Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanların ısrarla koka kola içmesi, burger king'e gitmesi falan filan


Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

insanların bu kadar iradesiz davranmalarına şaşırıyorum . zararları bilimsel olarak kanıtlanmış kolanın, fast food'un, meyve suyunun. artık insanlar yediklerinden ve içtiklerinden kanser oluyorlar. sigara ve alkol ikinci planda kaldı hastalık konusunda. amerika'da milyonlarca insanda candida paraziti var ve yine milyonlarcası karaciğer hastası. şekerli tüketim yapmaktan karaciğerleri yağlanmış bir millet. sonucu kansere ve birçok ölümcül hastalığa yol açıyor. hala göz göre göre yeniliyor şu pis kokulu hamburgerler beş dakikalık bir zevk uğruna. hoş zevk sefa da kalmadı artık.

amerika'da artık ne olacak biliyor musunuz? bu kadar aşırı suni yiyecek ve içecek tüketiminden dolayı insanları obez olan hasta olan amerika'da mecburi önlemler alınmaya başlandı ve artık sigara ve alkolde ki zararlı etiketleri meyve suyu ve gazozlu içeceklere yapıştırılacak. hadi içmeye devam edin. bedeninizi yüksek fruktozlu mısır şurubuyla mahvedin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Antalyaya her gidişimde kardeşimi alıp köfte piyazcıya götürüyorum, bak diyorum aynı para burgerkingle ve 20 kat daha güzel diyorum. iki hafta sonra soruyorum gitmiş yine burgerkinge. yapacak bişey yok bazen.

rage e girmek yapılcak son şey ama. bütün iticiliği üstünde toplarsın, inadından gider anlatmaya çalıştığın kişi

ha bu arada tldr diye yazdıklarını okumamıştım sadece başlığa yorum yapmıştım ama sen baya ağır şekilde hamburger yediğin için ağız kanseri oldun diyormuşsun ya. yok abi öyle bişey. predispozan faktör bunlar hep. sigaradan daha az zararlı yediğin fastfoodlar kanserle ilişki açısından. toplumun ne kadarı sigara içiyo bak bi bakalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Başka insanların sağlığını gözetiyorum diye rage'e girenlere sinir oluyorm ben de aynı şekilde. Nargile içme, bira içme, rom içme, ot içme, sıgara içme, hamburger yeme, Niğde Gazozu içme...

Sana ne kardeşim?


Bir de bunu diyen adamların kendi farkında olarak ya da olmayarak yaptıkları şeyler var kendilerine zarar veren. Nedense en popülerlere takılırlar işte kola, mcdonalds falan.

Zamanında günde 2 paket sigara içer haliyle dövmeme bakıp yaşlanınca o dövmeler ne olacak diyen tipten hiç farkı yok bence. O ciğerler ne olacak lan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek başına duruşu olmayanların tipik özelliği.
görüşlerinin doğruluğunu, daha çok insan tarafından kabul görmesi ile doğru orantılı görür.
social belonging aşamasındayken önce aidiyet göreceği düşüncelere sarılır. sonra bunu daha çok insana kabul ettirmek için yırtınır. zira kendi doğrudan emin olmadığından destekçi arar. dinden siyasate birçok farklı alanlarda görülebilir bu durum. social belongingten self-esteem'e geçtikten sonra kendi görüşlerinin daha çok insan tarafından kabul görmesi gibi bir dürtüye ihtiyaç kalmaz.
demekki bu arkadaş liseli sdfsdgfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

geçen şu videoyu izledim.

http://www.youtube.com/watch?v=FKjo3J5uAFg

bayağı tiksindiriyor,katkı maddeleri gereksiz sağlıksız koşullar...bir insan neden buun kendine yapar? dedirttiriyor. mümkün olduğunca kaçıyorum fast-food'tan...bir de kolayı kesebilsem.


kolayı da kesmeye çalış kesinlikle. düşün, kolanın üzerine de etiket geliyor artık. hükümetler önlemini zamanında alamadıkları için insanları hasta oluyor, sonra onların hastalıklarıyla uğraşmak zorunda kalıyorlar. sonuçta bir ülkede yaşıyoruz, beraber ve sağlıklı yaşamak gerekli. gelecek nesillerinde sağlıklı olması için çok dikkatli olunmalı. çünkü zihni kola ve fast foot la bulanmış bir insanın sadece beden sağlığı değil akıl sağlığı da bozulmakta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Kıyma" yediğiniz sürece zaten doğrudan kumar oynuyorsunuz. Sağlığınıza düşkünseniz "et" yiyeceksiniz, çekilmemiş, işlenmemiş haliyle. Videoda kıymanın çok bulk ve siyah-beyaz gösterilmesi daha çok iç kaldırıyor tabii de, çok elit restoran sandığınız yerin kıyması da pek farklı işlenmiyor.

Fast food'da ucuza doyurmak, lezzet pompalamak ve bağımlılık yaratmak için çok fazla yağ ve videoda da adı geçen MSG kullanılıyor, esas tehlikeler onlar.

"Kolanın bir bardağında yer alan küp şeker sayısı" ben çocukken 25-30'du, şimdi 12-15'lere kadar inmiş. Aslında 100 ml'de 45 kcal falan var normalinde. Diet ve zero'da yok ama diet'te de aspartam patlaması var. İlla içilecekse Zero en iyisi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...