıklar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 moncici said: sıkma meyve suyu deme sıkamam. sıkma meyve suyu da zararlı? bir büyük bardakta kaç meyvenin şekeri var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 light meyve alsın olma mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 "Ama o meyve, bişey yapmaz" anlayışı annelerimizle son buldu sanıyordum, hala varmış. Sulu meyveler (mandalina, portakal vb.) ve bunların suları, sindirime ihtiyaç duymamaları ve kanda çok kolay çözünebilir olmaları nedeniyle kan şekerinizi bir anda aşırı yükseltir. Kola için daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bir yarım litre greyfurt suyu içtim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Zikko said: light meyve alsın olma mı ? oha bu benim niye aklıma gelmedi!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mc varken burger king e giden var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Baggio said: "Ama o meyve, bişey yapmaz" anlayışı annelerimizle son buldu sanıyordum, hala varmış. Sulu meyveler (mandalina, portakal vb.) ve bunların suları, sindirime ihtiyaç duymamaları ve kanda çok kolay çözünebilir olmaları nedeniyle kan şekerinizi bir anda aşırı yükseltir. Kola için daha iyi yani. bold kısma katılmıyorum ben efenim. neye göre daha iyi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 patso olur mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kan şekerinde yarattığı spike, kalori ve asit olarak söyledim onu. Kimisi koladaki aside ve "x adet küp şekere" şekere laf edip gidip dev bardakta sıkma portakal içiyor. Yoksa içindeki katkı maddeleri, tatlandırıcılar, gaz vb. ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 SANANE ANUOGYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bende çok yememde geçen bi steakhouse söyledim,öff 10 tane daha yiyesim geldi,bide çoluk cocuk çok gidiyo yaşını başını almış adam pek gitmez trde,anca haftasonu dfgdfg avm tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar